Merkur Futur
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Πέτρο δεν τίθεται θέμα για την αγορά , εννοείται οτι θα την πάρω απλά περιμένω να ανοίξει ο Γιώργος και να κανονίσουμε και ενα θεματάκι που προέκυψε . Τις ακριβείς μετρήσεις και ειδικά το πάχος της λαβής στο συγκεκριμένο τμήμα της (παχύτερο) εχω άλλο λόγο που το ζητάω (το θέλω για κατασκευή βάσης) . Το ολικό μήκος μου το λέτε στο περίπου..... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Το όνομά του είναι Πούρικας και το κατάστημα έχει ιστοσελίδα μόνο για το κατάστημα στην Αθήνα.Αν πάς από κοντά θα έχεις έξτρα έκπτωση αν πείς: "Με έστειλε το παιδί από τη Λάρισα,ο κοντός που είναι πελάτης σας".
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- YMMV
- Γυμνάσιο

- 13
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Ωραία μηχανή αυτή η Futur αν και δείχνει πολύ απαιτητική στα ξυραφάκια. Από το 1 έως το 3 θυμίζει μια παραδοσιακή DE. Από το 4 έως το 6 τα πράγματα αλλάζουν. Σε αυτές τις τελευταίες ρυθμίσεις φαίνεται ότι λειτουργούν καλύτερα τα Feather, Polsilver, Voskhod (με αυτή τη σειρά). Αντίθετα τα Personna δεν φαίνεται να πολυταιριάζουν στη μηχανή όταν είναι τέρμα ανοικτή.
Είναι σίγουρα διαφορετική μηχανή, λόγω όγκου και βάρους. Στα μείον ότι είναι πιο δύσκολος ο καθαρισμός της αφού πρέπει να λυθεί για να έχει κανείς καλή πρόσβαση. Έχει μπει στο rotation καθώς, όπως η Slant και η R41, έχει μια ξεχωριστή "προσωπικότητα".
Είναι σίγουρα διαφορετική μηχανή, λόγω όγκου και βάρους. Στα μείον ότι είναι πιο δύσκολος ο καθαρισμός της αφού πρέπει να λυθεί για να έχει κανείς καλή πρόσβαση. Έχει μπει στο rotation καθώς, όπως η Slant και η R41, έχει μια ξεχωριστή "προσωπικότητα".
Γιώργος
- natnat
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 2801 times
- Been thanked: 4710 times
Χθες με την futur,
λεπιδα personna 74 #4,
Herco-σαπουνο,
δοκιμασα ενα χερι προς τα κατω στο 4
και δυο χερια κοντρα πανω και πλαι προς τα μεσα στο 2.
Χωρις εμφανη ερεθισμο η κοψιμο, ουρλιαξα οταν εβαλα floyd black asl.
Παρολα αυτα, το ξυρισμα ηταν φοβερο.
Ακομα και με το πρωτο περασμα προς τα κατω στο 4, το ξυρισμα ηταν οκ...
λεπιδα personna 74 #4,
Herco-σαπουνο,
δοκιμασα ενα χερι προς τα κατω στο 4
και δυο χερια κοντρα πανω και πλαι προς τα μεσα στο 2.
Χωρις εμφανη ερεθισμο η κοψιμο, ουρλιαξα οταν εβαλα floyd black asl.
Παρολα αυτα, το ξυρισμα ηταν φοβερο.
Ακομα και με το πρωτο περασμα προς τα κατω στο 4, το ξυρισμα ηταν οκ...
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30838 times
Ότι είναι ιδιότροπη με τις λεπίδες, είναι. Σε μένα με Personna παίζει εξαιρετικά.
- YMMV
- Γυμνάσιο

- 13
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Μου έκανε εντύπωση ότι η Personna φαινόταν σαν να μην κόβει ιδιαίτερα. Αναγκάστηκα να την αλλάξω στην πορεία. Ίσως έτυχε η λεπίδα, τι να πω. Θα την ξαναδοκιμάσω με Personna και βλέπουμε, ελπίζω να αλλάξω γνώμη μια και μεταξύ άλλων είναι εύκολο να βρει κανείς τις συγκεκριμένες λεπίδες.
Γιώργος
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Αυτα λεμε οποτε γραφεται εδω οτι πχ "ενιωσα το asl σαν νερακι". Μπορει να ισχυει για συγκεκριμενες ηπιες μηχανες με αντιστοιχα ησυχα ξυραφακια αλλα οχι με τη futur απο το 4 και πανω :-)ουρλιαξα οταν εβαλα floyd black asl.

- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Έχεις απόλυτο δίκιο Ηρακλή ,εγώ που ξυρίζομαι καθημερινά σχεδόν ,δεν μπορώ να την ανεβάσω πάνω από το δύο (2)Την χρησιμοποιώ στο πρώτο πέρασμα στο 2 και μετά κόντρα στο 1 !!Αυτα λεμε οποτε γραφεται εδω οτι πχ "ενιωσα το asl σαν νερακι". Μπορει να ισχυει για συγκεκριμενες ηπιες μηχανες με αντιστοιχα ησυχα ξυραφακια αλλα οχι με τη futur απο το 4 και πανω :-)
Γιάννης
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιώργο (YMMV) ο οποίος μέτρησε κατόπιν του αιτήματος μου με τρομερή ακρίβεια (χρήση 2 παχύμετρων) ολες τις διαστάσεις της Futur !!
Και πάλι ευχαριστώ Γιώργο !! :thnx :thnx
Και πάλι ευχαριστώ Γιώργο !! :thnx :thnx
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........