Πηγαίνοντας στα βαθιά.
Feather AC (Pro Guard 7*)
Semogue OC
Tabac SS
Alum Block
Floid Vigoroso
Arko Cool Balm
Σήμερα μετά από τις συζητήσεις με τους πιο έμπειρους και επειδή αισθανόμουνα κάπως άνετα, είπα να δοκιμάσω 2 περάσματα (WTG, ATG).
Για αυτό άλλωστε πήρα το Tabac για την πρώτη δοκιμή. Ειλικρινά, άμα δεν βρω κάποιο ισάξιο σαπούνι (για τα γούστα μου) ή έστω και λίγο χειρότερο, θα χρησιμοποιώ το Tabac ακόμα και με 45 βαθμούς κελσίου!!!
Το πρώτο πέρασμα ήτανε κομπλέ. Ακόμα και στα σημεία που είδα ότι είχα αφήσει τρίχες, τα πήρα με την Feather χωρίς να χρησιμοποιήσω την EJ.
To δεύτερο πέρασμα ήτανε κάπως ζόρικο στα κόντρα. Γιατί πιάστηκα απροετοίμαστος. Δεν ήξερα πως να πιάσω την feather και πως να τεντώσω και γενικώς δυσκολεύτηκα. Έκανα κόντρα τα δύο μάγουλα (κυρίως το δεξί γιατί στο αριστερό δυσκολεύτηκα περισσότερο). Στα άλλα σημεία τα πήρα όπως και στο πρώτο πέρασμα.
Σίγουρα τα σημεία που έκανα δύο περάσματα ίδια, ξυρίστηκα λίγο πιο βαθιά αλλά όχι τίποτα σημαντικό.
Στα δύο μάγουλα όμως που πήγα κόντρα, είχα εξαιρετικό αποτέλεσμα στα σημεία που τα πήρα καλά. Γιατί σε όλο το μάγουλο υπάρχουνε και σημεία που αισθάνομαι τρίχες. Γενικώς θέλει προπόνηση όπως έκανα με τα κανονικά περάσματα.
Δηλαδή παρακολούθηση βίντεο και πολύ προπόνηση χωρίς λεπίδα.
ΥΓ: Κάποια στιγμή είδα πάνω στον αφρό λίγο αίμα. Μέχρι να περάσω το ξυράφι είχε σταματήσει. Η πληγή είναι υπερβολικά μικρή που στην ουσία ούτε που κατάλαβα πως την έκανα αλλά και ούτε χρησιμοποίησα κάτι. Σταμάτησε μόνη της μέχρι να τελειώσω το ξύρισμα (πριν χρησιμποιήσω Alum Block και ASL). Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά εμένα πρώτη φορά μου έτυχε.
Το αναφέρω περισσότερο γιατί έκανα το πρώτο μου κόψιμο.
Αυτά και συγνώμη για άλλη μια φορά που κούρασα.