Reef point soap-Interpid!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Εικόνα
Το σαπούνι είναι όπως το βλέπετε!
Αρωματικα θυμίζει brut 100% απλά όχι την Ευρωπαική!Είναι ξεκάθαρα η προσπάθεια αποτύπωσης του brut που παράγεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.Για να καταλάβετε,το μικρό μέγεθος που έχω περιέχει μενθόλη(παρόλο που είναι ανεπαίσθητη)όπως και το brut εξ Αμερικής!
Το μπολάκι του είναι σαν των stirling.Για όσους δεν έχουν να πώ οτι έχει διάμετρο ένα κλικ μεγαλύτερη από του cella.Κυκλοφορεί όμως και πιο μεγάλο κουτί πλαστικό με μεγαλύτερο βάθος/διάμετρο και συνεπώς και ποσότητα.Η αλήθεια είναι πως με βόλεψε κι έτσι.Το σαπούνι δεν είναι ακριβώς όσο τα τοιχώματα του κουτιού,μα με λίγη πίεση κολλάει στον πάτο.
Έχει υφή περίπου σαν μαλακό triple milled(dr harris,crabtree &evelyn,toobs κ.λ.π),αν βγάζει νόημα ο ορισμός αυτός!Με 10-12 σβούρες ίσα που έφτασε για 3 χέρια.Ωραίο διότι αν έκανα άλλες 3-4 βολτες με το πινέλο θα είχα για πιο πολλά χέρια.Η μυρωδιά είναι σχετικά δυνατή,όμως δεν με ένοιαξε τόσο αφού θα έβαζα το ομόσταυλο aftershave.Πράγματι με το που το άπλωσα είδα την ποιότητα του.Υψηλού επιπέδου καλυπτικότητα και μια αίθσηση που δε θυμάμαι σε άλλο σαπούνι ή κρέμα.Πολύ μαλακό σαν σαντιγύ και με υφή παρόμοια του dovo eucalyptus!Tο γλίστρημα από ικανοποιητικό ως πολύ καλό,το ίδιο και η προστασία.Εκεί όμως που έδωσε ρεσιτάλ ήταν οι μεταξυριστικές ιδιότητές του.Σε κανένα σαπούνι ως τώρα αν δεν απατώμαι δεν ένιωθα τόσο απαλό το δέρμα μου.Έγραψε,κυριολεκτικά όμως!!!
Σαν γενικό συμπέρασμα μιλάμε για ένα τρομερό σαπούνι,που ήρθε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε λόγω έλειψης σαπουνιών που να μυρίζουν brut.Εγώ σαν οπαδός της εν λόγω μυρωδιάς από τα παιδικά μου χρόνια,το λάτρεψα.Η τιμή του είναι πολύ λογική,ενώ και η ποσότητα του θα κρατήσει μήνες συχνής χρήσης όπως το βλέπω.Αξίζει μιας δοκιμής!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rhtoras την 21 Ιαν 2015, 23:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
newinhere
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 62 times
Been thanked: 180 times

Αρέσκω!
Δώσε αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για την αγορά του. (Τιμή, μεταφορικά, πηγή...)
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Εγώ το πήρα από το maggard's razors.Είχε και μια έκπτωση,έβαλα και κάτι άλλα μαζί και μου βγήκε κάτω από 15 ευρώ,11 αν θυμάμαι καλά.Χωρίς την έκπτωση και αν πάρει κανείς και κάτι άλλο βγαίνει στα 13-14 ευρώ περίπου.Φυσικά το πουλάει και η ίδια η εταιρία από τη σελίδα της.Αν γράψει κανείς reef point soaps στη μηχανή αναζήτησης θα του βγάλει τη σελίδα.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”