personna lab blue #3
boar brush J&M made by vie long
al's shaving cream jubilee

old spice
Θα σταθώ στην κρέμα,αφού πρώτα πώ για τη μηχανή.Είχα μήνες(2?) να τη δουλέψω.Τότε ένιωθα κάπως παραπάνω τη λεπίδα και βασικά πολλές φορές με αίσθηση τραχιά.
Σήμερα λεώ να αλλάξω την jagger που πέρα από βάθος,δουλέυει μόνο με 2 λεπίδες καλά στο δέρμα μου.
Η κρέμα έλαμψε!!!Σε ευχαριστώ φίλε Άρη που μου έδωσες αυτό το δείγμα.Θα πάρω βαζάκι 100%._Μιλάμε η κρέμα δεν υπάρχει...
Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό αλλά δεν ένιωθα τη λεπίδα τραχιά και ήταν άνετη η ξούρα.Σε μερικές φάσεις δεν ένιωθα καν λεπίδα.
Είναι σίγουρα δουλειά της κρέμας αυτά,γιατί σε 1-2 σημεία που δεν είχα απλώσει καλά την κρέμα ένιωσα τη λεπίδα κάπως τραχιά.
Γλίστρημα?Έδωσε άλλη έννοια στον ορισμό.Τι mwf,τι stirling,τι αρλούμπες για γλίστρημα ωρέ?
Τι δοκίμαζα τόσο καιρό?Καλά πράγματα πολλά από αυτά,αλλά έπρεπε να την είχα δοκιμάσει.
Πώώώ..Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι λέγατε τόσο καιρό.Το άρωμα αλλάζει με την ώρα και μου ταίριαξε με το old spice.Επίσης αν και όχι όσο δυνατό είναι στα maggards,castle forbes κ.λ.π ήταν παρών και το ένιωθα.
Θα δούμε ποια από όλες θα τσιμπήσω...πάντως η jubilee βάζει υποψηφιότητα για επόμενη αγορά...