Πριν από λίγο:
Fatip grande gold + Feather
Ω 11137
Taylor of Old Bond Street Sandalwood ss + asl
Alum Block
Thayers Rose Petal Witch Hazel
Ακόμη κι αν ξυρίζομαι με κάποια DE, το τελευταίο πέρασμα γίνεται πάντα WTG με την Feather Artist Club.
Το ξαναγράφω για τα νεότερα μέλη: Γηραιός μπαρμπέρης με είχε συμβουλέψει να κάνω πάντα ένα τελευταίο πέρασμα με τη φορά των τριχών, καθώς μειώνεται σημαντικά η περίπτωση να έχουμε ingrown hair. Αυτό που ξέχασε να μου πει είναι οτι έτσι παρατείνεται και η απόλαυση!
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Τελικά ο Μικ Τζάγκερ 89 είναι ότι πρέπει για ξυρίσματα 48 ωρών. Θα παραμείνει εκτός ντουλαπιού για αρκετό καιρό. Εκτός 11άδας ο Μερκούρης της προόδου και η Ρόκκα. Έτσι, για να στρώσουν χαρακτήρα
Ο Οκεάνιος Βρούτος έχει δροσερό ανοιξιάτικο άρωμα και βγάζει μια κυρίλα περίεργη αλλά ευχάριστη. Θα παραμείνει στην 11άδα του καθημερινού ανεπίσημου ξυρίσματος.
Lenovo_A1000_IMG_20170313_214518.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άκη το άρωμα είναι πολύ ωραίο και ελαφρύ για άνοιξη-καλοκαίρι. Αφρίζει γρήγορα και ο αφρός δεν στεγνώνει εύκολα. Στο γλίστρημα τα πάει εξίσου καλά και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Μικ Τζάγκερ. Δεν μπορώ να γράψω πιο τεχνικά καθώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία και ποικιλία δοκιμών στο παλμαρέ μου!
Καιρό είχα να κοπώ, αλλά σήμερα τα κατάφερα. Δύο απώλειες σήμερα από απρόσεκτη εφαρμογή της μηχανής στο πρόσωπο.
Ηθικόν δίδαγμα. Οταν δεν έχεις κέφια γιά ξύρισμα, πολύ απλά δεν ξυρίζεσαι.
Αν παρ'όλα αυτά το κάνεις, δεν χρησιμοποιείς το γιαταγάνι που λέγεται Parker 97 με κρέμα μάλιστα, που εκτός από το υπέροχο άρωμα και το γρήγορο άφρισμα, δεν έχει πολλά παραπάνω να δώσει...
Καλησπέρα παιδιά,δυο καλά νέα.1)Μετά από μια θεραπεία που έκανα στο πρόσωπο (υπερκερατωση)και αποχή για 10 ημέρες από ξύρισμα επιτέλους ήρθε η ημέρα.Έγινε το έλα να δεις,οι τρίχες βγαίναν έξω από την μαρέγκα που είχα φτιάξει,με είδα και φοβήθηκα.Εντέλει η κακομοίρα η persona βόγκιξε αλλά με υπομονή και αργά αργά μου καθάρισε το πρόσωπο, ακόμα και τα στίγματα που είχαν απομείνει από την θεραπεία.Την είχα χρησιμοποίηση 4-5 ξυρίσματα αλλά φοβήθηκα και είπα να πάω πιο χαλαρά αντί να βάλω φρέσκια.New face!!!
2)Είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι ο Sm Σκλαβενιος είχε πινελάκια Ωμέγα και έτσι είπα δυο δρόμοι παραπάνω να πάω να δω,
ερώτηση; εχεται πινελάκια; και κλασσική απάντηση: δεν νομίζω κύριε,και όμως το μάτι μου πέφτει χαμηλά στο ράφι και βλέπω ένα,σκύβω και τι να δω,μια σειρά από μπρος μέχρι πίσω Ωμέγα 10018 όλα τα χρώματα κίτρινο κοκινα μπλε,βγάζω 4 κίτρινα τα στρώνω στο ράφι εκτός κουτιού και τα ζυγίζω,βρίσκω ένα που στο μάτι μου έκανε έτσι μπόσικο, ευχαριστώ την υπάλληλο που με καραβοήθησε και αρχίζω,μπανάκι, σαπουνάκι,μαλακτικό μαλλιών ξεκούραση 2ωρες,τίναγμα σκούπισμα άπλωμα και έγινε γαμπρός.Περιττό να πω ότι όταν το κτυπούσα στο μπολ με το μαλακτικό έκανε κρέμα μαρέγκα και σκέφτηκα τι θα κάνει με τα κρεμοσαπουνά μου.Τιμη 4,42.Ευχαριστώ και πάλι παιδιά για την πληροφορία και θα ενημερώσω μετά το πρώτο τεστ αύριο.
Νάσται καλά.
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
desperado έγραψε:
Το ξαναγράφω για τα νεότερα μέλη: Γηραιός μπαρμπέρης με είχε συμβουλέψει να κάνω πάντα ένα τελευταίο πέρασμα με τη φορά των τριχών, καθώς μειώνεται σημαντικά η περίπτωση να έχουμε ingrown hair. Αυτό που ξέχασε να μου πει είναι οτι έτσι παρατείνεται και η απόλαυση!
respect στον μπαρμπέρη και εγώ θα ήθελα να προσθέσω ότι στο τέλος ότι αφρός μου έχει μείνει τον περνάω στο πρόσωπο μου και τον αφήνω μέχρι να συμμαζέψω και καθαρίσω τα εργαλεία,νοιώθω μια προστασία παραπάνω πριν συνεχίσω με afl kai balm.
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.