Le Pere Lucien

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Α τόσο καλά δηλαδή .....Εγώ νόμιζα οτι ήταν μικρής κλίμακας το πρόβλημα. Δίκιο έχεις όμως Μάχο , είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει αυτό στο συγκεκριμένο σαπούνι και προφανώς δεν είσαι ο μόνος στον οποίο συνέβη . Διότι δεν είναι πρόβλημα αισθητικής φύσεως όπως πχ το πρόβλημα που είχαμε με τα Semogue 830 αλλά είναι θέμα υγιεινής. Κρίμα , και σκεφτόμουν να το αγοράσω μελλοντικά.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Άρη μπορείς να το πάρεις και να το βάλεις σε γυάλινο/πήλινο κατευθείαν, είναι αρκετά μαλακό στην υφή, το μπολ είναι μικρό για απευθείας face lathering αν κάνεις. Το σαπούνι αξίζει και με το παραπάνω...
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Πέτρο δεν αμφιβάλω οτι αξίζει το σαπούνι , για αυτό το λόγω το είχα στα υπόψιν . Και σίγουρα αν το έπαιρνα θα το άλλαζα μπολάκι κατευθείαν όπως έχω πει και στην αρχή του νήματος. Απλά εγω κατάλαβα οτι το πρόβλημα αυτό υπάρχει με το που αγοράζεις το σαπούνι και οχι μετά απο λίγο καιρό που εξακολουθείς να το αφήνεις στο μεταλλικό μπολάκι και παράλληλα το χρησιμοποιείς. Αν κάνω λάθος ,εσείς οι "παθόντες" διορθώστε με.... :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι και μακάρι να μην δω. Το δουλεύω από το μπολ κατευθείαν με face lathering.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Οκ , τότε ας μας διευκρινήσουν ο Μάχος και ο Αντώνης αν ανακάλυψαν το πρόβλημα με το που αγόρασαν το σαπούνι ή μετά απο ενα χρονικό διάστημα που το χρησιμοποίησαν μέσα απο το μπολάκι για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

macho και εγώ μια από τα ίδια,την πρώτη φορά φόρτωσα από το μπολ,που όντος δεν βολεύει με τίποτα,και λόγω διαμέτρου,αλλά και γιατί τα χείλη που είναι από μέταλλο που μπορεί να καταστρέψουν-κόψουν τις τρίχες του πινέλου που ο θύσανος είναι μεγαλύτερος από το μπολ,αυτά για εμένα ήταν αρκετά για να γίνει σκάντζα του LPL σε άλλο σκεύος.

:offtopic
Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα τα σχόλια που διάβασα από διάφορους χρήστες,που μερικοί κοροϊδεύουν όταν λες άκουσα αυτό στα συγκεκριμένα forum,και όχι από ένα άτομο,αυτό λοιπόν είναι για να μας δείξει ότι (δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά) όπως δοκιμάζουμε εμείς προϊόντα και λέμε την γνώμη μας,το ίδιο κάνουν και τα άλλα forum,τι δηλαδή εμείς διαφέρουμε από αυτούς;
:btt2
Θέλω να πω ότι και εμένα με χάλασε το θέαμα που είδα,αλλά μέχρι εκεί,γιατί το σαπούνι δεν είχε χαλάσει,και δεν θέλω να δώσουμε λάθος πληροφορίες στα άλλα μέλη που διαβάζουν το thread,το σαπούνι ήταν καθαρότατο, απλά έγινε χημική αντίδραση στο σημείο που ακουμπούσε στο μέταλλο,αν υπάρχει εδώ μέσα κάποιος με εμμονή στα συστατικά αυτός είμαι εγώ.!το έχω δηλώσει εξ αρχής,γιατί;;;

Γιατί μπορώ Κύριοι,γιατί έχω την επιλογή να διαλέξω ανάμεσα σε καλά συστατικά και χημείας,το θεωρώ κακό να βλάπτω το σώμα μου,πέραν του δερματικού προβλήματος που έχω...

