Καλησπέρα!
-Dr Harris Marlboro ss
-Vie Long Mens Only Edition
-Gillette Fatboy @9
-Bic Chrome Platinum [2]
-Thayers Original
-Floid Black asl
-Speick Intensive cream
Το ξύρισμα της ημέρας: Ιανουάριος 2015
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30196 times
- Been thanked: 30646 times
-
desperado
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Καλή Τετάρτη παίδες!
Floid preshave
Muhle R89 gr
Feather
Tabac άπαντα (σαπούνι, asl, asb, edt)
444 Alum Block
Rose Petal Witch Hazel
Floid preshave
Muhle R89 gr
Feather
Tabac άπαντα (σαπούνι, asl, asb, edt)
444 Alum Block
Rose Petal Witch Hazel
Κωνσταντίνε, τυχαίνει να το ξέρω γιατί το είχα προσθέσει εγώ στο Πακέτο. Χαίρομαι που σου άρεσε. Το είχα βρει μόνο σε ένα μαγαζί με καλλυντικά στην Ηλιούπολη. Αν δεν μπορείς να το προμηθευτείς μόνος σου, στείλε μου πμ.Wazzaa έγραψε:
Τελευταίο και καλύτερο (που λένε) ήτανε η After Shave Cream!!!! Εξαιρετικές ιδιότητες. Με ανακούφισε κατευθείαν και επανέφερε την λιπαρότητα του δέρματος πολύ γρήγορα! Πολύ ωραία και σχετικά "απαλό" άρωμα και το κορυφαίο??? ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ!!!! 9/10
Που μπορώ να το βρώ ρε παίδες??? Δεν το έχει πάρει πουθενά το μάτι μου....
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Γραψτε αν θελετε 2-3 στοιχεια παραπανω. Μετα βιας βγαζω στο κουτι κατι σαν Lydia P ? Πειτε τη μαρκα τουλαχιστον - την εταιρεια που γραφει στο κουτι - καμια διευθυνση - κανα site.

- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
New Forest Tubby 2
Eurostil shavette
Bic Chrome (#3)
Phoenix Eh+
Faena Μυρτιλο& Σανδαλοξυλο
Proraso white ASB
Πρωτη του σαπουνιου και εχω να πω οτι μου αφησε θετικες εντυπωσεις. Το μονο κομματι στο οποιο με παραξενεψε ειναι το οτι ειναι ισως υπερβολικα μαλακο για σαπουνι, με 5 στροφες φορτωσε φουλ (σαν κρεμα Taylor ενα πραγμα). Οι υπολοιποι που εχετε Phoenix εχετε παρατηρησει το ιδιο;
Eurostil shavette
Bic Chrome (#3)
Phoenix Eh+
Faena Μυρτιλο& Σανδαλοξυλο
Proraso white ASB
Πρωτη του σαπουνιου και εχω να πω οτι μου αφησε θετικες εντυπωσεις. Το μονο κομματι στο οποιο με παραξενεψε ειναι το οτι ειναι ισως υπερβολικα μαλακο για σαπουνι, με 5 στροφες φορτωσε φουλ (σαν κρεμα Taylor ενα πραγμα). Οι υπολοιποι που εχετε Phoenix εχετε παρατηρησει το ιδιο;
Το Ιασονας με Ο
- SharpRazor
- Δημοτικό

- 11
- Has thanked: 130 times
- Been thanked: 192 times
- Επικοινωνία:
Ναι, έχω δύο, φορτώνουν αμέσως...
Αποστόλης
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Στην ομόνοια στα καλλυντικάδικα είχα δει.Είχε και στο Ναύπλιο αλλά τώρα ποιος πάει ως εκεί!Wazzaa έγραψε:ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 2
Γένια 2 ημερών
Ξύρισμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ και οδοιπορικό!! :hellas
Ξύρισμα με 3 ελληνικά προιόντα σήμερα.
Το πρώτο ήτανε το σαπούνι του Δημήτρη. Να πω πρώτα, ότι η κρητική μου είναι καθαρά φιλική! Αν για οποιοδήποτε λόγο παρεξηγηθεί κάποιος, θα ήθελα να το αναφέρει και του ζητάω προκαταβολικά συγνώμη!
Το σαπούνι έχει καλό άρωμα (λεβάντας?), πανεύκολο φόρτωμα και πολύ πλούσια μαρέγκα μέσα σε πολύ λίγο χρόνο! Το αρνητικό του ήτανε ότι δεν είχε την προστασία που περίμενα. Ειδικά για σαπούνι με tallow. Δεν ξέρω γιατί, δεν με προστάτευε πάρα πολύ. Παρόλ'αυτά, ΜΠΡΑΒΟ σου Δημήτρη! 8/10
Μετά ακολούθησε το Spices της Φαένα που το άρωμα ήτανε μεν χειμωνιάτικο αλλά αρκετά "Spice" και βαρύ για τα γούστα μου. Δεν με απογοήτευσε από ιδιότητες ούτε από άρωμα. Αλλά δεν έκανε την διαφορά. 7.5/10
Τελευταίο και καλύτερο (που λένε) ήτανε η After Shave Cream!!!! Εξαιρετικές ιδιότητες. Με ανακούφισε κατευθείαν και επανέφερε την λιπαρότητα του δέρματος πολύ γρήγορα! Πολύ ωραία και σχετικά "απαλό" άρωμα και το κορυφαίο??? ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ!!!! 9/10
Που μπορώ να το βρώ ρε παίδες??? Δεν το έχει πάρει πουθενά το μάτι μου....
Στα ξυρίσματα του Οδοιπόρου θα κρίνω μόνο τα προιόντα που έχει μέσα. Για αυτό και το υπόλοιπο Setup δεν θα το αλλάξω.
Feather, Semogue 1250 και EJ 89BL.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- Giannis
- Εξειδίκευση

