Institut Karité Paris After Shave Moisturizing Balm

macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 5173
Εγγραφή: 23 Ιουν 2014, 19:15
9
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17333 times

το καλυτερο balm που εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα.η υφη του οπως ειπαν και οι αλλοι συνξυριστες ειναι αρκετα λεπτη, οι επουλωτικες και ανακουφιστικες ιδιοτητες του ομως ειναι κορυφαιες.απορροφαται αμεσα απο το δερμα και δεν αφηνει καθολου λιπαροτητα.βλεποντας καποιος την τιμη του ισως σκεφτει οτι ειναι ακριβο προιον,αυτο ομως δεν ισχυει.για τις ιδιοτητες και την περιποιηση που προσφερει πιστευω οτι η αξια του ειναι πολυ λογικη.αλλωστε χρειαζεται πολυ μικρη ποσοτητα για να ενεργησει,κατι που σημαινει οτι κραταει για μεγαλο διαστημα. τελος να πω,οτι το αρωμα του ειναι πιο κοντα στο αμυγδαλο παρα στο γαλα.
Άβαταρ μέλους
FotisPl
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 05 Δεκ 2012, 16:17
11
Has thanked: 112 times
Been thanked: 252 times
Ηλικία: 45

Επειδή το βλέπω να τελειώνει και νευριάζω γιατί δεν ήταν για μένα μόνο after shave αλλά το χρησιμοποιούσα και ως ενυδατική- τονωτική είπα να γράψω και εγώ τη γνώμη μου μετά από 2 αγορές και δοκιμασίες. Καταρχήν πολλά ευχαριστώ για τον Naval Architecht τον πρωτο που το παρουσίασε και ιδιαίτερα όλους τους άλλους που έγραψαν εδώ και με οδήγησαν στην αγορά του. Να υπενθυμήσω ότι η αγορά και η χρησιμοποίηση του ήταν μεταξύ του DrHarris Milk, Nivea Aftershave Balm (sensitive) και Clarins After shave Soother.
ΥΦΗ:
Λεπτή και οχι νερουλή... Αυτό έχει το καλό ότι απλώνεται αρκετά σωστά στο πρόσωπο με πράγματι μικρότερη ποσότητα από την αρχική εκτίμηση μου. Επειδή συνήθως το προιόν το απλώνω γενικά σε όλο το πρόσωπο και όχι μόνο στη περιοχή ξυρίσματος ήταν τον μόνο από τα 4 που δεν ήθελε επανάληψη.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
Όπως γράφουν όλοι εδώ κορυφαίες. Λιγότερο ενυδατικό της Clarins, δε με χαλούσε όμως. Στην πρώτη αίσθηση το Harris έχει τη χάρη ίσως και της μυρωδιάς του, που στο Καριτέ μου θύμισε και λίγο καμφορά (τι διάολο άλλες μύτες έχουμε και μυρίζουμε άλλα) δε με ενόχλησε ποτέ όμως. Στις επουλωτικές του ιδιότητες νομίζω είναι το καλύτερο από τα παραπάνω με διαφορά, αρκετές φορές δε χρησιμοποίησα για μικρά κοψιματάκια ή περάσματα alum sticks. Όμως εκεί που πραγματικά με ενθουσίασε ήταν στα εκτός ξυρίσματος περάσματα στο πρόσωπο μου, που επειδή οδηγώ μηχανή (κράνος ανοιχτό) με τον αέρα στο πρόσωπο γύρω από τα μάτια και τη μύτη το προιόν κρατούσε ενυδάτωση αντάξια του soother της clarins.
Συμπερασματικά είναι θα έλεγα ο ελβετικός σουγιάς που λένε (δε ξέρω αν το έγραψαν άλλοι πουθενά). Στα της τιμής, δε ξέρω τι παίζει έξω, το αγόρασα στα 30+ (με μεταφορικά) από το ηλ. κατάστημα εδώ νομίζω για 250ml είναι αρκετά καλή η τιμή του λόγω και της ποσότητας που χρησιμοποιείς. Του βρήκα όμως ένα μικρό κακό δε το πας αεροδρόμιο για μονοήμερο-διήμερο με βαλιτσούλα στο χέρι το έχασες και κλαίς... εκεί αγοράζεις το νιβέα από το μαγαζάκι.
“Civilization begins with distillation,” William Faulkner
Άβαταρ μέλους
mitsos
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1719
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2016, 10:00
7
Has thanked: 4002 times
Been thanked: 6263 times

