Τη γνώμη μου για τα (4ης γενιάς) συνθετικά πινέλα θα την προσφέρω στην κρίση σας κάποια άλλη στιγμη....
- Dimitri's ss
- Simpson's Chubby 2 Synthetic
- Schick Krona
- Gillette 7 O'clock
- Φαένα λεβάντα
- Korres Borage cream
-Yardley's lavender edc
Με τo Simpsons (to Chubby του φτωχού, δεν θα μπορέσω να στείλω στη Νήσο του Ανθρώπου τους παράδες που ζητάνε, ούτε καν σε best: "θέλω την εμπειρία, μα δεν έχω τα λεφτά" πως το λένε...) φόρτωσα άριστα το D'mitri's (έτσι το λεω, και να με συγχωρήσει ο πολύ αγαπητός κατασκευαστής του, αν το διαβάσει) αφού πρώτα έπλυνα τα μούτρα μου με το μπουγαδόνερο. Το Schick Krona φέρει απίστευτα εργονομική (για μεγάλα χέρια) κωνική λαβή, είναι ζυγισμένο, δεν είναι ήπιο ούτε επιθετικό, και η κεφαλή του (προφίλ ρόμβου: εικ.2) μπάινει κάτω από τη μύτη ανετότατα, και όχι μόνο συγχωρεί αλλά επιτρέπει χαλαρά και μεγαλύτερη πίεση και μεγάλο εύρος κλίσης, ακόμα και >45ο. Με το φρέσκο Gillette κανένας ερεθισμός, κανένα τράυμα και άψογο bbs με 3 περάσματα, με ταχείες διαδικασίες (πετάει!) και χωρίς ψιλοδουλειά.
Που είναι οι NOS "Blue" λεπίδες του dispenser; Ναι, τις έχω φυλάξει παλληκάρια μου, βρασμένες μέσα στα χαρτάκια από τις 7 ω-κλοκ, φαίνονται (και μικροσκοπικώς) απρόσβλητες από σκουριά μετά από 50 χρόνια, αλλά θέλω να κάνω την αναμνηστική δόση από το αντιτετανικό πρώτα.
Καλημέρα σας.