Σε σχέση με το ταπεινό συνθετικό ;
Υπάρχει χρηστική διαφορά;
Με το ταπεινό (φτωχομπινεδιάρικο ενδεχομένως) συνθετικό , εγώ όλα τα σφάζω , όλα τα μαχαιρώνω.
αν έχει αυτή τη λαβή είναι 100% γουρουνότριχα...
και αφού το έχεις πολλά χρόνια είναι το omega 48 Professional η ναυαρχίδα των Boar Bristle πινέλων http://www.shaving.ie/products/Omega-Pr ... Brush.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One. or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Τα καινουρια συνθετικα χτυπανε στα ισια αρκετους ασβους. Ακομη και αυτο του Body Shop, σας το συνιστω, ειδικα αν θελετε να χτυπησετε κρεμα απο κρεμα με 12€. Στα 26 σχεδον € εγω βρισκω το 643186 της Omega το οποιο θεωρειται κορυφη. Μετα υπαρχουν τα πινελα της Mühle αλλα ξεφευγουν. Αν ειναι να δωσω 90€, αγοραζω silvertip! :xp1 :megagrin
Ο γενικος κανονας ειναι αυτος, αν και παλι υπαρχουν ασβοι και ασβοι. Το Skunky μου για παραδειγμα ειναι πιο καλο για σαπουνι απο το Mühle 21er με τη μααυρη λαβη.
Παντως ανυπομονω να κανω κανονικη χρηση του 098. Ειναι πλεον ετοιμο, κατα 90% εχει φυγει η μυρωδια του (το υπολοιπο θα φυγει και αυτο με τη χρηση) και οι τριχες εχουν ανοιξει πανεμορφα στις κορυφες και ειναι πλεον ενα ομορφο φουντοτο πινελο! Η προετοιμασια του διηρκησε περισσοτερο, αλλα αποτι φαινεται το αποτελεσμα ειναι ΦΟΒΕΡΟ! Να δουμε και πως θα τα παει με την παρασκευη κρεμας.. :megagrin