Το ξύρισμα της ημέρας: Φεβρουάριος 2017
- theo's
- Γυμνάσιο

- 10
- Has thanked: 8873 times
- Been thanked: 8903 times
Fabergé? 
Θεόδωρος
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
Καλημέρες !
Αποχαιρετίσαμε την Spanish Leather και μετά το καφέ με τα παξιμάδια συνεχίζουμε με Pannacrema Labdano. Ήρθε η ώρα του ! Δυόμιση χρόνια στο συρτάρι, άντε να τελειώνει ό,τι έμεινε. Κρίμα μόνο που είναι μικρό το δοχείο και θα με παιδέψει.
Τώρα πιά τελειώνω τα ξυρίσματά μου με Pino Silvestre και KK Lab asb. Συνδιασμός που μου δίνει ένα απροσδιόριστα ξυλώδης, καπνικό άρωμα.
Σκέτη γοητεία είμαι ο άτιμος !
Αποχαιρετίσαμε την Spanish Leather και μετά το καφέ με τα παξιμάδια συνεχίζουμε με Pannacrema Labdano. Ήρθε η ώρα του ! Δυόμιση χρόνια στο συρτάρι, άντε να τελειώνει ό,τι έμεινε. Κρίμα μόνο που είναι μικρό το δοχείο και θα με παιδέψει.
Τώρα πιά τελειώνω τα ξυρίσματά μου με Pino Silvestre και KK Lab asb. Συνδιασμός που μου δίνει ένα απροσδιόριστα ξυλώδης, καπνικό άρωμα.
Σκέτη γοητεία είμαι ο άτιμος !
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Φίλε Ανδρέα τι λέει το beaudelaire?
Διαφημίζεται ωσάν Φουζέρ λέει κάτι?
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- Sitalkas
- Νήπιο

- 9
- Has thanked: 677 times
- Been thanked: 791 times
Το μόνιμο ξύρισμα των τελευταίων ημερών, κάθε 2 μέρες πια λόγω βάθους. Θα συνεχίσει για κάποια περίοδο.
- Feather ss artist club
- Feather pro se λεπίδα
- Frank Shaning silvertip
- Haslinger Hönig
- Korres Calendula Ginseng afb

- Feather ss artist club
- Feather pro se λεπίδα
- Frank Shaning silvertip
- Haslinger Hönig
- Korres Calendula Ginseng afb

μια ξούρα την ημέρα, τη γενειάδα κάνει πέρα
- foxtrot
- Συντονιστής

- 10
- Has thanked: 32010 times
- Been thanked: 33660 times

SOC.2band
KlarSeifen.klassik ss
Parker.87R
Feather
Fine.American.blend asl
Η Klar πρέπει να βγάλει ειδικά σε μέγεθος πινέλα, ώστε να μπορείς να κάνεις αφρό με τέτοιο μπολ....
ή να βγάλει το σαπούνι σε stick...
Γιάννης
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Ikon X3
Rapira Super Stainless
FS Manchurian 24mm Ivory
Hercules Shaving Soap
Denim Musk Asl
Korres Calendula & Ginseng Afs Balm

Rapira Super Stainless
FS Manchurian 24mm Ivory
Hercules Shaving Soap
Denim Musk Asl
Korres Calendula & Ginseng Afs Balm

Γιάννης
- Vavous
- Συντονιστής

- 10
- Has thanked: 30761 times
- Been thanked: 41680 times
Δρ., προς τέρψιν μου και μόνο. Είδα στο shoutbox τον οβελία και αφηνίασα.Προς τι η αντίστροφη μέτρηση Vavous?
Ναι Θεόδωρε. Είμαι ο χαμένος εγγονός του τσάρου Νικόλαου Β'.Fabergé?
Αγαπητέ Τηλέμαχε, το Μποντλέρ είναι εκπληκτικό σε ποιότητα και ιδιότητες, αρωματικά όμως ξεφεύγει πολύ απο την στενή έννοια του όρου φουζέρ. Εδώ έχουμε ένα πολύ σκοτεινό Γκόθικ βέτιβερ σαν βρεγμένη γη. Δυνατό άρωμα, out of the box, όπως όλα τα νεότερα B&M.Φίλε Ανδρέα τι λέει το beaudelaire?
Διαφημίζεται ωσάν Φουζέρ λέει κάτι?
Ανδρέας, Μ.Δ.

- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλησπέρα,
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα:
EJ 89 & ASP, Omega 98, Dimitri's & Penhaligon's Endymion ASB
Σήμερα:
Merkur Futur & Bic, Meissner shaving paste-Exotic Elemi- Simpson's Chubby 2, Myrsol Emulision.
Πρώτη δοκιμή της κρέμας και μου άφησε ανάμεικτα αισθήματα. Πολύ καλή απόδοση, αλλά το άρωμα ... τραγικό. Υποτίθεται ότι θα ήταν Woody, peppery, citrusy. Ήταν κάτι σαν καθαριστικό/απολυμαντικό.
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα:
EJ 89 & ASP, Omega 98, Dimitri's & Penhaligon's Endymion ASB
Σήμερα:
Merkur Futur & Bic, Meissner shaving paste-Exotic Elemi- Simpson's Chubby 2, Myrsol Emulision.
Πρώτη δοκιμή της κρέμας και μου άφησε ανάμεικτα αισθήματα. Πολύ καλή απόδοση, αλλά το άρωμα ... τραγικό. Υποτίθεται ότι θα ήταν Woody, peppery, citrusy. Ήταν κάτι σαν καθαριστικό/απολυμαντικό.
Χάρης
- merambelo
- Δημοτικό

- 10
- Has thanked: 1443 times
- Been thanked: 1429 times
αγαπητοί συναγωνιστές,
απογεματινο ξυρισμα σημερα, ετσι να παρει την κουραση της ημερας και να με ζωντανεψει λιγο
Smooth Operator - Bittersweet
Muhle R89 grande + POL Silver SI
πινελο δικο μου με two band ασβο - για αυτο παρακατω
Aramis ASL
Aramis EdT
πρωτο θεμα ο ασβος: παρελαβα την περασμενη βδομαδα δειγμα από ενα two band knot. Οταν το προωτοειδα ξαφνιαστηκα, καθως ναι μεν εχει την οψη της κατηγοριας του, αλλα την αφή silvertip. Καταπιάνομαι με αυτο ολη τη βδομαδα, δοκιμαζοντας το σε σαπουνια και κρεμες. Το backbone του θυσανου αυτου δεν εχει καμια σχεση με αυτο των two band, οποτε με τα σαπουνια που κληρωθηκε εφερε μονο ισοπαλίες. Σημερα όμως με το Bitter Sweet, τι να πω... το ξεκουκούτσιασε... παχυς και κρεμωδης αφρος ολουθε
δευτερο θεμα το ξυραφι... ή μαλλον το ξυρισμα. Μαλλον εμαθα επιτελους να μη βαζω δυναμη στη μηχανη κι εκανα 4 περασματα αβάδιστα... προφανως βεβαια και το POL εκανε σωστα τη δουλειά του, οπότε καταλήγω πλέον να δηλώσω ότι μόλις έκανα το καλύτερο ξύρισμα ever...
επειδη δεν τους ξερω τους SOC 2 band, οποιος θελει ας στειλει μηνυμα να τα πουμε λίγο. Θελω να δω τι μερος του λόγου είναι ο θυσανος μου και αν εχει η δεν έχει ομοιοτητες με τους SOC. Υποψη οτι δεν ειναι ο πρωτος two band που παιρνω - εχω αποψη για το πως ειναι οι θυσανοι αυτοι και πριν την πρωτη χρηση και κατα τη διαρκεια του ξυρισματος, αλλά αυτος εδώ με εχει στείλει αδιάβαστο
απογεματινο ξυρισμα σημερα, ετσι να παρει την κουραση της ημερας και να με ζωντανεψει λιγο
Smooth Operator - Bittersweet
Muhle R89 grande + POL Silver SI
πινελο δικο μου με two band ασβο - για αυτο παρακατω
Aramis ASL
Aramis EdT
