Feather Artist Club SS & Feather professional blades
Semogue 2000
Boelis Panama, soap
Floid Suave
444

Αααααααα , θα με κάνετε να βάλω χέρι στο καινούργιο Λάβδανο παρόλο που το παλιό δεν έχει τελειώσει .......Με το παλιό πάντως ποτέ μα ποτέ δεν είχα το παραμικρό απο ερεθισμούς , καψίματα κλπ κλπdigibill έγραψε: Πάλι είχα μικροενόχληση με το λάβδανο. Όχι ακριβως κάψιμο, μια ελαφριά αίσθηση παρόμοια με αυτήν της μενθόλης. .

Τσέκαρέ το Άρη αν δεν σου κάνει κόπο... Πιθανώς να είμαι υπερευαίσθητος αυτή την εποχή γιατί πέρασα σερί 3 ιώσεις που δεν με έριξαν μεν, ωστόσο μια γενική ευαισθησία την είχα.aris22 έγραψε:Αααααααα , θα με κάνετε να βάλω χέρι στο καινούργιο Λάβδανο παρόλο που το παλιό δεν έχει τελειώσει .......Με το παλιό πάντως ποτέ μα ποτέ δεν είχα το παραμικρό απο ερεθισμούς , καψίματα κλπ κλπdigibill έγραψε: Πάλι είχα μικροενόχληση με το λάβδανο. Όχι ακριβως κάψιμο, μια ελαφριά αίσθηση παρόμοια με αυτήν της μενθόλης. .

Εντάξει, το άρωμα είναι υποκειμενικό - εμένα μου αρέσει πάντως αυτός ο συνδυασμός αμύγδαλου με περγαμόντο... Την προστασία οωμς δεν την λες και χάλια ρε Ηρακλή... Είναι κατηγορίας Cella και λοιπών ιταλικών σαπουνιών. Αυτό που συμβαίνει με το Razorock είναι πως το ακολουθεί μια φήμη η οποία δημιουργεί τεράστιες - εξωτικές ποσδοκίες. Το σαπούνι είναι μια χαρά, απλά δεν είναι τελικά και τόσο εξωτικό, από τη στιγμή μάλιστα που έχουμε χορτάσει ιταλικές Τσέλες κλπ....herco έγραψε:Το σαπουνι εχει εναν, τυπικο για Ιταλικο, αφρισμο και ψιλοχαλια αρωμα το οποιο χειροτερευει οταν ζεσταθει. Απο προστασια επισης λιγα πραγματα. Δεν θα επεκταθω, αλλα απορω τι του βρηκατε και εγινε εκεινος ο χαμος.

Θα το κάνω Βασίλη . Έτσι και αλλιώς το σαπούνι είναι πολύ μαλακό οπότε θα βγάλω λίγο απο το μπολάκι με ενα πλαστικό μαχαιράκι που έχω και δεν θα χρειαστεί να βάλω πινέλο μέσα......digibill έγραψε:Τσέκαρέ το Άρη αν δεν σου κάνει κόπο... Πιθανώς να είμαι υπερευαίσθητος αυτή την εποχή γιατί πέρασα σερί 3 ιώσεις που δεν με έριξαν μεν, ωστόσο μια γενική ευαισθησία την είχα.aris22 έγραψε:Αααααααα , θα με κάνετε να βάλω χέρι στο καινούργιο Λάβδανο παρόλο που το παλιό δεν έχει τελειώσει .......Με το παλιό πάντως ποτέ μα ποτέ δεν είχα το παραμικρό απο ερεθισμούς , καψίματα κλπ κλπdigibill έγραψε: Πάλι είχα μικροενόχληση με το λάβδανο. Όχι ακριβως κάψιμο, μια ελαφριά αίσθηση παρόμοια με αυτήν της μενθόλης. .