Πολύ καλό απαλύνει οποιονδήποτε ερεθισμό, αποροφάται γρήγορα και αφήνει μια επιδερμίδα μαλακή χωρίς ταλαιπωρία. Ίσως το καλύτερο balm που έχω δοκιμάσει. Και τώρα φυσικά αγορά από Πειραιά το wellshaved.
"Aut viam inveniam aut faciam "
Άβαταρ μέλους
ElNavajero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Δημοσιεύσεις: 839
Εγγραφή: 23 Σεπ 2010, 23:24
13
Has thanked: 567 times
Been thanked: 943 times
Ηλικία: 36

Ένα απο τα καλύτερα μπάλμς που κυκλοφορούν το οποίο για την ποσότητα και την ποιότητα που έχει, θα τολμούσα να το χαρακτηρίσω vfm. Καλμάρει την επιδερμίδα, ενώ η λεπτή του υφή το κάνει να απορροφάται γρήγορα.
Μάκης

“For those who believe, no proof is necessary. For those who don't believe, no proof is possible” - Stuart Chase, American writer.
stergios

Ενα περιεργο... Ψηνομαι καιρο τωρα να παρω το εν λογω asb...και λεω δε βλεπω και τα συστατικα, να τα γραψω και εδω να τα χουμε; Το λοιπον, μπαινω στο επισημο site και δεν υπαρχει η συγκεκριμενη συσκευασια, παρα μονο φωτογραφιες της. Το 250αρι τετραγωνο μπουκαλι. Τιιι γινεται;

Καλως, τα συστατικα θα τα βρω, αλλα γιατι αυτο; Αλλαξε; διακοπηκε;
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 22 Ιουν 2014, 05:42
9
Τοποθεσία: Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13865 times

Δεν γνωρίζω εάν έχει αλλάξει η φόρμουλα,εάν όμως μιλάμε για το παλιό
Institut Karite Moisturizing After Shave Balm 250ml

Ορίστε και τα συστατικά έτσι για να υπάρχουν.

Ingredients: Water, Mineral Oil, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Sweet Almond Oil, Shea Butter, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Glycerl Sterate Se, Xanthan Gum, C13-14 Isoparaffin & Polyacrylamide & Laureth-7, Phenoxyethanol, Methylparaben, Allantoine, Disodium Edta, Butylparaben, Ethylparaben, PEG-12 Dimethicone, Propylparaben, Isobutylparaben, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Polyaminopropyl Biguanide, Alpha Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
stergios

Ευχαριστω Αντωνη... Με γλιτωσες απ τον κοπο. Να φανταστεις εκει που ξεκινησα να ψαχνω τα συστατικα, κατεληξα να παραγγελνω την φωτοτυπια της futur! Οτ ναναι!

Πυρηνικο εργοστασιο η κανω λαθος? :-)
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 22 Ιουν 2014, 05:42
9
Τοποθεσία: Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13865 times

Καθόλου λάθος Στέργιο,μόνο εγώ λείπω από μέσα... :D
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
stellios
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 10 Απρ 2017, 12:14
6
Has thanked: 189 times
Been thanked: 142 times

Στην ανάρτηση του φίλου Τονυ με τα συστατικά του karite
υπάρχουν 5 είδη paraben, ρεκόρ !!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”