Φίλε Άρη αυτή η λεπίδα είναι εγγύηση!Αν δεν ήταν δε θα έκανα βαρύγδουπες δηλώσεις...
Μέχρι στιγμής όσοι από εδώ την δοκίμασαν καταλήγουμε στα ίδια συμπεράσματα...Η γλυκήτητα είναι υποδειγματική αλλά κόβει και πολύ.Σίγουρα πιο πολύ από τις κλασσικές personna...
Περιμένω και περαιτέρω σχόλια από φίλους που ξέρω οτι τις έχουν!
Ελπίζω να καταφέρω να πάρω και άλλες...
Μια πρόβλεψη:Μολις μαθευτούν και αυτές θα γίνει σάλος!
Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2015
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- Roadrunner
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Καλησπέρα σας.

Eπειδή σήμερα τελειώνει ημερολογιακά το καλοκαίρι (ουσιαστικά, όπως ξέρετε, φθινόπωρο δεν μπαίνει πριν τις 21 Σεπτεμβρίου), είπα να τιμήσω στο τελευταίο ξύρισμα τα προϊόντα που τίμησα περισσότερο αυτούς τους τρεις μήνες.
Alpa Windsor pre-shave (τελειώνει και πάλι ξέχασα να τη βάλω στη φωτογραφία)
Palmolive Rinfrescante
Liojuny Finest 24mm
Lord L6
Dorco Stainless (μάλλον το βιετναμέζικο - #1)
Aqua Velva Ice Sport
Aπ' όλα ξεχωρίζω το πινέλο, το οποίο εξελίσσεται σε αποκάλυψη. Το χρησιμοποίησα non stop σχεδόν όλο τον Αύγουστο και όχι μόνο δεν το 'χω βαρεθεί, αλλά το απολαμβάνω κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Βλέπω οι χοίροι να τρώνε πιο πολύ πάγκο κι απ' τον Νικοπολίδη τα πρώτα του χρόνια στον ΠΑΟ (ποιος να μου το 'λεγε). Επίσης, η πράσινη Palmolive ήταν μεν η πιο πολυχρησιμοποιημένη του καλοκαιριού, αλλά ο σκληρός ανταγωνισμός δεν μου επέτρεψε να τη χρησιμοποιήσω πάνω από 14-15 φορές (ενώ υπολόγιζα τον χειμώνα ότι θα την έβαζα μέρα παρά μέρα π.χ.). Το Ice Sport της Aqua Velva, τέλος, θα χρησιμοποιηθεί τακτικά και τον Σεπτέμβριο ώστε να τελειώσει -και μάλλον δεν θα το ξαναπάρω. Καλό είναι, με τις γνωστές καταπραϋντικές ιδιότητες της κλασικής Aqua Velva, αλλά λίγο "πλαστικό" άρωμα (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ).
Εξαίρεση στο όλο concept του καλοκαιριού είναι το ξυραφάκι. Dorco Stainless, το τελευταίο που είχε απομείνει από το πακέτο με μεμονωμένα ξυραφάκια που είχα πάρει από το ebay τον Φεβρουάριο! Αξιοπρεπές, καλό (και αυτό) σε γενικές γραμμές, αλλά επειδή κι εδώ υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, δύσκολα θα το ξαναπροτιμήσω.

