Πραγματικά αυτή είναι η κατάσταση, αλλά δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλα αυτά που γράφω ταυτοχρόνως: πχ το καλοκαίρι δεν χρειάζεται το δεύτερο μούλιασμα.... Ήταν για να δώσω κάποιες ιδέες στον foxtrot και τελικά η θερμοκρασία του νερού είναι το βασικό κλειδί της υπόθεσης.
Αναγκαστικά όπου βάζεις πχ χοιρινό (ή σύμμικτο, ή αλογίσιο, αλλά όχι τόσο) πινέλλο θα κάνεις βαριά χρήση, αυτό είναι δεδομένο.
Επιπλέον, προσωπικά πάντα το γυρίζω στο τέλος και το σκουπίζω/στραγγίζω το σαπούνι από νερά και αφρούς και τυχόν επαναλαμβάνω πριν το αφήσω να στεγνώσει. Αν αφήσεις οτιδήποτε σαπούνι υγρό, το νερό το αποδομεί και όσο προχωράς "δεν φτουράει" πια.
Το συγκεκριμένο

, εντούτοις, είναι σχετικά σφιχτά πακεταρισμένο στο δοχείο του (όχι ότι δεν περνά νερό στα πλάγια, χαλαρώνει κι αυτό σταδιακά) και η επιφάνειά του στεγνώνει αμέσως: "δεν κρατάει", είναι πολύ συμπαγές...
