Καλημέρα παιδιά
Επιστροφή στην βάση και ΞτΗ με προϊόντα α' προβολής.
Barbaros TR-2 / Gillette sharp edge
Maseto Shaving 2-band 30mm
SV Felce
Alum block
Alcolado Glacial
Fine L'Orange Noir
Το TR-2 μπήκε με την μια στο ΤΟΠ 5. Υπέροχη κατασκευή, απαλό όπως Feather και Timeless ωστόσο τα δυο κοψίματα που με στόλισε απόδειξη ότι υποτίμησα τη αποτελεσματικότητά του. Θα μπορούσα να είχα σταματήσει στα 2,5 περάσματα αλλά είπαμε, πάνω απ' όλα η απόλαψις.
Το ίδιο εντυπωσιάστηκα με το Μασέτο. Δεν είχα ποτέ τα παλαιότερα LS / FS που λέτε ότι ήταν λοταρία να σου κάτσει καλός θύσανος αλλά για το Μασέτο σας βεβαιώνω πως πρόκειται για εξαιρετικό πινέλο που το αγοράζετε σε κλάσμα της αξίας των Shavemac, Paladin κλπ. Η διαφορά του 2 βανδ Μασέτου 30χιλ. αξίας 44 ευρώ με το Paladin 2 βανδ 28χιλ. των 300 ευρώ είναι μικρή για να δικαιολογείται η απόκλιση στην τιμή. Δυνατή ραχοκοκαλιά, απαλές άκρες, άριστο flow. Η ασβουλίλα με ολίγον από αμωνιαζόλ πιστεύω θα φύγει γρήγορα. Στα ξυριστικά μου φέρομαι αλύπητα, δεν τα έχω ούτε για βιτρίνα ούτε για να γεμίζουν τα συρτάρια αχρησιμοποίητα. Το Μασέτο το τσάκισα στα τεστ και δεν έχασε τρίχα. Μετά απ' αυτό, νομίζω ότι εξανεμίστηκε μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός μου για ακριβά πινέλα.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει έναν πραγματικά καλό ασβό σε λογικότατη τιμή έχει αρκετές επιλογές απο δαύτα στο Ebay. Λέω να παραγγείλω κι ένα απο τα 3-band silvertip του για να δω τι λένε.
Όσο για τα σαπούνια, αφού έκανα τον κύκλο μου, ξαναγυρίζω στις σταθερές αξίες (πλην του Μίτσελ'ς βεβαίως βεβαίως) κρατώντας 2-3 αμερικάνικα ερασιτεχνικά, LPL, SV, Nuavia, Wickham, SO, SM κ.α. Το 4.3 Felce έχει διαφορά απο το προηγούμενο, μου φαίνεται πιο μεστό στην μυρωδιά του και πιο γλιστερός ο αφρός του. Κατά τα λοιπά, αυτά που είπαμε για τις τεχνικές μάρκετινγκ.