Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

Γένια 48 ημερών

-MWF (Pre-shave)
-EJ DE89BL (Shark 1*)
-Semogue 1250
-Palmolive Classic
-Floid

Ο καρχαρίας ήτανε "κακός"

Θα μου πει κανείς ότι είναι κάτι λογικό. Οι καρχαρίες είναι κακοί. Δεν περίμενα να είναι τόσο όμως....
Μπορεί να φταίει και ότι μετά την Enzo ZXX αν οδηγήσεις μια Carrera, σου φαίνεται αργή...
Από τις παρομοιώσεις (που έκανα πολύ κόπο να σκεφτώ :hystericalbs1 ) καταλάβατε τι θέλω να πω....
Τι ??? ΟΧΙ??? Ας το πω τότε με μια μικρή ιστοριούλα (όχι σαν αυτή, το υπόσχομαι :ninja_hide )
Λοιπόν, ήτανε καλοκαίρι! :megagrin Κάποιους μήνες πριν, μια όμορφη μέρα που σκέφτηκα να ξεκινήσω το Π.Ξ. :dash .....
....
....
....
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο σήμερα. :dash Ουδέν κακό αμιγές καλού, έβαλα το πινέλο στο βαζάκι με το mwf και έγινε τούρμπο.
Άπλωσα όσο νερό είχε πάρει στο πρόσωπο μου μέχρι το πινέλο να στραγγίξει(σχεδόν). Φτιάχνω την κρέμα μου προσθέτοντας νερό από αυτό που ήτανε στο mwf και το απλώνω στο πρόσωπο.
Είχε πει κάποιος εδώ στο forum(να με συγχωρέσει που δεν θυμάμαι το ονομά του) ότι δεν έχει σημασία ο αφρός να είναι τέλειος! Δεν θα κάνεις διαφήμιση, θα ξυριστείς! Συμφωνώ απόλυτα, απλά σήμερα σίγουρα μπορούσα να παίξω σε διαφήμιση!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΦΡΟΣ!
Anyway (που λένε και στο χωριό μου) βάζω την καινούργια λεπίδα shark στο πρόσωπο και ακούω ένα ΓΡΑΟΥΑ!!!! Λέω "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,τι είναι αυτό?". Αφού περνάω το "εύκολο" μάγουλο πάω στο "δύσκολο" πιγούνι. Εεεε, εκεί τράβαγε πιο πολύ απότι ένα 5χρονο που τραβάει την μπλούζα του πατέρα του, για να του πάρει γλιφιτζούρι!!! :lachtot
Λέω κάτσε, μπορεί να είναι ιδέα μου. Πάω για το δεύτερο πέρασμα XTG, εε εκεί το κατάλαβα για τα καλά. Αυτές οι λεπίδες τραβάνε πιο πολύ απότι τραβάει ένας πατέρας με 3 παιδιά.
Τελειώνω το δεύτερο πέρασμα. Λέω κάτσε να ρήξω το ASL. Ρίχνω το Floid. Καμία καούρα, κανένας ερεθισμός. Αρκετά βαθύ ξύρισμα.
Τι έφταιγε?
1) Έπεσα σε ελλατωματικό ξυράφι?
2) Συνήθισα με την Feather και μου κακοφάνηκε αυτή η αλλαγή?
3) Μου αρέσουνε επιθετικά ξυραφάκια (όπως αρέσει στον Ανδρέα το επιθετικό ξύρισμα)?
4) Απλά οι λεπίδες δεν μου ταιριάζουνε??

Η δύσκολη αυτή απάντηση, στο επόμενο επεισόδιο.
Στο επόμενο επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος θα αλλάξει λεπίδα και θα δοκιμάσει με άλλη shark. Θα δει διαφορά ή όχι?

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
Moustardas
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 287 times
Been thanked: 504 times

Καλησπέρα κύριοι

Γένια ημέρας

EJ - DE89
ToOBS - Σανταλόξυλο
Semogue 1800
Persona (2)
444
Floid black

Βόλτα μέχρι τη λίμνη Φενεού και επιστροφή με απίστευτη ζέστη. Μπάνιο κι έπειτα ξύρισμα. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το 444 σε συνδυασμό με το Floid.

