Στην ετικετα θα υπαρζει καποιο artwork;
Βαλε το ονομα και τα συστατικα σε gothic font να τους τρελανεις ολους!
Κριτική για το σαπούνι του Δημήτρη
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Το Ιασονας με Ο
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Σήμερα που ξυρίστηκα και πάλι με το Dimitri's Bergamont και το Feather Artist Club SS, θέλω να πω ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ανεβαίνει στην εκτίμηση μου!
Το Feather είναι το πιο επιθετικό και επικίνδυνο (αν είσαι απρόσεκτος) ξυράφι που έχω δοκιμάσει. Δεν συγχωρεί το λάθος. Λίγο περισσότερη πίεση ή λάθος γωνία και κόπηκες βαθιά. Με το σαπούνι του Δημήτρη αισθάνομαι την επιπλέον προστασία κατά το ξύρισμα που μόνο στo κορυφαίο Mitchell's την βρίσκω.
Να το δοκιμάσετε με ότι πιο επιθετικό έχετε (π.χ. R41 + Feather) και θα με θυμηθείτε!
Το Feather είναι το πιο επιθετικό και επικίνδυνο (αν είσαι απρόσεκτος) ξυράφι που έχω δοκιμάσει. Δεν συγχωρεί το λάθος. Λίγο περισσότερη πίεση ή λάθος γωνία και κόπηκες βαθιά. Με το σαπούνι του Δημήτρη αισθάνομαι την επιπλέον προστασία κατά το ξύρισμα που μόνο στo κορυφαίο Mitchell's την βρίσκω.
Να το δοκιμάσετε με ότι πιο επιθετικό έχετε (π.χ. R41 + Feather) και θα με θυμηθείτε!
Χάρης
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Το δοκίμασα χθες με γένια 3 ημερών και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Το άρωμα περγαμόντο είναι φυσικό, ζεστό και διακριτικό, κάτι που μου αρέσει. Ο αφρός γίνεται πανεύκολα και σίγουρα μπορώ να γράψω ότι το σαπούνι διψάει, νερό, νερό, νερό και αμέσως γίνεται μαρέγκα. Στο θέμα προστασίας - γλιστρήματος ότι και να γράψω θα είναι λίγο, εμένα μου φέρνει σε mdc/lpl στιλ, εκεί το κατατάσσω, μεταξένιος αφρός και απίστευτο γλίστρημα λεπίδας, κλασικό γαλλικό σαπούνι δηλαδή. Η συσκευασία (πήρα το γυάλινο) είναι προσιτή πολυτέλεια, πραγματικά ένα φοβερό δώρο για τον εαυτό μου. Περιμένω την λεβάντα... :megagrin
Μερικές φωτογραφίες :
Μερικές φωτογραφίες :
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- giobi
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 327 times
- Been thanked: 152 times
Σημερα ξυριστηκα με το σαπουνι.
Δημητρη, συγχαρητηρια.
Δοκιμαστικα οση ωρα ειχα το πινελο να μουλιαζει, εριξα λιγο νερο μεσα στο σαπουνι.
Μετα τη φορτωση του πινελου, πηγα κατευθειαν στο προσωπο.
Δεν χρειαστηκε καθολου το "περασμα" απο το μπολακι για επιπλεον φορτωμα.
Τοσο ευκολο, γρηγορο και πλουσιο αφρισμο δεν θυμαμαι να εχω κανει παρα μονο με ελαχιστα απο τα σαπουνια που εχω, ισως με ενα. Το γλυστριμα της λεπιδας απιστευτο.
Με δυο περασματα, εκανα ενα παρα πολυ καλο οσο και απολαυστικο ξυρισμα.
Η συσκευασια (εχω το γυαλινο, αλλά φανταζομαι οτι στις ιδιες διαστασεις θα ειναι και το αλλο) εξαιρετικα καλα μελετημενη για φορτωμα.
Το αρωμα του μου αρεσει επισης παρα πολυ, αλλά αυτο ειναι το μονο υποκειμενικο στοιχειο του σαπουνιου. Ολα τα υπολοιπα που εγραψα πιο πανω ειναι εντελως αντικειμενικα.
Ευγε και παλι!
Δημητρη, συγχαρητηρια.
Δοκιμαστικα οση ωρα ειχα το πινελο να μουλιαζει, εριξα λιγο νερο μεσα στο σαπουνι.
Μετα τη φορτωση του πινελου, πηγα κατευθειαν στο προσωπο.
Δεν χρειαστηκε καθολου το "περασμα" απο το μπολακι για επιπλεον φορτωμα.
Τοσο ευκολο, γρηγορο και πλουσιο αφρισμο δεν θυμαμαι να εχω κανει παρα μονο με ελαχιστα απο τα σαπουνια που εχω, ισως με ενα. Το γλυστριμα της λεπιδας απιστευτο.
Με δυο περασματα, εκανα ενα παρα πολυ καλο οσο και απολαυστικο ξυρισμα.
