Ερεθισμός & απορίες.
- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Λογικα εννοει την slant.
Το Ιασονας με Ο
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Τη Slant με τη μακρια λαβη - την 39C - αυτη εχει το παρατσουκλι Sledgehammer :-)

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Α... Στο χωριο μου την λεμε 39c... :megagrin Ευχαριστω Ηρακλη (Ιασονα δεν ησουν ακριβης, γιατι υπαρχει και η 37c :xp1 )
Θα ελεγα δουλεμα στην τεχνικη, και οπωσδηποτε αλλες λεπιδες!
Θα ελεγα δουλεμα στην τεχνικη, και οπωσδηποτε αλλες λεπιδες!

- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
:!@#!
Το Ιασονας με Ο
- sakis64
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 274 times
@Stefanos Tην 39c εννοώ,έτσι την έχω διαβάσει σε κάποια ξένα fora..προσωνύμιο από το βάρος και την κεφαλή της...Την Slant ναι!Stefanos έγραψε:Ισως να εχασα καποιο επεισοδιο, αλλα ποιο μοντελο αποκαλεις "Sledgehammer"? Εγω θα ελεγα να δοκιμασεις καμμια λεπιδα (της προκοπης) οπως Astra, Personna κλπ κλπ
Όπως έγραψα πιο πάνω αγόρασα ήδη τρια σετάκια Personna να δοκιμάσω κι αυτά!
Έχω δοκιμάσει και feather αν εννοείς ότι έβαζα φτηνιάρικες λεπίδες..
Εντωμεταξύ άφηνα μόνο το βάρος της μηχανής να δουλέψει και δεν ασκούσα καθόλου πίεση..
Τέλος πάντων ευχαριστώ και πάλι...Για τις απαντήσεις!
-
padjon72
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 74 times
Σάκη Καλημέρα.
Είναι λογικό να έχεις απογοητευτεί, ειδικά αν ταλαιπωρείσαι σε καθημερινή βάση.
Στην περίπτωση μου όταν έβλεπα ότι κάτι δεν έπιανα σωστά, σταματούσανα να ξυρίζομαι με Safety Razor και έπιανα τη mach 3 (όχι συχνά και όχι against) ή ένα gillete II με δύο λεπίδες με την κινούμενη κεφαλή κατ εμέ το καλύτερο και πιο άνετο πλαστικό. Τα υπόλοιπα, πινέλα σαπούνια έπαιζαν κανονικά.
Κι όταν είχα όρεξη και τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, ξανάπιανα το SR πάλι από την αρχή.
Είναι λογικό να έχεις απογοητευτεί, ειδικά αν ταλαιπωρείσαι σε καθημερινή βάση.
Στην περίπτωση μου όταν έβλεπα ότι κάτι δεν έπιανα σωστά, σταματούσανα να ξυρίζομαι με Safety Razor και έπιανα τη mach 3 (όχι συχνά και όχι against) ή ένα gillete II με δύο λεπίδες με την κινούμενη κεφαλή κατ εμέ το καλύτερο και πιο άνετο πλαστικό. Τα υπόλοιπα, πινέλα σαπούνια έπαιζαν κανονικά.
Κι όταν είχα όρεξη και τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, ξανάπιανα το SR πάλι από την αρχή.
- sakis64
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 274 times
@padjohn72: Eυχαριστώ πολύ για τη λύση που μου προτείνεις,θα εκπλαγείς ίσως αλλά αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ καθώς και στη δουλειά μου δεν είναι εύκολο να κυκλοφορώ με μούσι άσε που και αυτό θέλει και άλλη περιποίηση :-) (Ο έχων τα γένια έχει και τα χτένια λέει ο σοφός λαός).
Απλά σκέφτομαι αυτή η εναλλαγή που κάνουμεαπό συστημικά ή και disposables και πάλι μετά παραδοσιακά ξυράφια μήπως τελικά είναι το στοιχείο που το δέρμα ταλαιπωρείται και δεν συνηθίζει ποτέ στην τελική το παραδοσιακό DE ξυράφι;;Το έχω ξαναρωτήσει σε παλιό μου πόστ και οι "παλιοί" εδώ συνφορουμίτες μου απάντησαν ότι αν τα άλλα δεν μου φέρνουν ερεθισμούς δεν υπάρχει πρόβλημα..
Τελευταία τα άλλα δεν μου φέρνουν καθόλου ερεθισμούς πλάκα πλάκα αλλά μετά όταν το Σ/Κ κάθομαι και ξυρίζομαι με το παλιό στυλ γίνεται... της " Αλαμάνας..Ακόμα και με την 41C! Eκεί βέβαια έχω βρει τί φταίει σε μένα:η πολύ κοντή λαβή της ενώ με τη Slant κάποια ξυρίσματα μου βγήκαν και πολύ καλά αλλά χθες έγινα....Και χωρίς βιασύνη...
Απλά σκέφτομαι αυτή η εναλλαγή που κάνουμεαπό συστημικά ή και disposables και πάλι μετά παραδοσιακά ξυράφια μήπως τελικά είναι το στοιχείο που το δέρμα ταλαιπωρείται και δεν συνηθίζει ποτέ στην τελική το παραδοσιακό DE ξυράφι;;Το έχω ξαναρωτήσει σε παλιό μου πόστ και οι "παλιοί" εδώ συνφορουμίτες μου απάντησαν ότι αν τα άλλα δεν μου φέρνουν ερεθισμούς δεν υπάρχει πρόβλημα..
Τελευταία τα άλλα δεν μου φέρνουν καθόλου ερεθισμούς πλάκα πλάκα αλλά μετά όταν το Σ/Κ κάθομαι και ξυρίζομαι με το παλιό στυλ γίνεται... της " Αλαμάνας..Ακόμα και με την 41C! Eκεί βέβαια έχω βρει τί φταίει σε μένα:η πολύ κοντή λαβή της ενώ με τη Slant κάποια ξυρίσματα μου βγήκαν και πολύ καλά αλλά χθες έγινα....Και χωρίς βιασύνη...
-
padjon72
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 74 times
Εγώ θα σου έλεγα σε πρώτη μοίρα να βάλεις το αποτέλεσμα παρά την ...ατμόσφαιρα του πράγματος.
Δεν είναι το παραδοσιακό ξύρισμα όλη η ζωή μας, έχουμε και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε. :megagrin
Δεν είναι το παραδοσιακό ξύρισμα όλη η ζωή μας, έχουμε και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε. :megagrin
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Πάντως αν η 41c που έχει από τις πιο ωραίες και λειτουργικές κεφαλές σου αρέσει,απλά δε σε βολεύει η λαβή,γιατί δεν της βάζεις μια πιο μακρυά λαβη?
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.