FIGARO – crema da barba

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

BABIS έγραψε:
Ο αφρός πολύ πλούσιος , πολύ πυκνός , με διάρκεια και για όσους χρειάζονται ενυδάτωση
(εγώ όχι λόγω δέρματος με φυσικό γράσο) πιστεύω ότι θα την έχουν...
Μπάμπη και εγώ έχω λιπαρό δέρμα.
Επίσης έχεις δίκιο σε αυτό που λες για το σπλέντιτ ότι είναι πολύ καλό για λιπαρές επιδερμίδες.

Προσωπικά όπως ξέρεις χρησιμοποιώ 2 κρέμες (ή σαπούνια) σε κάθε ξύρισμα. Το πρώτο χρησιμεύει στο καθαρισμό του προσώπου και το πρώτο ενυδατικό κύμα, και το δεύτερο για την κανονική ετοιμασία του ξυρίσματος.
Συνήθως προτιμώ το καλό σαπούνι να μπαίνει δεύτερο, και πρώτο βάζω κάποιο άλλο.

Στην περίπτωσή σου λοιπόν, με το λιπαρό δέρμα θα σου έκανε πολύ καλό πιστεύω να έκανες πρώτα έναν αφρό με σπλέντιτ και να τον απλώνεις στο πρόσωπο. Έτσι θα σταθεροποιηθεί η επιδερμίδα σου από άποψη λιπαρότητας. Και στη συνέχεια προχωράς στο δεύτερο σαπούνι που θα κάνει πολύ καλύτερα τη δουλειά του στο ήδη προετοιμασμένο δέρμα σου.

Έτσι πιστεύω ότι η Figaro θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα σε εσένα σαν δεύτερο σαπούνι (κρέμα) και θα το ευχαριστηθείς.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
BABIS
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 3 times
Been thanked: 211 times

Μόλις τώρα είδα στο πλάγιο τείχωμα του κουτιού της Figaro που αγόρασα την περασμένη εβδομάδα
να γράφει EXP140211 !!!!!!
Λήγει 14/2/2011 ;;;;;;;;

Θα μου πεις και να λήξει κρέμα ξυρίσματος κάτι τρέχει στα γύφτικα , αλλά μάλλον την είχαν καιρό;;
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Εγώ θα τη χρησιμοποιώ κανονικά για τα επόμενα 2 χρόνια αδιαφορώντας για την ημερομηνία λήξεως.
Απλά λέω τί θα κάνω εγώ και δεν παροτρύνω κανέναν να κάνει κάτι αντίστοιχο. Και παρακαλώ να μην σχολιαστεί.
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Slur θα το σχολιάσω εγώ αλλά θετικά.Τα σαπούνια που είχαν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας δεν είχαν ποτέ ημερομηνία λήξης, έπαθε κανένας τίποτα? Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά έχουν βάλει και στα χαρτιά υγείας λήξη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Τα σαπούνια όντως δεν έχουν ημερομηνία λήξεως γιατί όσο παλιούνουν φτιάχνουν, δεν χαλάνε.
Οι κρέμες είναι άλλη υπόθεση και είναι λογικό να έχουν ημερομηνία λήξεως.
Εγώ αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αυτήν την κρέμα που έχω, που βλέπω σε τι κατάσταση είναι, και για τα επόμενα 2 χρόνια που θα την έχω.

Και το ξαναλέω δεν το συστήνω σε κανέναν αλλά δηλώνω ότι εγώ έτσι θα κάνω.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

ΟΤ/on

Το οτι εχει μια κρεμα ή ενα σαπουνι ημερομηνια ληξης δε σημαινει τπτ. Ξερω κοσμο που χρησιμοποιει κρεμες ξυρισματος (Kaloderma κ.α.) ή σαπουνια (Gibbs, Palmolive, κ.α.) απο τη δεκαετεια του 50! Και σαφεστατα δεν εχουν παθει κατι! Τοτε βεβαια ειναι αποδεδειγμενο οτι η συνθεση ηταν διαφορετικη, χωρις πολλες απο τι2ς σημερινες λαλακιτσες, αλλα και παλι..

OT/off
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Σημερα την αγορασα, εντυπωσεις απο αυριο.
Μυριζει παντως πολυ ωραια και κατι μου λεει οτι για τα λεφτα της πρεπει να ειναι πολυ καλη
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Τελικά πολύ πέραση αποδεικνύεται να έχει αυτή η κρέμα. Και νόμιζα ότι θα είμαι ο μόνος που θα την εκτιμούσε.

Περιμένω τα σχόλιά σου γιατί νομίζω ότι εκτός από δυνατό άρωμα κάνει καλό και δεμένο αφρό.
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Παιδιά οπως το περίμενα μου άρεσε. Είναι σαφώς πανω απο το Σπλεντιτ. Ωραίο άρωμα και σχετικά καλό κρατημα της σαπουνάδας (καμία σχέση δηλαδή με Σπλεντιτ ) αλλά μεχρι εκεί.

Βέβαια σήμερα που δοκίμασα το σαπουνι της Τabac στο μπολάκι το οποίο για να πώς και την αλήθεια το σνομπάριζα λίγο, με απογείωσε δεν το περίμενα σαπουνάδα για 5 χέρια και βάλε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!! :shocking
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

καλησπερα. να πω και εγω την γνωμη μου για την κρεμα.
την πηρα 2 μερες πριν και εκανα ηδη 2 ξυρισματα. ειναι για μενα εξαιρετικη, με ελαχιστη ποσοτητα βγαζει ανετα 2-3 περασματα. κανει πολυ καλο αφρο. ερωτησεις?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”