Η συσκευασια (εχω το γυαλινο, αλλά φανταζομαι οτι στις ιδιες διαστασεις θα ειναι και το αλλο) εξαιρετικα καλα μελετημενη για φορτωμα.
Το αρωμα του μου αρεσει επισης παρα πολυ, αλλά αυτο ειναι το μονο υποκειμενικο στοιχειο του σαπουνιου. Ολα τα υπολοιπα που εγραψα πιο πανω ειναι εντελως αντικειμενικα.
Ευγε και παλι!
Αντωνης
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Το σαπουνι ειναι εξαιρετικο και ευχαριστω πολυ τον Γιακουμη που μου το δανεισε. Ο αρχικος του αφρος ειναι υπολευκη καθαρη λασπη, που ομως δεν σφιγγει οπως με τα σαπουνια του Απατεωνισκου, αλλα μενει υδαρης και υπερκαλυπτικη οσο και αν την αραιωσεις. Κορυφαια αισθηση κατα τη διαρκεια του ξυρισματος και σωστα ενυδατωμενο το δερμα μετα. Η δε εκλογη του αρωματος, πολυ εξυπνη, μιας και δεν προβληματιζει, δεν προκαλει σχολια για οτιδηποτε αρνητικο, οποτε και συγκεντρωνεσαι στο σαπουνι και στις ιδιοτητες του.
Συμφωνω με τον Κωνσταντινο που προτεινε να προσεξει το ιδιο καλα τις επομενες μυρωδιες που θα επιλεξει ο Δημητρης - γιατι ετσι θα μιλαμε για top10 προιον, που θα αφησει το στιγμα του στο χωρο μας. Δεν ξερω αν εχει καποια σημασια - αλλα τα θερμα μου συγχαρητηρια στον Δημητρη για το σαπουνι του.
Συμφωνω με τον Κωνσταντινο που προτεινε να προσεξει το ιδιο καλα τις επομενες μυρωδιες που θα επιλεξει ο Δημητρης - γιατι ετσι θα μιλαμε για top10 προιον, που θα αφησει το στιγμα του στο χωρο μας. Δεν ξερω αν εχει καποια σημασια - αλλα τα θερμα μου συγχαρητηρια στον Δημητρη για το σαπουνι του.

- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Ευχαριστώ Ηρακλή, Αντώνη, Πέτρο και όλους του άλλους.
Ηρακλή μου έδωσες ιδέα: το επόμενο σαπούνι θα έχει άρωμα "λευκής λάσπης".
:bigsmilie :bigsmilie :bigsmilie
Σοβαρά όμως τώρα, το άρωμα είναι πολύ δύσκολο κομμάτι. Απαιτεί γνώσεις (που δεν βρίσκονται στο δίκτυο), χρήμα και χρόνο.
Μιλάω φυσικά για αιθέρια έλαια και την ανάμιξη τους, όχι να πάρω συνθετικά αρώματα (έτοιμα) και απλά να τα βάζω στα σαπούνια.
Ηρακλή μου έδωσες ιδέα: το επόμενο σαπούνι θα έχει άρωμα "λευκής λάσπης".
:bigsmilie :bigsmilie :bigsmilie
Σοβαρά όμως τώρα, το άρωμα είναι πολύ δύσκολο κομμάτι. Απαιτεί γνώσεις (που δεν βρίσκονται στο δίκτυο), χρήμα και χρόνο.
Μιλάω φυσικά για αιθέρια έλαια και την ανάμιξη τους, όχι να πάρω συνθετικά αρώματα (έτοιμα) και απλά να τα βάζω στα σαπούνια.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Το σαπούνι πήγε στην κατηγορία <<Πολυ καλό για να το πολυχρησιμοποιώ>> :bigsmilie
if you have a great shave you have a great day
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
Δημητρη δεν νομιζω να υπαρξει θεμα αν χρησιμοποιησεις αρωματικα ελαια, εκτος κι αν εσυ για προσωπικους-δημιουργικους λογους δεν θες. Εξαλλου τα περισσοτερα αναλωσιμα που χρησιμοποιουμε εχουν αρωματικα ελαια και οχι αιθερια.
Η λεβαντα πως παει;
Η λεβαντα πως παει;
Το Ιασονας με Ο
- newinhere
- Γυμνάσιο
- 11
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 180 times
I beg to differ. Αν και θα θέλαμε και πάλι το σαπούνι αν είχε κάτι τέτοιο, το θεωρώ ανώτερο αν έχει αιθέρια...
Φυσικό >Τεχνητό!
Φυσικό >Τεχνητό!
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
Φυσικα και εχεις δικιο και συμφωνω αλλα οπως ειχε πει και ο Δημητρης για την δημιουργια ενος πολυπλευρου αρωματος με την χρηση αιθεριων ελαιων απαιτουνται εξειδικευμενες γνωσεις αλλα και ωρες trial & error.
Το Ιασονας με Ο