εχει μεγαλη διαρκεια(τουλαχιστον 6-8 ωρες).στα ρουχα και ειδικα στα μαλλινα μυριζει τουλαχιστον για καμμια βδομαδα.
σιγουρα παντως ανθρωπος με ανθρωπο και δερμα με δερμα εχουν διαφορες.σε μενα και η ενταση και η διαρκεια ειναι σουπερ.μιλαω παντα για το edt οχι για asl. η συνθεση του εχει αλλαξει σιγουρα και τουλαχιστον 2-3 φορες(παραγεται απο το 1964)αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να εχει αλλαξει το αρωμα.σιγουρα εχει μειωθει η διαρκεια και η ενταση του.την δεκαετια του 80 ηταν πολυ πιο δυνατο και σε διαρκεια και ακομα πιο πολυ σε ενταση.αξιζει παντως γιατι ειναι ενα αρωμα που πολλοι προσπαθησαν να το μιμηθουν κανενα ομως αρωμα δεν μπορεσε να το φτασει.οπως εχουν πει και παρα πολλοι αρωματοποιοι(luca turin,roja dove)ειναι το απολυτο ανδρικο chypre.
Αυτο που εγραψε ηδη ο Μαχος ηθελα να συμπληρωσω. Το Aramis των 80ς ηταν πολυ πιο εντονο απο το σημερινο - μιλαμε αν σου ξεφευγε η ποσοτητα σε κοιτουσαν παραξενα ακομα και μετα απο 2 μερες.
το εχω, μαζι με το asl καλο μου φαινεται αλλα οχι κατι το πολυ εντυπωσιακο.περισσοτερο μου αρεσει το yatagan αυτο πραγματι εχει κατι το ξεχωριστο εχει κατι σαν μια οξυτητα ειδικα στην αρχη ετσι θα την χαρακτηριζα εγω που δεν ξερω απο αρωματα.που το κανει μοναδικο.δεδομενου οτι κυκλοφορω κερατσινι γαρ,πρεπει να ειμαι απο τους πολυ λιγους που το φορανε τωρα αν αρεσει και σε οσες το μυριζουν ελπιζω, δεν ξερω