- Ps Faena Βάλσαμο & Μαστίχα
- Dimitri's Bergamot
- Merkur 41c
- Πινέλο Muhle 81H3 Pure Badger
- Polsilver Super Iridium #8
- ASL Cella
Το ξύρισμα της ημέρας : Μάιος 2017
- __Nikolas
- Λύκειο
- 9
- Has thanked: 7470 times
- Been thanked: 10232 times
any shave you can walk away from, is a good shave!
- panagiotis72
- Νήπιο
- 8
- Has thanked: 1309 times
- Been thanked: 1801 times
Γεια σας φιλοι μου..
-sc NIVEA for men
-sb Ωmega
-ξυραφακι GILLETTE sensor 3
-asl PINAUD CLUBMAN Vanilla ..
...
καλημέρα και καλη εβδομαδα σε ολους
-sc NIVEA for men
-sb Ωmega
-ξυραφακι GILLETTE sensor 3
-asl PINAUD CLUBMAN Vanilla ..
...
καλημέρα και καλη εβδομαδα σε ολους

- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31385 times
- Been thanked: 32918 times

Ωmega.20102
Stirling.Pharaoh's.dreamsicle ss
Parker.26c
Wilkinson.sword
Fine.fresh.vetiver asl
Sweet orange, blood orange, vanilla, Egyptian musk περιγράφει ο κατασκευαστής το άρωμα.
Το άρωμα πορτοκαλιού κυριαρχεί, γλυκό και ζεστό, μέτριας έντασης και ιδιαίτερα ευχάριστο.
Βανίλια και musk, δεν μπόρεσα να καταλάβω, αλλά όπως έχω ξαναπεί από αρώματα και μάλιστα σύνθετα, δεν βγάζω άκρη.
Αφρίζει εύκολα, γλίστρημα και προστασία πολύ καλά, ενυδάτωση τέλεια.
Δεν είναι Varesino.

Δεν είναι Barrister & Mann. Εδώ η σύγκριση είναι δίκαιη, εν μέρει και αυτό διότι τα Stirling κάνουν γύρω στα 13 δολάρια και τα B&M glissant formula, γύρω στα 18 με 20.
Σίγουρα είναι ένα πολύ καλό σαπούνι που αξίζει τα λεφτά του.

Γιάννης
Καλησπερα!
Πριν το μπανιο σημερα ξυριστηκα με γενια 24 ωρων!
Πειραματισμοι η ας πω καλυτερα οτι...
*Parker 24c.
*Bic cp.
*Semogue 1305.
*Dimitris cs.
*Old spice whitewater.
*Myrsol emulsion.
Μουλιασμα πινελου σε κρυο νερο και παρολο που το χα αφησει ενα μισαωρο, κατα το τραβηγμα απ το νερο μου φανηκε ελαφρυτερο απ οτι με ζεστο νερο. (την αλλη φορα θα το ζυγισω για να δω αν κρατησε λιγοτερο νερο)
Η σαπουναδα καλη, δεν ξεθυμανε μπορω να πω, αλλα με ζεστο νερο ειναι πιο πλουσια και μαλλον το ζεστο φουσκωνει καλυτερα την τριχα κ τη δικη μου κ του αγριογουρουνου! Επισης εδω και αρκετο καιρο ξεπλενω τη μηχανη με κρυο νερο. Ειναι πιο τραχεια η αισθηση αλλα θαρρω πως κοβει πιο ευκολα η λεπιδα.
Οι bic παρολο που δεν τις απορριπτω, ειναι πιο τραχειες απ τις feather, polsilver και λιγοτερο κοφτερες για τα δικα μου γενια. Σε αλλες μηχανες καθισαν καλυτερα, αλλα παλι, ειδικα στο πρωτο ξυρισμα ειναι τραχειες, ενω στο δευτερο τους ξυρισμα ειναι στην καλυτερη τους φαση. Τωρα θα μου πειτε, με τετοια σαπουναδα, η bic σου εφταιξε!
Μετα απο 3 χερια + μικροεπισκευες, Σταματησα να μετραω μικροκοψιματα στα 10... Κατα τα ααλλα βαθυ και χωρις ερεθισμους η εμφανη πληγες μετα το ξυρισμα.
Υγ: ψεμματα! Μολις τελειωσα το γραψιμο, ειδα πως ξεπηδησαν και οι ερεθισμοι. Μικρα,μικρα πρηξηματακια σαν τσιμπηματα τσουκνιδας! Οι μ.....ς πλερωνονται!
Καλη βραδια να χει οοολος ο κοσμος! :-)
Πειραματισμοι η ας πω καλυτερα οτι...

*Parker 24c.
*Bic cp.
*Semogue 1305.
*Dimitris cs.
*Old spice whitewater.
*Myrsol emulsion.
Μουλιασμα πινελου σε κρυο νερο και παρολο που το χα αφησει ενα μισαωρο, κατα το τραβηγμα απ το νερο μου φανηκε ελαφρυτερο απ οτι με ζεστο νερο. (την αλλη φορα θα το ζυγισω για να δω αν κρατησε λιγοτερο νερο)
Η σαπουναδα καλη, δεν ξεθυμανε μπορω να πω, αλλα με ζεστο νερο ειναι πιο πλουσια και μαλλον το ζεστο φουσκωνει καλυτερα την τριχα κ τη δικη μου κ του αγριογουρουνου! Επισης εδω και αρκετο καιρο ξεπλενω τη μηχανη με κρυο νερο. Ειναι πιο τραχεια η αισθηση αλλα θαρρω πως κοβει πιο ευκολα η λεπιδα.
Οι bic παρολο που δεν τις απορριπτω, ειναι πιο τραχειες απ τις feather, polsilver και λιγοτερο κοφτερες για τα δικα μου γενια. Σε αλλες μηχανες καθισαν καλυτερα, αλλα παλι, ειδικα στο πρωτο ξυρισμα ειναι τραχειες, ενω στο δευτερο τους ξυρισμα ειναι στην καλυτερη τους φαση. Τωρα θα μου πειτε, με τετοια σαπουναδα, η bic σου εφταιξε!
Μετα απο 3 χερια + μικροεπισκευες, Σταματησα να μετραω μικροκοψιματα στα 10... Κατα τα ααλλα βαθυ και χωρις ερεθισμους η εμφανη πληγες μετα το ξυρισμα.
Υγ: ψεμματα! Μολις τελειωσα το γραψιμο, ειδα πως ξεπηδησαν και οι ερεθισμοι. Μικρα,μικρα πρηξηματακια σαν τσιμπηματα τσουκνιδας! Οι μ.....ς πλερωνονται!
- vsmirnios
- Γυμνάσιο
- 9
- Has thanked: 6226 times
- Been thanked: 5389 times

