Το σαπούνι είναι όπως το βλέπετε!
Αρωματικα θυμίζει brut 100% απλά όχι την Ευρωπαική!Είναι ξεκάθαρα η προσπάθεια αποτύπωσης του brut που παράγεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.Για να καταλάβετε,το μικρό μέγεθος που έχω περιέχει μενθόλη(παρόλο που είναι ανεπαίσθητη)όπως και το brut εξ Αμερικής!
Το μπολάκι του είναι σαν των stirling.Για όσους δεν έχουν να πώ οτι έχει διάμετρο ένα κλικ μεγαλύτερη από του cella.Κυκλοφορεί όμως και πιο μεγάλο κουτί πλαστικό με μεγαλύτερο βάθος/διάμετρο και συνεπώς και ποσότητα.Η αλήθεια είναι πως με βόλεψε κι έτσι.Το σαπούνι δεν είναι ακριβώς όσο τα τοιχώματα του κουτιού,μα με λίγη πίεση κολλάει στον πάτο.
Έχει υφή περίπου σαν μαλακό triple milled(dr harris,crabtree &evelyn,toobs κ.λ.π),αν βγάζει νόημα ο ορισμός αυτός!Με 10-12 σβούρες ίσα που έφτασε για 3 χέρια.Ωραίο διότι αν έκανα άλλες 3-4 βολτες με το πινέλο θα είχα για πιο πολλά χέρια.Η μυρωδιά είναι σχετικά δυνατή,όμως δεν με ένοιαξε τόσο αφού θα έβαζα το ομόσταυλο aftershave.Πράγματι με το που το άπλωσα είδα την ποιότητα του.Υψηλού επιπέδου καλυπτικότητα και μια αίθσηση που δε θυμάμαι σε άλλο σαπούνι ή κρέμα.Πολύ μαλακό σαν σαντιγύ και με υφή παρόμοια του dovo eucalyptus!Tο γλίστρημα από ικανοποιητικό ως πολύ καλό,το ίδιο και η προστασία.Εκεί όμως που έδωσε ρεσιτάλ ήταν οι μεταξυριστικές ιδιότητές του.Σε κανένα σαπούνι ως τώρα αν δεν απατώμαι δεν ένιωθα τόσο απαλό το δέρμα μου.Έγραψε,κυριολεκτικά όμως!!!
Σαν γενικό συμπέρασμα μιλάμε για ένα τρομερό σαπούνι,που ήρθε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε λόγω έλειψης σαπουνιών που να μυρίζουν brut.Εγώ σαν οπαδός της εν λόγω μυρωδιάς από τα παιδικά μου χρόνια,το λάτρεψα.Η τιμή του είναι πολύ λογική,ενώ και η ποσότητα του θα κρατήσει μήνες συχνής χρήσης όπως το βλέπω.Αξίζει μιας δοκιμής!