Αυτή η "μόδα"με τα μούσια πότε βλέπετε να περνάει;;

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
evaggelos1971
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 941 times
Been thanked: 421 times

Παιδιά, μουσια γένια και τα συναφή δεν είχα ποτέ ούτε και ακολούθησα τάσεις μοδες και παρόμοια, μία προσεγμένη χωρίς υπερβολές εμφάνιση είχα,
έτσι είναι το στυλ μου και τέλος, περί απόψεων γυναικών ισχύουν τα ίδια, σε όποια άρεσε και δύο αυγά Τουρκίας, εξάλλου μην μας διαφεύγει το κυριότερο που είναι ο παρας στην τσέπη, εκεί όλα έχουν δευτερευουσα σημασία :dance:
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι......
Evaggelos
nikos.a

evaggelos1971 έγραψε: εξάλλου μην μας διαφεύγει το κυριότερο που είναι ο παρας στην τσέπη, εκεί όλα έχουν δευτερευουσα σημασία :dance:
:lmao

( Aνδρέα, έχεις δώσει ρέστα. Θα πέσει πολύ γέλιο μου φαίνεται με τα νέα εικονίδια...)
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Αυτό που εννοούσα Νίκο είναι ότι το αν θα είσαι πετυχημένος ή όχι (με όποια έννοια δίνει κανείς στην επιτυχία),εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ,ένας εκ των οποίων σίγουρα δεν είναι το αν έχεις τρίχες στο πρόσωπο ή όχι.
Οι ερευνητές-μελετητές-ψυχολόγοι-εταιρίες δημοσκοπήσεων- κάνουν την δουλειά τους και γι'αυτό πληρώνονται.Το ότι σε ένα αυστηρά επαγγελματικό περιβάλλον (τράπεζες,πολυεθνικές κοκ) οι πωγωνάτοι αντιμετωπίζονται με καχυποψία,επιφυλακτικότητα και αποστροφή ίσως κάποιες φορές,νομίζω πως είναι αυτονόητο.Όπως,αντίθετα,σε ορισμένα άλλα επαγγέλματα το να είναι κανείς ξυρισμένος επιφέρει τη χλεύη ή και τον παραμερισμό.Όλα είναι υποκειμενικά και έχουν να κάνουν,σε μεγάλο ποσοστό,με τις προκαταλείψεις μας.
Έξυπνοι ή λιγότερο έξυπνοι,επιτυχημένοι ή αποτυχημένοι,καλοί και κακοί επαγγελματίες υπάρχουν και μπορεί να είναι γενειοφόροι ή μη.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
nikos.a

Mα δεν είπα αυτό, Διονύση... Ούτε υποστήριξα πως τρίχες= επιτυχία. :hand:

Το ότι πληρώνονται δεν μου λέει κάτι για τις εταιρίες ερευνών. Δεν ακυρώνει την εγκυρότητά τους αυτό. Κάθε άλλο. Για να αποκαλέσεις κάποιον επιτυχημένο, υπάρχουν κάποια δεδομένα για να το κάνεις. Υπάρχουν παράμετροι που λαμβάνονται υπ' όψην. Έτσι δημιουργούνται και οι διάφορες λίστες. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, ακόμα και η επιτυχία είναι... μετρήσιμη.

Τί είπα εγώ, που μάλλον δεν έγινε απόλυτα κατανοητό. Υπάρχουν κάποιες λίστες στο Forbes. Διάβασα μια έρευνα ότι το 97% είναι ξυρισμένοι. Το κατέθεσα. Δεν είπα ξυριστείτε, να πετύχετε στη ζωή σας. Ότι είναι επιτυχημένοι στους τομείς τους όμως αυτοί που είναι στις λίστες, ε πως να το κάνουμε, είναι. Απλά τυχαίνει να είναι και ξυρισμένοι.

Προσωπικά, δεν μπορώ να φανταστώ δουλειά, που το ξύρισμα είναι κατακριτέο, αντικείμενο χλευασμού ή ότι άλλο. Το αντίθετο ισχύει. Βάζω στο μυαλό μου επαγγέλματα και δεν μου έρχεται κάποιο. Ποιό/ά εννοείς; :roll:
sperman
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 336 times
Been thanked: 190 times

οι τριχες στο προσωπο των αντρων, ειναι δευτερογενες χαρακτηριστικα του φυλου τους. υπαρχουν εκει γιατι μεσω της εξελιξης αντρες με τριχες εκει, επιλεχθηκαν απο γυναικες για να κανουν απογονους μαζι τους κτλ
ολα τα δευτερογενη χαρακτηριστικα και στα δυο φυλα εχουν ως σκοπο την προσελκυση του αντιθετου φυλου. το ιδιο συμβαινει και με τα ζωα.
αξυριστοι αντρες ειναι πιο αρενωποι στα ματια των περισσοτερων γυναικων.
Άβαταρ μέλους
evaggelos1971
Νήπιο
Νήπιο
10

Τότε γιατί κάνουν σαν υστερικες οι γυναίκες μόλις δούνε τον sakis..... Για κανένα αξυριστο δεν είδα κάτι αντίστοιχο, ψιλοχιουμορ κάνω για να προλάβω καταστάσεις :dance: :dance:
Evaggelos
sperman
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 336 times
Been thanked: 190 times

οι θαυμαστριες του ρουβα ειναι 15χρονα που παιζουν με την μπαρμπη και τον αμουστακο φιλο της κεντ.
εαν ο ρουβας εμενε αξυριστος καμμια μανα και πατερας δεν θα αφηνε το παιδι του να παρακολουθησει συναυλια του, θα προτιμουσαν με τα ιδια λεφτα να το πανε στο λουνα παρκ
πλακα κανω, ο ρουβας ειναι πολυ σοβαρος και εργατικος ανθρωπος
Άβαταρ μέλους
Vulcan
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 143 times
Been thanked: 184 times

Πριν χρόνια ήταν της μόδας αυτό το γένι του τράγου. Τώρα το γένι του δεσπότη. Άντε και τα τρώμε στη μάπα και τα ανεχόμαστε όλα αυτά. Το γένι με ξουρισμένο μουστάκι πως να το καταπιεί κάποιος ;
'Ή αρχίσαμε να γερνάμε και να παραξενεύουμε ή κάτι άλλο δεν πάει καθόλου καλά...
Άβαταρ μέλους
evaggelos1971
Νήπιο
Νήπιο
10

Καλησπέρα σας κύριοι.

Ο πορνολορδος Ευάγγελος σε live ανταπόκριση με το παλικαρακι που μου έφτιαξε την σπέσιαλ απογευματινη καφεδαρα μου.

Εικόνα

Στάλθηκε από το C6833 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Evaggelos
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Ωραίος Βαγγέλη!Σέιχ Σου είσαι?
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”