Καλημέρα σε όλους τους Κυρίους του forum και με καλή έκβαση στις εκλογές...Tony έγραψε:Χτες βράδυ μεταμεσονύκτιο... Bowl+Face Lathering.
Γένια 28 ημερών 2 passes WTG ⑬→⑦ ATG ⑤
Βάζω σφήνα την παρούσα ανάρτηση λόγω της παράλειψης μου,που από χαρά ξέχασα στο συγκεκριμένο post.
θέλω να συμπληρώσω ότι όπως και έγραψα στο post εκείνο,το ξύρισμα έγινε για δοκιμαστικούς λόγους,εσκεμμένα και συνειδητά,αφού ήθελα να δω αν η 510 ξυρίζει στο 13.
Προς Θεού δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου,και ούτε είμαι τέτοιος άνθρωπος,θα συμβούλευα μάλιστα τα νέα μέλη μας να μην το επιχειρήσουν καθόλου εάν, δεν είναι έτοιμα,(για αυτό το δρεπάνι χωρίς κάτω σιαγόνα),όσο για τα παλιά μέλη,δεν μπορώ εγώ να τους πω τι να κάνουν,εφόσον είναι πεπειραμένοι,και με μεγαλύτερη ξυριστική εμπειρία από εμένα,με λίγα λόγια όποιος επιχειρήσει να κάνει το ίδιο πράγμα που έκανα εγώ,να ξέρει ότι μπορεί και να σφαχτεί άσχημα,και το ρίσκο-συνέπειες είναι πλέον δικές του...
Αυτά είχα υποχρέωση να συμπληρώσω και το έκανα!!!
Τώρα από εκεί και πέρα έχω να πω ότι: ούτε μηχανή ξεβίδωσα,ούτε καμία πατέντα έκανα,ούτε υπάρχουν νόμοι από τον κατασκευαστή σε ποιο νούμερο της κλίμακας να ξυριστείς,αλλά ούτε η futur έχει καμία σχέση με την progress σχεδιαστικά-ξυριστικά τα παράπονα σας στην merkur εκείνη κατασκεύασε-κατασκευάζει την μηχανή,σε φιλικούς τόνους,και με σεβασμό στα πρόσωπά σας,δέχομαι να γίνει συζήτηση για το θέμα αυτό αλλά όχι εδώ,στην σούπα η με πμ η περιμένετε λίγο να ολοκληρώσω το review που ετοιμάζω για την μηχανή αυτή...
Πάντα φιλικά Αντώνης