Feather
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Εγω πάντως στην 100αδα που πήρα απο ebay (Σινγκαπούρη) τα κουτάκια ηταν κίτρινα και είχαν μέσα απο 5 λεπίδες.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- stratri1
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1254 times
- Been thanked: 864 times
Μετά από 5 μήνες που χρησιμοποίησα ένα πακέτο Derby και ένα πακέτο Astor, πήγα ένα βήμα παραπέρα!!!
Σημέρα παρέλαβα, μαζί με άλλα πράγματα, λεπίδες Astra, Personna, Shark και Feather. Δεν κρατήθηκα και άνοιξα πρώτες τις Feather. Με λίγο φόβο βέβαια, πρέπει να ομολογήσω, αλλά και με μεγάλη ανυπομονησία.
Μπάνιο, φούσκωμα τον ασβό, το φτερό στην EJ89 και μια καλή σαπουνάδα με Omega κρέμα..........
Ακόμα χαϊδεύομαι <3 <3 <3
και δεν μπορώ να πιστέψω με τι λεπίδες ξυριζόμουν μέχρι σήμερα :dash
Έκανα ένα άνετο, εύκολο και βαθύ ξύρισμα. Είδα αίμα σε δύο σημεία που επέμεινα λίγο παραπάνω. Η λεπίδα δεν κόλωσε πουθενά, δεν με τράβηξε καθόλου, δεν με ερέθισε καθόλου και δεν άφησε τρίχα πουθενά. Το διαπίστωσε και η κόρη μου που κάνει το τελικό τεστ (οι μπαμπάδες μάλλον καταλαβαίνουν τι εννοώ!!!)
Έχω κι άλλα ξυραφάκια να δοκιμάσω, αλλά πρωτα θα εξαντλήσω αυτό το Feather, να δω πόσα ξυρίσματα καλά θα μου βγάλει.
Σημέρα παρέλαβα, μαζί με άλλα πράγματα, λεπίδες Astra, Personna, Shark και Feather. Δεν κρατήθηκα και άνοιξα πρώτες τις Feather. Με λίγο φόβο βέβαια, πρέπει να ομολογήσω, αλλά και με μεγάλη ανυπομονησία.
Μπάνιο, φούσκωμα τον ασβό, το φτερό στην EJ89 και μια καλή σαπουνάδα με Omega κρέμα..........
Ακόμα χαϊδεύομαι <3 <3 <3
και δεν μπορώ να πιστέψω με τι λεπίδες ξυριζόμουν μέχρι σήμερα :dash
Έκανα ένα άνετο, εύκολο και βαθύ ξύρισμα. Είδα αίμα σε δύο σημεία που επέμεινα λίγο παραπάνω. Η λεπίδα δεν κόλωσε πουθενά, δεν με τράβηξε καθόλου, δεν με ερέθισε καθόλου και δεν άφησε τρίχα πουθενά. Το διαπίστωσε και η κόρη μου που κάνει το τελικό τεστ (οι μπαμπάδες μάλλον καταλαβαίνουν τι εννοώ!!!)
Έχω κι άλλα ξυραφάκια να δοκιμάσω, αλλά πρωτα θα εξαντλήσω αυτό το Feather, να δω πόσα ξυρίσματα καλά θα μου βγάλει.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Feather, ισως οι μονες λεπιδες στον κοσμο που δεν σηκωνει το προσωπο μου. :eek
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Καλημέρα εν πλώ από Κώ για Ρόδο !!
Πολύ κοφτερές λεπίδες ,στις Vintage μηχανές μου με κόβουν στην Futur πάνε καλά ,πάντα με προσοχή όμως .Και κάτι άλλο συνήθως βγάζω πολλά ξυρίσματα από τα ξυραφάκια με αυτή όμως όχι, η απόδοση της πέφτει γρήγορα .Αλλά όλα έιναι υποκειμενικά καθώς κάθε δέρμα είναι διαφορετικό !!
Πολύ κοφτερές λεπίδες ,στις Vintage μηχανές μου με κόβουν στην Futur πάνε καλά ,πάντα με προσοχή όμως .Και κάτι άλλο συνήθως βγάζω πολλά ξυρίσματα από τα ξυραφάκια με αυτή όμως όχι, η απόδοση της πέφτει γρήγορα .Αλλά όλα έιναι υποκειμενικά καθώς κάθε δέρμα είναι διαφορετικό !!
Γιάννης
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο 1 λεπίδα έως τώρα και θα ήθελα να γράψω κάποιες εντυπώσεις ποιο μαζεμένες απότι στο καθημερινό ξύρισμα.
Λοιπόν, οι λεπίδες είναι οι κορυφαίες που έχω χρησιμοποιήσει εγώ προσωπικά εως τώρα.
