Promotion και Κριτικές

Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1704
Εγγραφή: 15 Απρ 2012, 16:22
12
Τοποθεσία: Νίκαια - Πειραιάς - Αθήνα - Κέντρο
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2138 times
Ηλικία: 41

Θα γράψω όσον αφορά το αρχικό ποστ του Ζάχου και μόνο μιας και το 90% των ποστ για αυτό το θέμα είναι Offtopic και κουραστικά. Δεν βρίσκω κακό youtubers να κάνουν review μια κρέμα ή ένα σαπούνι. Όταν πρωτοξεκίνησα έβλεπα μανιωδώς Mantic,geofatboy, nickshaves και πολλούς άλλους που δεν θυμάμαι μαζί με μπαρμπέρηδες που ξύριζαν παραδοσιακά.

Ουσιαστικά ήταν πρώτη γνωριμία με το software και το hardware, στη δική μου περίπτωση η πλειοψηφία των αγορών μου ήταν είτε από Γιώργο ή Γιάννη ή από κέντρο ή με ανταλλαγές, δεν μπορώ να πω ότι τους παρακολουθούσα και με έπεισαν να αγοράσω το τάδε προϊόν. Πάντα ήθελα να έχω μια πρώτη άποψη από άλλους συνξυριστές αλλά την τελική απόφαση για αγορά ή όχι ήταν στο κατάστημα. Απλά και παραδοσιακά.

(Συμφωνώ με τον Άρη)
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ζάχος

Έτσι κύριοι. Αν είναι αντικειμενική η κριτική και δεν έχει σκοπό να παραπλανήσει θα βοηθήσει κόσμο. Ακόμα καλύτερα αν εξηγείται το μέλος και λέει μου το έστειλε να πω τη γνώμη μου. Σωστότατος. Υπάρχουν όμως και οι γραφικοί που τους έχουν αγκαλιάσει οι έμποροι/ παραγωγοί και τους δίνουν πράγματα με το τσουβάλι. Υπάρχει περίπτωση αυτοί να είναι αντικειμενικοί με όλες τις κριτικές τους; Μέχρι που μετά από λίγο καιρό τα πουλάνε. Άμα πουν κάτι αρνητικό ξέρουν πως πιθανόν θα σταματήσει η τροφοδοσία. Δεν είμαστε χαζοί. Μα να είναι όλα τέλεια...


Για να το κλείσω εδώ να ξέρετε πως αυτή την αρνητική/ αμυντική συμπεριφορά την έχω αντιμετωπίσει από μπαρμπέρη του κέντρου. Έχουν κάκιστη άποψη για το φόρουμ. Δεν θέλουν να λέμε κάποια πράγματα τους ενοχλεί. Μας θεωρούν ξερόλες άμα φανεί πως ξέρουμε κάτι παραπάνω. Υπάρχει πολύ κακία και δυστυχώς είναι νέοι άνθρωποι. Τόλμησα κι εγώ όταν πήγα για κούρεμα να του ανοίξω κουβεντα. Άρχισε να λέει μου σπάσε τα νεύρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”