ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ SPECIAL EDITION
Ξύρισμα για τιμητική.
Γεία σου Μάχο που διαβάζεις του τίτλους μου :beah2 . Τι καταλαβαίνεις από αυτό τίτλο???
Σου δείνω λίγο χρόνο, σκέψου.....
Σκέψου....
Λοιπόν από τα καλύτερα BBS σήμερα (κυρίως στο λαιμό που το πετυχαίνω δύσκολα) και με φόντο το σήμα της βάσης που υπηρέτησα. :beah2 Άρα θα είχα πάρει σίγουρα τιμητική.
Πάμε να μπούμε στο ψητό όμως εε? Πόσο να αντέξω έχοντας 4 πακέτα στο δωμάτιο μου χωρίς να ξυρίζομαι με αυτά? Πέρασε ένα ξύρισμα, πέρασε δεύτερο στο τρίτο λύγισα. Δεν άντεξα, έτρεξα στο δωμάτιο, άνοιξα την πόρτα και είδα στο πάτωμα τα ξυριστηκά να με κοιτάνε δακρισμένα :cry . Μια κρέμα, που μόλις σκούπισε τα δάκρυα της, αποκρίθηκε " Θα με πάρει άλλος και εσύ δεν μου έδωσες μια ευκαιρία, γιατί???" Τι να κάνω??? Δεν κατάλαβα Χριστό γιατί μου τα είπε στα Αραβικά (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντον) αλλά αφού έκλαψε, την λυπήθηκα. :lachtot
Η "λυπημένη" κρέμα λοιπόν ήτανε πολύ καλή. Αρωματικά αναγνώρισα εσπεριδοειδή και λεμόνι?? Αρκετά καλή, δεν μπορώ να πω. 8.5/10
Το Floid Black το είχα ξαναδοκιμάσει και τώρα μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Απο τα καλύτερα αρώματα... Για αυτό το λόγο, αρωματικά (και μόνο γιατί από ιδιότητες δεν λέει κάτι) θα πάρει το πρώτο και το τελευταίο 9.5/10 σε όλο τον οδοιπόρο!!!
Εξαιρετικό ξύρισμα σήμερα με ένα από τα καλύτερα ΒΒS!!! Κυρίως στο λαιμό γιατί στα μάγουλα το πετυχαίνω αρκετά. Ο λαιμός λοιπόν είναι πολύ κοντά στο BBS. Δύο στοιχεία που βοηθήσανε:
1) Καινούργια feather, δεν την αλλάζω με τίποτα την αίσθηση της καινούργιας feather.
2) Είχα να ξυριστώ 3 μέρες. Έχω παρατηρήση ότι με 3 μέρες κάνω καλύτερα ξυρίσματα γιατί φαίνεται να είναι ξεκούραστω το δέρμα μου.