Mitchell's Wool Fat soap ( και ΚΕΝΤ Soap )

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mitsos
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 4009 times
Been thanked: 6277 times

Παντως περα απο τη μυρουδια που σιγουρα ειναι υποκειμενικο κι αλλαζει, το αντικειμενικο της υποθεσης ειναι η ποιοτητα του ξυρισματος. Αδιαμφισβητητη. Κι ενα αλλο που μου αρεσει ειναι που εχει και εκδοση refill. Κατι που δεν εχουν οι νουαβιες. Αν μυριζε κιολας διαφορετικα και σε ενταση εχω την εντυπωση οτι θα ειχε το πιο μεγαλο κομματι στην πιτα της αγορας.
"Aut viam inveniam aut faciam "
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30261 times
Been thanked: 41459 times

Η άποψή μου για το MWF γνωστή και αιρετική. Το θεωρώ δύστροπο και ξεπερασμένο από κάθε άποψη σαπούνι. Στην αρχή της σαπουνικής μου καριέρας το έβρισκα καλό επειδή δεν είχα δοκιμάσει άλλα. Τώρα τόχω για preshave. Όσοι εξανίστανται με τα λεγόμενά μου τους παραπέμπω στην κάτωθι υπογραφή μου.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 31158 times
Been thanked: 32651 times

Υπάρχει η άποψη ότι η ελαφριά προβατίλα που μυρίζει το MWF είναι από την λανολίνη που έχει.
Ετσι το μυρίζει η μύτη μου τουλάχιστον.
Επιπλέον υπάρχει και κάτι άλλο, που δεν μπορώ να καταλάβω, προφανώς γιά να "σπάσει" την παραπάνω μυρωδιά.
Αλλά, λιβάνι, με τίποτα. :confusion-shrug:
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Ιερόσυλοι! Λιβάνια και pre shave!
Είναι κλασσικό σαπούνι και δύσκολα ξεπερνιέται. Σε λίγο θα πείτε ότι δεν σας αρέσουν και τα Harris.
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Σωστά η προβατίλα έρχεται από την λανολίνη,όταν κουρεύουν τα πρόβατα για πάρουν το μαλλί,
δυο συστατικά υπάρχουν στο κουρεμένο μαλλί,βρόμα και λανολίνη,το φυσικό έλαιο του προβάτου... :D

Το λιβάνι από που προκύπτει;
Βέβαια για να ξεχωρίσεις αυτήν την οσμή πρέπει να έχεις μυρίσει και πρόβατο,ναί; αλλιώς δεν...

*MWF= Old Time classic...
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30261 times
Been thanked: 41459 times

χαχαχα ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για πείραγμα.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mitsos
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 4009 times
Been thanked: 6277 times

Τώρα σιγά σιγά όπως με πιλατεύετε δεν θα μου μυρίζει πλέον λιβάνι χαχααχχα. Αλλά με την ευκαιρία βρε όταν λέω ότι μου μυρίζει λιβάνι είναι μπερδεμένη μυρουδιά. Και ίσως είναι δεύτερη ή τρίτη στο βάθος. Αλλά εμένα λόγω μάλλον ποιος ξέρει τι από το υποσυνείδητο μου βγαίνει μπροστά. Έρχεται μπερδεμένα. Έπειτα ξέρετε πόσα λιβάνια υπάρχουν? Εδώ ένας παπας που έκανε τις προάλλες τρισάγιο στο νεκροταφείο μάλλον του είχαν πέσει στα λιβάνια τίποτα λίπη και μύριζε σαν τσίκνα από παιδάκια χαχαχαχαχχα.
Λοιπόν να σοβαρευτούμε τώρα, Αντρέα εγώ ξέρω ότι κάνει ξύρισμα τζάμι και όταν λέω τζάμι εννοώ τζάμι. Έπρεπε να δεις το μάγουλό μου ή το πιο ευαίσθητό μου σημεί τα πλαινά του λαιμου να πηγαίνεις το χέρι ανάποδα και να μην καταλαβαίνεις τίποτα λες και το πας πάνω σε γυαλί. Είναι όμως η μυρουδιά η άτιμη.....που το πάει παρακάτω στη λίστα.
"Aut viam inveniam aut faciam "
Άβαταρ μέλους
Gogos
Δημοτικό
Δημοτικό
8
Has thanked: 6112 times
Been thanked: 3486 times

Κορυφαίο σαπούνι και απ' τα αγαπημένα μου! Μυρωδιά του βουνού και της στάνης πολύ ευχάριστη στη δικιά μου μύτη!Γλίστρημα απ' τα λίγα και μεταξυριστική ενυδάτωση για τις μέχρι τούδε εμπειρίες μου,μοναδική.Νομίζω οτι το refill ταιριάζει ακριβώς στα περισσότερα πλαστικά κουτάκια κρεμών των 200ml. Σχετίκα με το θέμα της εύκολης αφυδάτωσης του σαπουνιού και την δημιουργία ρωγμών,προσωπικά έχω λύσει το πρόβλημα,κλείνοντας το σαπούνι στο βαζάκι του πριν προλάβει να στεγνώσει.
«οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ»
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 18550 times
Been thanked: 15729 times

Εμενα μόνο μου μυρίζει πούδρα ? Με προβληματίσατε. ....
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Κι εμένα τάλκ,πούδρα κ.λ.π μου μυρίζει.
Και θα ξαναπώ ότι στο μπώλ του cyril salter χωράει τζάστ.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”