Eπειδή σήμερα τελειώνει ημερολογιακά το καλοκαίρι (ουσιαστικά, όπως ξέρετε, φθινόπωρο δεν μπαίνει πριν τις 21 Σεπτεμβρίου), είπα να τιμήσω στο τελευταίο ξύρισμα τα προϊόντα που τίμησα περισσότερο αυτούς τους τρεις μήνες.
Alpa Windsor pre-shave (τελειώνει και πάλι ξέχασα να τη βάλω στη φωτογραφία)
Palmolive Rinfrescante
Liojuny Finest 24mm
Lord L6
Dorco Stainless (μάλλον το βιετναμέζικο - #1)
Aqua Velva Ice Sport
Aπ' όλα ξεχωρίζω το πινέλο, το οποίο εξελίσσεται σε αποκάλυψη. Το χρησιμοποίησα non stop σχεδόν όλο τον Αύγουστο και όχι μόνο δεν το 'χω βαρεθεί, αλλά το απολαμβάνω κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Βλέπω οι χοίροι να τρώνε πιο πολύ πάγκο κι απ' τον Νικοπολίδη τα πρώτα του χρόνια στον ΠΑΟ (ποιος να μου το 'λεγε). Επίσης, η πράσινη Palmolive ήταν μεν η πιο πολυχρησιμοποιημένη του καλοκαιριού, αλλά ο σκληρός ανταγωνισμός δεν μου επέτρεψε να τη χρησιμοποιήσω πάνω από 14-15 φορές (ενώ υπολόγιζα τον χειμώνα ότι θα την έβαζα μέρα παρά μέρα π.χ.). Το Ice Sport της Aqua Velva, τέλος, θα χρησιμοποιηθεί τακτικά και τον Σεπτέμβριο ώστε να τελειώσει -και μάλλον δεν θα το ξαναπάρω. Καλό είναι, με τις γνωστές καταπραϋντικές ιδιότητες της κλασικής Aqua Velva, αλλά λίγο "πλαστικό" άρωμα (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ).
Εξαίρεση στο όλο concept του καλοκαιριού είναι το ξυραφάκι. Dorco Stainless, το τελευταίο που είχε απομείνει από το πακέτο με μεμονωμένα ξυραφάκια που είχα πάρει από το ebay τον Φεβρουάριο! Αξιοπρεπές, καλό (και αυτό) σε γενικές γραμμές, αλλά επειδή κι εδώ υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, δύσκολα θα το ξαναπροτιμήσω.
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Καλησπέρα και Καλή Εβδομάδα!
Χθεσινοβραδινό:
Clarins Men Face Wash
Floid preshave oil
Muhle R89 gr
Feather
SOC 2 band I
Barberia sc (του Διονύση)
444 Alum Block
Cucumber Witch Hazel
Aqua Velva EU
Η Barberia είναι εξαιρετική κρέμα. Επειδή έχει χάσει κάποια υγρασία, όπως μου είπε ο Διονύσης, την δούλεψα σαν σαπούνι. Φόρτωμα δηλαδή κατευθείαν από το μπωλ. Όπως την έβλεπα, δεν μου γέμιζε και πολύ το μάτι. Λάθος μου. Πολύ καλές ξυριστικές ιδιότητες και ωραίο ελαφρύ αρωματάκι που, αν και είμαι λάτρης των δυνατών αρωμάτων, με κέρδισε. Τελικά, μάλλον δεν πρέπει να σνομπάρουμε ένα προϊόν αν δεν το έχουμε πρώτα χρησιμοποιήσει.
Χθεσινοβραδινό:
Clarins Men Face Wash
Floid preshave oil
Muhle R89 gr
Feather
SOC 2 band I
Barberia sc (του Διονύση)
444 Alum Block
Cucumber Witch Hazel
Aqua Velva EU
Η Barberia είναι εξαιρετική κρέμα. Επειδή έχει χάσει κάποια υγρασία, όπως μου είπε ο Διονύσης, την δούλεψα σαν σαπούνι. Φόρτωμα δηλαδή κατευθείαν από το μπωλ. Όπως την έβλεπα, δεν μου γέμιζε και πολύ το μάτι. Λάθος μου. Πολύ καλές ξυριστικές ιδιότητες και ωραίο ελαφρύ αρωματάκι που, αν και είμαι λάτρης των δυνατών αρωμάτων, με κέρδισε. Τελικά, μάλλον δεν πρέπει να σνομπάρουμε ένα προϊόν αν δεν το έχουμε πρώτα χρησιμοποιήσει.
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Καλησπερα σας
- Merkur 37c
- Gillette Nacet stainless
- Kent Infinity Silvertex
- Tabac stick
- Tabac asl
Δεν εχω ξαναξυριστει με slant - 2 χρονια ολο λεω να παρω μια αλλα δεν μου καθεται. Ε λοιπον ηταν πολυ καλα - απο βαθος γυρω στο 3 με 4 της Futur αλλα με πιο "απαλη" αισθηση. Μου αρεσε ιδιαιτερα το μεγεθος της και το βαρος της (τα γνωστα απο 11c και 34c) - θα εχουμε και αλλες "συναντησεις" :-)
* ευχαριστω τον PetrosMP για το δανεισμο της!

-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Υγεια σε ολους
-μηχανη=parker26c oc
-λεπιδα=personna barber#2
-πινελο=omega48pro
-σαπουνι=vitos extra super finissima emolliente
-as lotion=vitos tabacco
-as balm=korres
3περασματα/Απολαψη ασουμε!
απο ολες τις μηχανες που ειχα και εχω η καλυτερη μακραν ειναι η 26c.απλα ξυριζει.-
σημ.η επομενη μηχανη που θα παρω θα ειναι slant.οχι οτι δεν ειμαι καλυμενος 100% απο αυτες που εχω.ετσι απο περιεργεια ασουμε.
-μηχανη=parker26c oc
-λεπιδα=personna barber#2
-πινελο=omega48pro
-σαπουνι=vitos extra super finissima emolliente