πρωτο θεμα ο ασβος: παρελαβα την περασμενη βδομαδα δειγμα από ενα two band knot. Οταν το προωτοειδα ξαφνιαστηκα, καθως ναι μεν εχει την οψη της κατηγοριας του, αλλα την αφή silvertip. Καταπιάνομαι με αυτο ολη τη βδομαδα, δοκιμαζοντας το σε σαπουνια και κρεμες. Το backbone του θυσανου αυτου δεν εχει καμια σχεση με αυτο των two band, οποτε με τα σαπουνια που κληρωθηκε εφερε μονο ισοπαλίες. Σημερα όμως με το Bitter Sweet, τι να πω... το ξεκουκούτσιασε... παχυς και κρεμωδης αφρος ολουθε
δευτερο θεμα το ξυραφι... ή μαλλον το ξυρισμα. Μαλλον εμαθα επιτελους να μη βαζω δυναμη στη μηχανη κι εκανα 4 περασματα αβάδιστα... προφανως βεβαια και το POL εκανε σωστα τη δουλειά του, οπότε καταλήγω πλέον να δηλώσω ότι μόλις έκανα το καλύτερο ξύρισμα ever...
επειδη δεν τους ξερω τους SOC 2 band, οποιος θελει ας στειλει μηνυμα να τα πουμε λίγο. Θελω να δω τι μερος του λόγου είναι ο θυσανος μου και αν εχει η δεν έχει ομοιοτητες με τους SOC. Υποψη οτι δεν ειναι ο πρωτος two band που παιρνω - εχω αποψη για το πως ειναι οι θυσανοι αυτοι και πριν την πρωτη χρηση και κατα τη διαρκεια του ξυρισματος, αλλά αυτος εδώ με εχει στείλει αδιάβαστο
per ardua ad astra
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30196 times
- Been thanked: 30646 times
Καλημέρα!
Κεφάλι
- Gillette Sensitive sc
- Semogue 820
- Gillette Fatboy @9
- Bic Chrome Platinum [1]
- 444
- Μενούνος Λεμόνι EDC
Πρόσωπο
- AdP sc
- Dovo Silvertip
- Gillette Fatboy @9
- Personna Platinum [1]
- 444
- AdP asl
Πολύ ωραίο ξύρισμα στο πρόσωπο, αν και η λεπίδα ήταν ελαττωματική. Στο κεφάλι δεν ήταν και τόσο καλό. Το κλου της ημέρας ήταν η κολώνια που την έκανα εξαιρετικά menthol, με προσθήκη κρυστάλλων μενθόλης. Έγινε πάγος μιλάμε, πολύ μου άρεσε. Ήθελα να κάνω κάτι λεμονάτο μενθόλ (τα λεμόνια μου αρέσουν πάρα πολύ αρωματικά όπως και τα menthol after shave), τους κρυστάλλους τους είχα, τον τρόπο τον ήξερα μια και είχα ξανακάνει menthol το Proraso Sandalwood, η μείξη είχε τρομερή επιτυχία!
Μοσχοβολάω λεμόνι και πολύ το γουστάρω!
Κεφάλι
- Gillette Sensitive sc
- Semogue 820
- Gillette Fatboy @9
- Bic Chrome Platinum [1]
- 444
- Μενούνος Λεμόνι EDC
Πρόσωπο
- AdP sc
- Dovo Silvertip
- Gillette Fatboy @9
- Personna Platinum [1]
- 444
- AdP asl
Πολύ ωραίο ξύρισμα στο πρόσωπο, αν και η λεπίδα ήταν ελαττωματική. Στο κεφάλι δεν ήταν και τόσο καλό. Το κλου της ημέρας ήταν η κολώνια που την έκανα εξαιρετικά menthol, με προσθήκη κρυστάλλων μενθόλης. Έγινε πάγος μιλάμε, πολύ μου άρεσε. Ήθελα να κάνω κάτι λεμονάτο μενθόλ (τα λεμόνια μου αρέσουν πάρα πολύ αρωματικά όπως και τα menthol after shave), τους κρυστάλλους τους είχα, τον τρόπο τον ήξερα μια και είχα ξανακάνει menthol το Proraso Sandalwood, η μείξη είχε τρομερή επιτυχία!
Μοσχοβολάω λεμόνι και πολύ το γουστάρω!