Τι έκανα λοιπόν άπλωσα μια λαδόκολλα,για να μην κολλήσει το σαπούνι,πήρα ένα μαχαιράκι και αφαίρεσα ότι ήταν μαύρο,στην ουσία δηλαδή ελάχιστη ποσότητα,και το πέταξα στα σκουπίδια,το υπόλοιπο που έμεινε το εξέτασα και πήρα το κουτάλι και το έβαλα στο γυάλινο μπολ,αυτό είναι όλη η διαδικασία,και δεν μου πήρε πάνω από 15 λεπτά.

Τέλος θέλω να πω ότι ξέρω πότε ένα σαπούνι έχει χαλάσει,έχω πετάξει άλλα πολλά στο LPL θα κόλλαγα;και στο εν κατακλείδι το χρησιμοποιώ από τότε χωρίς κανένα πρόβλημα,και με καταπληκτικά αποτελέσματα,μην θάψουμε ένα τέτοιο προϊόν λόγω της αστοχίας υλικού του μπολ,γιατί θα είναι κρίμα και άδικο...

ΥΓ1:Το πρόβλημα δεν το είδα στο πρώτο μπολ φαινόταν εντάξει,και προχώρησα σε face lathering,όταν όμως ξεκίνησα την σκάντζα πάλι από το μπολ που είχα χρησιμοποιήσει έβαλα το κουτάλι μέσα στο μπολ περιμετρικά,και με έναν κύκλο το σαπούνι βγήκε σχεδόν ολόκληρο,εκεί είδα τις μαυρίλες το λεγόμενο γάνιασμα,όταν άνοιξα το δεύτερο μπολ,στα χείλη του είχε κολλήσει λίγο σαπούνι,που είχε γίνει μαύρο,και εκεί που το μπολ κάνει κούρμπα (την μεγαλύτερη καμπύλη).
ΥΓ2:macho φίλε σέβομαι την απόφασή σου,αλλά δεν μπορώ να κρύψω και την αλήθεια το σαπούνι είναι μια χαρά...
ΥΓ3:Έβαλα στο μπολ του LPL λίγο MDC από δείγμα που είχα και έγινε το ίδιο πράγμα ακριβώς μαύρισε..
ΥΓ3:Αν θα πρότεινα το LPL;αφού πρώτα θα έλεγα το φαινόμενο αυτό στον άλλον,ναι θα το πρότεινα χαλαρά... :megagrin

Πάντα φιλικά αντώνης
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Tony έγραψε:ΥΓ1:Το πρόβλημα δεν το είδα στο πρώτο μπολ φαινόταν εντάξει,και προχώρησα σε face lathering,όταν όμως ξεκίνησα την σκάντζα πάλι από το μπολ που είχα χρησιμοποιήσει έβαλα το κουτάλι μέσα στο μπολ περιμετρικά,και με έναν κύκλο το σαπούνι βγήκε σχεδόν ολόκληρο,εκεί είδα τις μαυρίλες το λεγόμενο γάνιασμα,όταν άνοιξα το δεύτερο μπολ,στα χείλη του είχε κολλήσει λίγο σαπούνι,που είχε γίνει μαύρο,και εκεί που το μπολ κάνει κούρμπα (την μεγαλύτερη καμπύλη).
Αντώνη αν κατάλαβα καλά απο αυτά που γράφεις και στα δυο σαπούνια παρουσιάστηκε αυτή η μαυρίλα , στο πρώτο όμως διαπίστωσες το πρόβλημα αφού το είχες χρησιμοποιήσει αλλά στο δεύτερο μπόλ το διαπίστωσες πριν το χρησιμοποιήσεις και βάλεις μέσα του πινέλο , κατάλαβα σωστά ?
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24684 times
Been thanked: 7863 times

Μόλις τσέκαρα το δικό μου και :!@#! :ranting2 Από πάνω δεν φαινόταν τίποτα αλλά το έβγαλα για να το βάλω σε γυάλινο και είχε σε κάποια σημεία...
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13

Μας άναψες φωτιές Γιάννη...
Πέτρος

Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Να κάνω μια μικρή παρέμβαση;
Επειδή κι εγώ το έχω στα μελλοντικά σχέδια, υπάρχει και "ανταλλακτικό" σε σακουλάκι,
που επειδή είναι μαλακό, το βάζουμε όπου θέλουμε/βολεύει. Σε ξύλινο, πήλινο, πλαστικό...
Π.χ. στο tvbshaving(για όσους δεν το έχουν πάρει ήδη...)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”