-as lotion=vitos tabacco
-as balm=korres
3περασματα/Απολαψη ασουμε!
απο ολες τις μηχανες που ειχα και εχω η καλυτερη μακραν ειναι η 26c.απλα ξυριζει.-
σημ.η επομενη μηχανη που θα παρω θα ειναι slant.οχι οτι δεν ειμαι καλυμενος 100% απο αυτες που εχω.ετσι απο περιεργεια ασουμε.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- yakoumis
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1197 times
- Been thanked: 1280 times
- Επικοινωνία:

◤πινέλο: bestshave.net no.6 (άλογο)
◤μηχανή: above the tie 2013
◤λεπίδα: feather (#2)
◤σαπούνι: le pere lucien (traditional scent)
◤asl: mennen
◤edt: putting green (eau sauvage, οσο βγάζ')
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Omega S-10018
Arko
EJ 89
Voskhod #3
Πάγος
Aqua Velva
Το άρκο είναι καλύτερο από το λατόχα σε όλα,αν εξαιρέσουμε το άρωμα.Σε σχέση με το -προχθεσινό- προράσο,δύο κλάσεις ανώτερο.Άψογο στη συμπεριφορά του,δεν μπορώ να'χω παράπονο.Το κόκκινο μπολάκι του δε,είναι υπόδειγμα χρηστικότητας και ευκολίας.Για το σπίτι ή το ταξίδι ...AFERIM ARKO!
Arko
EJ 89
Voskhod #3
Πάγος
Aqua Velva
Το άρκο είναι καλύτερο από το λατόχα σε όλα,αν εξαιρέσουμε το άρωμα.Σε σχέση με το -προχθεσινό- προράσο,δύο κλάσεις ανώτερο.Άψογο στη συμπεριφορά του,δεν μπορώ να'χω παράπονο.Το κόκκινο μπολάκι του δε,είναι υπόδειγμα χρηστικότητας και ευκολίας.Για το σπίτι ή το ταξίδι ...AFERIM ARKO!
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
Αυτή η Above The Tie Γιακουμή ποιά είναι;
Η Μ1 ή η R1; Μικρό άνοιγμα βλέπω, σαν Μ1 φαίνεται!!
Πώς ξυρίζει; Άν είναι η Μ1 περίπου σε επίπεδα Τζάγκερ/34άρας;
(Έβλεπα πριν καιρό την R1, αλλά πανάκριβη ρε παιδί μου, τελικά
πήρα τις Ματαντόρ και Πάρκερ)
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Καλησπέρα.
Εχθες Κυριακή:
- Σαπούνι Ξυρίσματος MWF
- Πινέλο Ξυρίσματος SOC Bristle
- Safety Razor Gillette British No59
- Λεπίδα Astra SP [3]
- ASL Alpa Windsor Fresh
- EDT Floris No89
Η πρώτη φορά που απόλαυσα ξύρισμα με το MWF !
Σήμερα:
- Σαπούνι Ξυρίσματος Saponificio Varesino Dolomiti
- Πινέλο Ξυρίσματος Semogue 730
- Safety Razor Merkur 34c
- Λεπίδα Gillette Silver Blue [1]
- ASL Fetih
"Ξύρισμα Αυγούστου" του χρόνου πάλι.
Καλώς να ορίσει ο Σεπτέμβρης.
Εχθες Κυριακή:
- Σαπούνι Ξυρίσματος MWF
- Πινέλο Ξυρίσματος SOC Bristle
- Safety Razor Gillette British No59
- Λεπίδα Astra SP [3]
- ASL Alpa Windsor Fresh
- EDT Floris No89
Η πρώτη φορά που απόλαυσα ξύρισμα με το MWF !
Σήμερα:
- Σαπούνι Ξυρίσματος Saponificio Varesino Dolomiti
- Πινέλο Ξυρίσματος Semogue 730
- Safety Razor Merkur 34c
- Λεπίδα Gillette Silver Blue [1]
- ASL Fetih
"Ξύρισμα Αυγούστου" του χρόνου πάλι.
Καλώς να ορίσει ο Σεπτέμβρης.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- yakoumis
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1197 times
- Been thanked: 1280 times
- Επικοινωνία:
Ναι, έχει πολύ μικρό άνοιγμα , οπότε μάλλον η Μ1 είναι - δανεική απο τον Σπύρο. Υπέροχη μηχανή απο άποψη ποιότητας κατασκευής, φινιρίσματος κτλ αλλα θα ήταν σίγουρα καλύτερη λιγουλάκι πιο επιθετική.Νώντας έγραψε:Αυτή η Above The Tie Γιακουμή ποιά είναι;
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)