Επιστροφή εχθές από τις διακοπές αλλά ευτυχώς έχω ακόμη μια εβδομάδα άδεια και δεν θα μπω κατευθείαν στα ζόρια. Κατά το διάστημα των διακοπών ξύρισμα ανά 2-3 ημέρες με τα παρακάτω:
Πινέλο: Kent infinity silvertex
Κρέμα: Palmolive Πράσινη
Μηχανή: Schick injector blades super stainless steel
Ξυράφι: Schick injector platinum
After shave: La toja
Απροβλημάτιστο ξύρισμα με 2 περάσματα με τη φορά της τρίχας. Πολύ καλή η Schick με το αντίστοιχο ξυράφι.
Σήμερα το απόγευμα, μιας και είχα χρόνο και γένια 3 ημερών, είπα να δοκιμάσω το μαχαίρι.
Πινέλο: Omega brush 11126
Σαπούνι: tabac
Straight Razor: Crown & Sword ERN 1166
After shave: russisch leder
Το σαπούνι είναι στην προσωπική μου πρώτη πεντάδα. Οι περισσότεροι το έχετε δοκιμάσει και το ξέρετε. Το After shave που πολλοί δεν το ξέρετε, έχει παρόμοια μυρωδιά με το tabac (όπως είχε επισημάνει ο Τηλέμαχος αν θυμάμαι καλά, όταν το είχα αγοράσει) και είναι πάρα πολύ καλό. Θα κοιτάξω να πάρω κανένα ακόμα αφού το βρήκα γιατί οι τιμές του στο ebay είναι απαγορευτικές. Με το μαχαίρι, 2 περάσματα με τη φορά της τρίχας με αρκετά καλά αποτελέσματα. Κανένας ερεθισμός και κανένα κόψιμο. Θα συνεχίσω ανά 2 μέρες ξύρισμα με μαχαίρι, τώρα που έχω άδεια. Δεν πετυχαίνω τέλειο ξύρισμα αλλά θέλει χρόνο να συνηθίσω το μαχαίρι και σιγά σιγά θα πάω και στην κόντρα για να πάρω το τέλειο. Αρκεί να μην πάρω κανένα φιλέτο στο χέρι