- 17
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Καλημέρα,
Πινέλο Dovo Fine Badger
Κρέμα Prosar
Μηχανή Merkur 34 c
Λεπίδα Derby extra (1)
ASL Speick
ASB TOBS Herbal
Πινέλο Dovo Fine Badger
Κρέμα Prosar
Μηχανή Merkur 34 c
Λεπίδα Derby extra (1)
ASL Speick
ASB TOBS Herbal
if you have a great shave you have a great day
- ch2700
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
- Roadrunner
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Καλημέρα σε όλους.

Proraso preshave
Top Ten Dynamic
Omega 10005
Edwin Jagger DE89L
Polsilver Super Iridium (#2)
Aqua Velva
Όταν αποφάσισα, στα μέσα του Οκτώβρη, να δοκιμάσω την τύχη μου στο παραδοσιακό ξύρισμα, ονειρευόμουν αυτό ακριβώς που κάνω αυτήν την εβδομάδα. Να απολαμβάνω τη διαδικασία, ξοδεύοντας λίγο χρόνο. Έτσι και σήμερα.
Πάμε στα επιμέρους: Polsilver. Στο δεύτερο ξύρισμα δικαίωσε τη φήμη του ως κοφτερό ξυραφάκι, μια και η απόδοσή του στο "προς τα κάτω" ήταν πολύ καλή. Ενα κλικ πιο κάτω απ' το προχθεσινό αποτέλεσμα με Lord Super Chrome, αλλά πολύ καλύτερα από την πρώτη δική του φορά. Ίσως είναι τελικά και θέμα εμπειρίας. Ειδικά τις τελευταίες μέρες νιώθω κάποιες κινήσεις να μου βγαίνουν αυτόματα, η τεχνική μου έχει βελτιωθεί αισθητά σε όλους τους τομείς. Δεν πέτυχα το απόλυτο BBS (ούτε προχθές το πέτυχα), αλλά δεν με πειράζει και μάλλον δεν θα το επιδιώκω εφ' εξής, απ' τη στιγμή που με δύο περάσματα, ένα WTG και ένα XTG (αυτήν τη φορά έκανα λίγο και στο μουστάκι), παίρνω τόσο καλό αποτέλεσμα.
Μεθαύριο πάλι. :winkcool

Proraso preshave
Top Ten Dynamic
Omega 10005
Edwin Jagger DE89L
Polsilver Super Iridium (#2)
Aqua Velva
Όταν αποφάσισα, στα μέσα του Οκτώβρη, να δοκιμάσω την τύχη μου στο παραδοσιακό ξύρισμα, ονειρευόμουν αυτό ακριβώς που κάνω αυτήν την εβδομάδα. Να απολαμβάνω τη διαδικασία, ξοδεύοντας λίγο χρόνο. Έτσι και σήμερα.
Πάμε στα επιμέρους: Polsilver. Στο δεύτερο ξύρισμα δικαίωσε τη φήμη του ως κοφτερό ξυραφάκι, μια και η απόδοσή του στο "προς τα κάτω" ήταν πολύ καλή. Ενα κλικ πιο κάτω απ' το προχθεσινό αποτέλεσμα με Lord Super Chrome, αλλά πολύ καλύτερα από την πρώτη δική του φορά. Ίσως είναι τελικά και θέμα εμπειρίας. Ειδικά τις τελευταίες μέρες νιώθω κάποιες κινήσεις να μου βγαίνουν αυτόματα, η τεχνική μου έχει βελτιωθεί αισθητά σε όλους τους τομείς. Δεν πέτυχα το απόλυτο BBS (ούτε προχθές το πέτυχα), αλλά δεν με πειράζει και μάλλον δεν θα το επιδιώκω εφ' εξής, απ' τη στιγμή που με δύο περάσματα, ένα WTG και ένα XTG (αυτήν τη φορά έκανα λίγο και στο μουστάκι), παίρνω τόσο καλό αποτέλεσμα.
Μεθαύριο πάλι. :winkcool
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times

Καλησπερα σας
- Merkur 42c
- Ladas Super Stainless
- Omega 10098
- Phoenix Malbolge
- Menounos "polo"
Σχεδον καρμπον με το χθεσινο και ομολογω οτι με εχει συνεπαρει το αρωμα του malbolge. Οτι ειναι το Cavendish για οσους δεν καπνιζουν, ειναι το Malbolge για τους καπνιστες. Χοντρο κολλημα !
Τα ξυραφακια του γερο Λαδα ειναι πολυ γλυκα και κοβουν αρκετα καλα. Θυμιζουν τα Σουηδικα Υπερατσαλια - και γενικα τα Μοσχοβιτικα ξυραφακια ειναι ισαξια αν οχι ανωτερα απο αυτα της Αγιας Πετρουπολης.