Μετά την ενασχόληση με τις χειροποίητες μπύρες και για ένα μεγάλο διάστημα έκοψα κάθε άλλο αλκοολούχο, τελευταία αφού κάναμε κάνα δύο αποστάξεις από ουίσκι δικής μας παραγωγής με φίλους άρχισα να ψάχνω πώς πρέπει να πιεις το ουίσκι για να το απολαύσεις καλύτερα. δυστυχώς υπάρχει η εντύπωση ότι πρέπει να πίνεται σκέτο, όμως ο μεγάλος αλκοολικός βαθμός "καίει" και δεν επιτρέπει να αισθανθείς τα πραγματικά αρώματα πίσω από το κάψιμο. Μια ενδιαφέρουσα
παρουσίαση από τον Richard Patterson της Whyte and Mackay, ο οποίος περιγράφει με γλαφυρό τρόπο πως θα σε ξυρίσει σουρωμένος με φαλτσέτα αν σε δει να πίνεις όπως να ναι το ουίσκι σου

Αξίζει πάντως να δείτε κάποια περισσότερα βίντεο του
Τελευταία δοκίμασα δυo εκπληκτικά bοurbon
ΚΝΟΒ και
Blanton's το οποίο δεύτερο είναι εξαιρετικό