Απόστολε από τη στιγμή που κόλλησες το μικρόβιο θα αγοράσεις πολλά μαχαίρια στη ζωή σου.
Και wedge, και 1/2, και full hollow, και 5/8 και 6/8 και 7/8.
Δεν θα μείνεις μόνο με ένα με το οποίο θα πρέπει να ξυριστείς την υπόλοιπη ζωή σου.
Κατά συνέπεια το τι σου ταιριάζει καλύτερα θα το μάθεις στην πράξη, και όχι τόσο στο διάβασμα.
Αυτό που πρέπει να μάθουμε να κάνουμε, το μαθαίνουμε κάνοντάς το.
Αριστοτέλης.
Σκέψεις για καινούργια ξυράφια
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 989 times
Σωστός ο slur.
Σχεδόν μετά από 1 χρόνο ενεργούς ενασχόλησης με τη λεπίδα σκέφτομαι να πάω για το 2ο χτύπημα λεπίδας το οποίο θα είναι κάποια NOS filarmonica αλλά είναι δυσεύρετες καθώς δεν ενδιαφέρομαι για vintage μεταχειρισμένες...Αν βρείτε πουθενά ψάχνοντας, σφυρίξτε και σε μένα...
Σχεδόν μετά από 1 χρόνο ενεργούς ενασχόλησης με τη λεπίδα σκέφτομαι να πάω για το 2ο χτύπημα λεπίδας το οποίο θα είναι κάποια NOS filarmonica αλλά είναι δυσεύρετες καθώς δεν ενδιαφέρομαι για vintage μεταχειρισμένες...Αν βρείτε πουθενά ψάχνοντας, σφυρίξτε και σε μένα...
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
πότε βγαίναν αυτές Μάκη και πότε σταμάτησαν;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Ωραία ξυράφια τα Filarmonica και με πολύ καλές κριτικές.
Το μόνο μείον είναι ότι έχουν γίνει μόδα στους αμερικανούς οι οποίοι τα τελευταία χρόνια τα χτυπάνε ανελέητα στο ebay και οι τιμές έχουν ανεβεί πολύ.
Θέλει ψαξιμο. Αν βρω κάτι καλό (σε τιμή) θα στείλω πμ.
Το μόνο μείον είναι ότι έχουν γίνει μόδα στους αμερικανούς οι οποίοι τα τελευταία χρόνια τα χτυπάνε ανελέητα στο ebay και οι τιμές έχουν ανεβεί πολύ.
Θέλει ψαξιμο. Αν βρω κάτι καλό (σε τιμή) θα στείλω πμ.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
Αυτές Απόστολε ξεκίνησαν να παράγονται το 1915 στην πόλη mataro της Βαρκελώνης από τον Jose Monserrat Pou.Η παραγωγή τους σταμάτησε μέσα στο 1990.
Slur πράγματι οι αμερικάνοι ορμάνε σε αυτά, ευχαριστώ για την πρόθυμη βοήθεια σου.Αν πάρει κάτι και το δικό σου μάτι, μου το λές.
Slur πράγματι οι αμερικάνοι ορμάνε σε αυτά, ευχαριστώ για την πρόθυμη βοήθεια σου.Αν πάρει κάτι και το δικό σου μάτι, μου το λές.
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Στειλε ενα εμαιλ σε αυτον , ισως μπορεσει να σου βρει .ElNavajero έγραψε:Αυτές Απόστολε ξεκίνησαν να παράγονται το 1915 στην πόλη mataro της Βαρκελώνης από τον Jose Monserrat Pou.Η παραγωγή τους σταμάτησε μέσα στο 1990.
http://www.rasoirsabre.kingeshop.com/Ne ... aaaaaa.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
thanks ήρωα!θα κάνω μια ερώτηση!
Καλημερα σε ολους.Θελω να σας ανακοινωσω πως προ λιγου απο εδω Maybank Associates pay a quick visit to our website παραγγειλα το 3ο μαχαιρι μου μαρκας DOVO-EBONY handle αλλα αυτη τη φορα με λαμα Stainless.Το μαγαζι ειναι Αγγλια και δεν πιστευω να κανει πανω απο μια εβδομαδα.Το αγορασα 96,92 λιρες Αγγλιας και με αυτο νομιζω πως κλεινω τον κυκλο μου με τα Dovo.Μολις κανω παραλαβη θα σας παραθεσω φωτογραφιες απο το ξυραφι καθως και τις πρωτες εντυπωσεις μου απο το ξυρισμα με αυτο.
Φιλικα,
Παντελης. :dance3
Φιλικα,
Παντελης. :dance3
Ναι Δημητρη αυτο της φωτογραφιας που εβαλες.Πως σου φαινεται,ποια ειναι η γνωμη σου?
Εν το μεταξυ ποσο να παρει να ερθει δεν ειναι απο Αμερικη αλλα Αγγλια ελπιζω να μην αργησει.Αληθεια πως το ποσταρησες με το (εδω)? :bigeek
Εν το μεταξυ ποσο να παρει να ερθει δεν ειναι απο Αμερικη αλλα Αγγλια ελπιζω να μην αργησει.Αληθεια πως το ποσταρησες με το (εδω)? :bigeek