Καλησπέρα στην παρέα, μετά από αποχή τεσσάρων ημερών(μια τενοντίτιδα στο δεξί με άφησε ανάπηρο) επιστροφή στις επάλξεις.
Ps natural soap.
Ss Dr. Harris Windsor.
Sb omega boar.
Sr Sheffield 6/8.
Asb Nivea.
Καλό βράδυ σε όλους.
Ordo ab chao
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Gillette Sensor excell
Men's Only 2014 Brush No 38/39
LEA Shaving Cream
Pinaud Clubman Afs
Nivea Afs Balm

Men's Only 2014 Brush No 38/39
LEA Shaving Cream
Pinaud Clubman Afs
Nivea Afs Balm

Γιάννης
- george644
- Δημοτικό
- 9
- Has thanked: 3247 times
- Been thanked: 2785 times
Stergios τα ιδια ακριβως χαλια ειχα κι εγω με αυτο το ξυραφακι.Παρατα το και παει τελειωσε.Παμε γι αλλα.stergios έγραψε:Καλησπερα!
Πειραματισμοι η ας πω καλυτερα οτι...![]()
*Parker 24c.
*Bic cp.
*Semogue 1305.
*Dimitris cs.
*Old spice whitewater.
*Myrsol emulsion.
Added in 37 minutes 53 seconds:

Καλησπέρα σας
10 το πρωι
Χtro ( Zenith) πινελο
Vitos extra coco σαπουνι
Μerkur progress 500
Gillette silver blue (#2)
ASL Figaro
Aαα ωραια λεω ,κατσε να βαλω ενα κοφτερο αλλα γλυκο ξυραφακι και να τελειωνουμε.Ξεκινω με 2 στο WTG,δε μου αρεσε,ανεβαζω στο 3,25 ,εκοβε οπως τη Fatip με ανοιχτο χτένι.Τελικά WTG στο 2,XTG στο 2,ATG στο 1,5.Ελαχιστο μερεμετι στο 1,5.Αυτα με γενια σκληρα-πυκνα μονο μιάς ημέρας,γι αυτό και κώλωσα και τράβηξα πισω απο το 3,25.Ειναι εντυπωσιακο πως με μια μικρη ρύθμιση και με ενα διαφορετικό ξυραφάκι αλλάζει όλο το ξύρισμα.Γι αυτό και κανείς σώφρων δεν προτείνει ως πρωτη μηχανή σε ενα αρχάριο μια ρυθμιζόμενη...Ηπια η Progress; Ναι οταν δοκιμασεις πολλα ξυραφακια οπως σε καθε νέα μηχανη κι όταν μαθεις τη γωνία της.Πάλι στο θρανίο λοιπόν...
Added in 36 minutes 27 seconds:
Ηταν να σφαχτώ σήμερα αν δεν ειχα την εμπειρία ενός έτους με διαφορετικής επιθετικότητας μηχανές και δοκιμές με πολλά διαφορετικά ξυραφάκια.Αλλά με τη πρωτη μου ρυθμιζόμενη έκατσα παλι στο θρανίο.Δεν δίνω τεράστια σημασια στα σαπούνια αλλά στο hardware ναι.Ειδικα στο ξυραφάκι.Τελικά αυτό ειναι που κάνει τη δουλειά.
- captain_hx
- Εξειδίκευση
- 10
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16450 times
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα,
- Φαλτσέτα 6/8
- Λουρί "The Scorcher" No.151
- Κρέμα Body Shop Maca Root
- Πινέλο Omega 651 Silvertip
- Λοσιόν Malizia Uomo Vetyver
Υγιαίνετε αγαπητοί φίλοι
- Φαλτσέτα 6/8
- Λουρί "The Scorcher" No.151
- Κρέμα Body Shop Maca Root
- Πινέλο Omega 651 Silvertip
- Λοσιόν Malizia Uomo Vetyver
Υγιαίνετε αγαπητοί φίλοι
- theo's
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 8873 times
- Been thanked: 8903 times

Πάντοτε Χαίρετε!
Lather πorn....
Pincel de Barba Semogue Owners Club (SOC) Edição Texugo em Cabo de Cerejeira
Klar Kabinett copy by Dusy Professional*
GEM Micromatic Clog Pruf SE & GEM Stainless (1)
After shave με ροδόνερο “Rose of Bulgaria”
Αν οι "κλώνοι" έτσι, τότε ο "γονέας" πως?

*100g sample από ShaveDash.com
Θεόδωρος
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
- Dr.Takero
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 6918 times
- Been thanked: 7555 times
Κύριοι καλημέρα σας!
Χθες βράδυ με την εσπερινή δροσιά...
Pre shave Proraso green