Είναι οι πιο κοφτερές από όλες χωρίς συζητηση. Με κανένα άλλο ξυραφάκι δεν κάνω τόσο βαθύ ξύρισμα απότι με αυτές. Αναφέρομαι πάντα στο WTG XTG που κάνω. Είναι εξαιρετικές και με την σωστή προσοχή (που κακά τα ψέματα απαιτείται στις περισσότερες) δεν είχα κανένα πρόβλημα ερεθισμού!!!
Το αρνητικό τους (που μπορεί να έτυχε προχτές,) είναι ότι τραβάγανε στο 4 ξύρισμα. Δεν ξέρω αν πέφτει η απόδοση τους από το 4 κιόλας ξύρισμα. Αν συμβαίνει αυτό είναι το πρώτο - .
Από την άλλη άμα οι λεπίδες μου δίνουνε 5-6 ξυρίσματα (και να κόβουνε όπως τα 3 πρώτα εννοείται) τότε σίγουρα πάω για πακέτο!!!
Αν από την άλλη μπορώ να κάνω μόνο 4 ποιοτηκά ξυρίσματα τότε σίγουρα θα έχω πάλι στο ράφι μου συνεχώς αλλά 4 ξυρίσματα με ξυραφάκι της τάξεως των 0,50 Ευρώ είναι πολύ λίγα.
Εν αναμονεί λοιπόν για το επόμενο ξύρισμα (5) και για την χρήση των υπόλοιπων ξυραφιών.
Λοιπόν, οι λεπίδες είναι οι κορυφαίες που έχω χρησιμοποιήσει εγώ προσωπικά εως τώρα.
Είναι οι πιο κοφτερές από όλες χωρίς συζητηση. Με κανένα άλλο ξυραφάκι δεν κάνω τόσο βαθύ ξύρισμα απότι με αυτές. Αναφέρομαι πάντα στο WTG XTG που κάνω. Είναι εξαιρετικές και με την σωστή προσοχή (που κακά τα ψέματα απαιτείται στις περισσότερες) δεν είχα κανένα πρόβλημα ερεθισμού!!!
Το αρνητικό τους (που μπορεί να έτυχε προχτές,) είναι ότι τραβάγανε στο 4 ξύρισμα. Δεν ξέρω αν πέφτει η απόδοση τους από το 4 κιόλας ξύρισμα. Αν συμβαίνει αυτό είναι το πρώτο - .
Από την άλλη άμα οι λεπίδες μου δίνουνε 5-6 ξυρίσματα (και να κόβουνε όπως τα 3 πρώτα εννοείται) τότε σίγουρα πάω για πακέτο!!!
Αν από την άλλη μπορώ να κάνω μόνο 4 ποιοτηκά ξυρίσματα τότε σίγουρα θα έχω πάλι στο ράφι μου συνεχώς αλλά 4 ξυρίσματα με ξυραφάκι της τάξεως των 0,50 Ευρώ είναι πολύ λίγα.
Εν αναμονεί λοιπόν για το επόμενο ξύρισμα (5) και για την χρήση των υπόλοιπων ξυραφιών.
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- stratri1
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1254 times
- Been thanked: 864 times
Να πω ότι με τις Derby και τις Astor, στα πρώτα ξυρίσματα που έκανα πριν 5 μήνες, νόμιζα ότι έχουν πολύ καλή απόδοση. Τις τελευταίες λεπίδες από τα πακέτα αυτά τις πέταγα στο 3ο ξύρισμα. Είμαι σίγουρος ότι ο λόγος ήταν η προετοιμασία, γιατί δοκίμαζα κάποια σαπούνια ελαιόλαδου και δεν πετύχαινα καλό αφρό. Προφανώς αυτός ο αφρός δεν βοηθούσε και αυτές τις μέτριες (????) λεπίδες. Σίγουρα οι μεταβλητές παράμετροι είναι πολλοί και δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα.
Συνεχίζουμε τις δοκιμές.
Συνεχίζουμε τις δοκιμές.
-
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 74 times
Τη δοκίμασα σήμερα μετά από καλή προετοιμασία στην Merkur33c και ομολογώ πως ...απογοητεύτηκα λίγο. Η λεπίδα με τράβηξε λίγο κάτι που δεν το περίμενα με την καμία. Στο κόντρα ειδικά έπρεπε να επανέλθω δύο και τρεις φορές σε κάποια σημεία. Ομολογώ πως με την polsilver είχα κάνει πιο εύκολο ξύρισμα.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
δυστυχως οι feather δεν κανουν για ολα τα δερματα.ουτε και μενα μου ταιριαξαν.θεωρω οτι δεν υπαρχει αυτο που λενε καλυτερη λεπιδα.μονο οι λεπιδες που σου ταιριαζουν.