Δροσιά... :)
Κώστας
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17338 times

Wazzaa έγραψε:Γένια 48 ημερών

-MWF (Pre-shave)
-EJ DE89BL (Shark 1*)
-Semogue 1250
-Palmolive Classic
-Floid

Ο καρχαρίας ήτανε "κακός"

Θα μου πει κανείς ότι είναι κάτι λογικό. Οι καρχαρίες είναι κακοί. Δεν περίμενα να είναι τόσο όμως.... u]Η δύσκολη αυτή απάντηση, στο επόμενο επεισόδιο.
Στο επόμενο επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος θα αλλάξει λεπίδα και θα δοκιμάσει με άλλη shark. Θα δει διαφορά ή όχι?[/u]
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!
Wazzaa ποιες shark ηταν ,οι super stainless η super chrome?
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Wazzaa έγραψε: (Shark 1*)
Ολα αυτα καλα :-) αλλα με ποια Shark ξυριστηκες δεν μας ειπες. Super Chrome ? Super Stainless ?

** Δεν σε προλαβα Γειτονα :-P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

Συγνώμη για την μη διευκρίνηση....

Η Super chrome...

Έχει τόση σημασία???
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Ε οσο να ναι - αλλο ξυραφακι το ενα αλλο το αλλο. Στα ξυρισματα της ημερας κατα κυριο λογο δινουμε feedback, να μαζευονται γνωμες :-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Wazzaa έγραψε:Συγνώμη για την μη διευκρίνηση....

Η Super chrome...

Έχει τόση σημασία???
Η μία είναι φερράρι και η άλλη παλιατζούρα σε μάντρα αυτοκινήτων.Φερράρι φυσικά,και πάντα για μένα είναι οι super stainless.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17338 times

Wazzaa έγραψε:Συγνώμη για την μη διευκρίνηση....

Η Super chrome...

Έχει τόση σημασία???
Wazzaa εχει σημασια γιατι ειναι διαφορετικη η επιμεταλωση(coating)στις 2 λεπιδες.η μια(super chrome)ειναι επιχρωμιομενη και η αλλη(super stainless) απο ανοξειδωτο ατσαλι.δεν εχω χρησιμοποιησει τις πρωτες,οι δευτερες ομως ειναι πολυ καλες λεπιδες και απο τις αγαπημενες μου μαζι με gillette silver blue,bic chrome platinum και personna platinum.
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Παραθέτω ενα απόσπασμα απο ξένο συγκριτικό μεταξύ shark chrome και stainless:

The Chrome blade, as I said last week, is extremely easy to shave with. You almost have to try and cut yourself with it, it’s that forgiving. Afterward, my skin always felt great, and on the first few shaves it kept things nice and close. However, it never got quite as close and smooth as what the other blades seemed to be able to give, and by the end of the week the blade was noticeably struggling.

The Stainless feels sharper, and throughout the week it gives a closer shave. By the end of the week, when the Chrome would be struggling, the Stainless both shaves closer and with less effort. However, it is a bit tougher on the skin, and while I never noticed any blood with a Chrome with the Stainless it was not uncommon to see spots where a little blood had appeared. It always washed off with cold water though, never to return.

Personally, I like the Stainless much more. While the Chrome is a perfectly fine blade, I like the Stainless’ sharpness and quality of shave. For a new shaver, I would recommend trying the Chrome first and then moving on to Stainless, while the later is in my opinion better I think the former would be a great blade for someone who is just building their skills and confidence.
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6049 times

Καλησπέρα,

Weber Bulldog
Astra SP #3
Semogue 830
ToOBS Shaving SHop κρέμα
BOwl Lathering
ASL Mennen
:dance3 ποπός μπεμπέ

Όπως σχεδόν όλοι οι νεοεισερχόμενοι, τους περασμένους 15 μήνες πήρα και δοκίμασα πολλές κρέμες.
(Και σαπουνάκια αλλά, ΟΚ είμαι περισσότερο Fan των κρεμών). Λοιπόν, Καλές και οι κρέμες των 2 και 3 €,
Αρκο, Παλμόλιβ, Βουλγάρικες (Κούπα, Καρό κλπ) κλπ κλπ, αλλά άλλο πράγμα οι ToOBS, Trumper, Macaroot,
και πιστεύω και η No 10 που περιμένω θάναι το ίδιο. 'Αλλη φάση που λένε :megagrin

Το 830 θα πάει μόνιμα στο ντουλάπι, άρχισε και βγάζει κι αυτό (ο αντικαταστάτης) πολλά στίγματα. Μου τη δίνει να το βλέπω.
Με θυμίζει τότε πούχαν πιάσει "τετράνυχο" οι λεμονιές και η μανταρινιά μου... :!@#!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”