Μπολάκι ξυρίσματος (scuttles)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 231 times
Been thanked: 350 times

BABIS έγραψε:...Φθηνά υποκατάστατα δεν υπάρχουν.Πρέπει να φύγει μια 50€...
Υπάρχει αυτό το μπωλ της Thiers-Issard. Εντάξει, δεν είναι τσάμπα, αλλά δεν κάνει και 50€. :megagrin
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
Αλέξουρος
Δημοτικό
Δημοτικό
15
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

eliakiss έγραψε:Αλέξουρε δες εδώ. Ίσως, σ' ενδιαφέρει.
Ευχαριστώ, είχα υπόψη την ομαδική παραγγελία που οργανώνετε. Προς το παρόν δε σκέφτομαι την αγορά κάποιου μπολ. Θα εξαντλήσω τις δοκιμές με τα οικιακά σκεύη και μετά βλέπουμε. :bigsmilie
Άβαταρ μέλους
BABIS
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 3 times
Been thanked: 211 times

vanm66 είσαι πολύ πρώτος!
Εύγε.
Μέχρι τώρα όσα είχα δει σε ιντερνετομάγαζα έκαναν γύρω στα 35€ και εσύ βρήκες σχεδόν ίδιο μισοτιμής.
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Το μπολακι απο τον Ξενο δεν με βολεψε ενω ηθελα να ξεφυγω κι απο το μπρικι χωρις χερουλι που ειχα.
Ηθελα κατι ενα κλικ πιο χαμηλο απο αυτο αλλα με καλυτερο ανοιγμα.Την λυση εδωσε το κατωθι,χορηγια οικιακη ας το πουμε.

Εικόνα

Το ανοιγμα στο χερι εξυπηρετει ωστε να το εχω υπο κλιση και να δουλευω το πινελο πλαγιαστα με κοντρα στην παλαμη που μ'αρεσει.

Εικόνα

Εχει και αλλο χρωμα εντος για να βλεπω τον αφρο μιας και το ασπρο των κλασικων φλυτζανιων δεν με βολευει για αυτο που το θελω.Ειναι το ενδιαμεσο σε σχεση με οτι χρησιμοποιουσα και δεν μου βγαινει κι ο αφρος εξω,αναδευω με ανεση.
Για την ακριβεια το βουτηξα απο την συζυγο και επειδη τωρα λεει ανακατευτηκε με τριχες κλπ δεν το θελει πισω.
Ε καλυτερα ! :dance3
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
17
Has thanked: 11876 times
Been thanked: 12343 times
Επικοινωνία:

Μεγειές μεγειές!!!
Ωραιότατο είναι!
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Ω ευχαριστω πολυ :dance5 του εκανα και εγκαινια: http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php?p=15938#p15938" onclick="window.open(this.href);return false;
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Θα ήθελα να σας δείξω ένα μπωλάκι που αγόρασα πρόσφατα.Είναι γενικά μεγάλο αλλά πολύ φτηνό 1.80 ευρώ.Δε ξέρω κατα πόσο θα με βολέψει απλά το δείχνω μήπως και το θέλει κανείς σας.Μπορεί να το βρεί κανείς στο http://www.vicko.gr/viewproduct.jsp?prd ... 1&extLang=" onclick="window.open(this.href);return false;.Έχει και άλλα ανοξείδωτα αλλά πρεπει να είναι ακόμη μεγαλύτερα.Εδώ φωτό με το πρώτο κυρίως μπωλάκι που χρησιμοποιώ δίπλα δίπλα.Aριστερά αυτο που σας έλεγα..

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Aν θέλει κανείς διαστάσεις ευχαρίστως να του πω..
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

το αλλο μπολ το μικρο βλεπω γραφει frank shaving.το εχεις παρει απο e-bay σωστα? μονο του η σε καποιο σετ?
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Μόνο του το πήρα και έχεις δίκιο είναι απο ebay.Δε ξέρω αν έχει σχέση με τη γνωστή μάρκα, τυχαία το πήρα και εδώ μέσα έμαθα ότι είναι κάποια μάρκα..
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Antonio.mfp
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 728 times
Been thanked: 949 times

Καλησπερα.ολοιδιο μπωλ (μεγαλο) σαν του Ηλια εχω αγορασει και εγω..παιδια προσωπικα εμενα μου αρεσει
πολυ.μπορει να φαινεται μεγαλο ΑΛΛΑ ειναι πολυ ευχριστο για την συγκεκριμενη δουλεια που ολοι θελουμε.ειναι βαθυ(δεν ξεχυλιζει ο αφρος στο ανακατεμα),ο πατος του ειναι στενος και οσο ανεβαινει φαρδενει ο κυκλος του..πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το μικρο...και το καλο ειναι οτι μπορεις να το πιασεις απο κατω χωρις να γλιστραει..ειναι ανοξυδοτο...τι αλλο ζητας απο ενα μπολακι?? :confused :bigsmilie
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αξεσουάρ”