Καλησπερα στους Κυριους!
Γενια 24 ωρων.
*Paa bakelite slant!
*Polsilver si-2ο ξυρισμα!
*Cella σαπουνι!
*Omega 10018!
*Osma styptic penci!
*Old spice whitewater!
*Korres calentula & jinseng!
Βαρεθηκα λιγο το semogue και λεω δεν πας μια βολτα απο σκλαβενιτη?! Ουτε τη συσκευασια ανοιξα! Omega & 4.42€, τι αλλο θες!
Παω σπιτι το μουλιαζω σε ζεστο νερο, ουτε καν το επλυνα, το βουταω στο cella...ε λεω αφου δε θα ξυριστεις, (ειχα σκοπο να κρατηθω για αυριο) ε δε κανεις ενα face lathering να το φχαριστηθεις?! Ουτε πλυθηκα! Βρωμικο πινελο-βρωμικο προσωπο! Οτι να ναι! :-) Ισχυροτερη ραχοκοκκαλια σε σχεση με το 1305, βολικο στο χερι και στο προσωπο και σε καμια 15αρια σβουρες εφαγε το μισο σαπουνι!

Απαλο μου φανηκε ισως επειδη μ αρεσει το μασαζ στο προσωπο να το καταλαβαινω...λιιγο τσιμπουσε και μυριζε...αν στρωσει θα γινει ακομη καλυτερο!
Δευτερο ξυρισμα και η γνωμη μου για τη βακελιτενια slant δεν αλλαξε! Θηριο ανημερο και δε φωναζει οτι ειναι επιθετικη και ας ειναι. Προσωπικα δεν μ ενοχλει που ειναι ελαφρια. Σκεπτομενος οτι τα γενια ηταν μιας ημερας και φοβουμενος μην ερεθισω το δερμα, δεν την πιεζα καθολου, παρα μονο φροντισα να παταει καλα στο προσωπο. Ξυριζε εξισου αποτελεσματικα. 3 περασματα, η λεπιδα ειχε ενα ξυρισμα στην πλατη, οποτε ειχα και λιγα κοψιματα με μερικα σπυρακια που ισως ηταν και απο ψες. Δεν ειναι ιδανικη, για μενα τουλ, για καθημερινο αλλα παλευεται και για καθημερινο μια στις τοσες. Δεν εχω δοκιμασει αλλες slant, μα σαν μηχανη μου αρεσε πολυ.
Ο Κορρες μεχρι στιγμης, θα λεγα τα παει καλα! Το μυρμηγκιασμα το χει κανεις αλλος? Νομιζω οτι σα να το διαβασα και καπου...
Καλο σκ!