Cella
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Η φόρμουλα δεν έχει αλλάξει κατά πολύ εκτός της προσθήκης του EDTA που δεν είναι κάτι, για το λάδι αν κοιτάξεις το σύνδεσμο που έχω βάλει, γράφει "The almond oil is nothing new to the formula either. It is because of new EU-regulations that the ingredient list on Cella have been updated."
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
οπως και να εχει το cella εξακολουθει να ειναι top σαπουνι.σιγουρα δεν μ'αρεσει που αλλαξαν τη συσταση του(δεν καταλαβαινω γιατι),αλλα θα συνεχισω να το χρησιμοποιω.
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Αν κάποιος χρησιμοποιήσει και τα δύο, ας μας πει αν έχει διαφορά. Αφρίζει πιο εύκολα όπως λέτε???
Γενικώς να ακούσουμε εντυπώσεις.... θα βοηθούσε πολύ....
Γενικώς να ακούσουμε εντυπώσεις.... θα βοηθούσε πολύ....
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- Tony
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 23190 times
- Been thanked: 13866 times
Πέτρο θέλω να πω ότι: η φόρμουλα έχει αλλάξει 100% αυτό δεν διαπραγματεύεται,και δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και σε πάρα πολλά forum σε πολλές χώρες.Petros.Mp έγραψε:Η φόρμουλα δεν έχει αλλάξει κατά πολύ εκτός της προσθήκης του EDTA που δεν είναι κάτι, για το λάδι αν κοιτάξεις το σύνδεσμο που έχω βάλει, γράφει "The almond oil is nothing new to the formula either. It is because of new EU-regulations that the ingredient list on Cella have been updated."
Και δεν χρειάζεται να είσαι χειμικός για να το καταλάβεις.
Και για να δούμε τα πράγματα όπως θα έπρεπε να είναι, και όχι όπως είναι τώρα.
Κάθε κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος με τον νόμο:
1) Να έχει φροντίσει να βάλει μια ετικέτα στο προϊόν σε εμφανή μέρος για να το βλέπει ο καταναλωτής.
2) Να αναγράφει τα πραγματικά συστατικά προϊόντος,και με περιγραφή που ορίζεται με συγκεκριμένη ορολογία της λίστας INCI.
3) Να αναγράφει τα συστατικά προϊόντος με την σειρά που τα έχει βάλει (άλλο να μπει το νερό σαν πρώτο συστατικό και άλλο να μπει στην μέση της λίστας,παίζει ρόλο αυτό,πχ το Tetrasodium EDTA αν έχεις προσέξει το βάζουν πάντα στο τέλος της λίστας INCI,εεε αν θέλουμε τους πιστεύουμε.
Πολλοί σου βάζουν στο τέλος της λίστας ένα Parfum η Fragrance και τέλος, όλα καλά,τι είναι φίλε μου το άρωμα αυτό; τι περιέχει;κανείς δεν ξέρει,και ούτε νοιάζεται,ούτε ασχολείται κανείς,αρωματάκι μωρέ μου απαντούν οι πωλητές.
Τώρα όσο αφορά την απόδοση της new cella ακούγονται όντος καλά λόγια,δεν ξέρω γιατί δεν την έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται.
Για το Tetrasodium EDTA θα μπορούσα να σου κάνω μια εκτενή παρουσίαση που θα αριθμούσε πάνω από 3 σελίδες,και επειδή μου το ζήτησαν και άλλα μέλη,δεν θα το κάνω, όχι μόνο για να μην γίνω μισητός στους άλλους,αλλά γιατί δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν για θέματα συστατικών,ούτε βλέπω ευαισθησία στο θέμα αυτό,όταν έρθει η ώρα,θα είμαι από τους πρώτους που θα γράψουν,και αυτό το υπόσχομαι,η τελική δική μου πάντα συμβουλή,είναι το προϊόν αυτό να αποφεύγεται αυτό μπορώ να πω για τώρα.Petros.Mp έγραψε:Η φόρμουλα δεν έχει αλλάξει κατά πολύ εκτός της προσθήκης του EDTA που δεν είναι κάτι,
Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα πρέπει να θέλει και ο άλλος.

ΥΓ:1 Πέτρο εσύ προσωπικά πιστεύεις ότι άλλαξε την φόρμουλα της cella για να αφρίζει πιο εύκολα;
ΥΓ:2 Και ας υποθέσουμε ότι η new cella είναι καλύτερη σε απόδοση(που δεν το πιστεύω)γιατί να επιλέξω αυτήν;και όχι την παλιά που δεν περιέχει Tetrasodium EDTA;
ΥΓ:3 Προσωπικά πάντα στοκάρισα 2 κιλά, και δεν έχω κανένα πρόβλημα,και αν την βαρεθώ φίλε μου Πέτρο θα την δίνω σε φίλους,όπως είπες και εσύ,με την διαφορά θα τους χαρίζω ένα καταπληκτικό προϊόν με καθαρά συστατικά.
Πάντα Φιλικά
Αντώνης
Αντώνης
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
Δεν είμαστε το φορουμ της οικολογίας. Είμαστε ένα φόρουμ που ασχολείται - όπως και πολλά άλλα ανα το κόσμο - με αμιγώς χημικά προιόντα. Χημικά - καλλυντικά προιόντα. Κρέμες, σαπούνια, asl, asb, edc, edt, edp κτλ κτλ.
Γι 'αυτό Αντώνη, μη γράφεις συνέχεια πως θα γίνεις μισητός.
Απλά το να βγάλεις σκάρτα τα 2/3 ( και βάλε ) των προιόντων που ψάξαμε, μας άρεσαν, τα χρησιμοποιούμε και κάποιες φορές ξενυχτήσαμε για να τα βρούμε ή πληρώσαμε κάτι παραπάνω δεν είναι κάτι που καταπίνεται εύκολα.
Με καταλαβαίνεις νομίζω.
Γι 'αυτό Αντώνη, μη γράφεις συνέχεια πως θα γίνεις μισητός.
Απλά το να βγάλεις σκάρτα τα 2/3 ( και βάλε ) των προιόντων που ψάξαμε, μας άρεσαν, τα χρησιμοποιούμε και κάποιες φορές ξενυχτήσαμε για να τα βρούμε ή πληρώσαμε κάτι παραπάνω δεν είναι κάτι που καταπίνεται εύκολα.
Με καταλαβαίνεις νομίζω.

Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Tony έγραψε:[...]
Για το Tetrasodium EDTA θα μπορούσα να σου κάνω μια εκτενή παρουσίαση που θα αριθμούσε πάνω από 3 σελίδες,και επειδή μου το ζήτησαν και άλλα μέλη,δεν θα το κάνω
[...]
Aντωνη, εδω υπαρχει πολυς κενος χωρος για να γραψεις αυτα που θες να γραψεις. Δεν απασχολει κανεναν εκτος απο την συντονιστικη ομαδα, για το τι ειναι συμβατο με τους ορους λειτουργιας της κοινοτητας, και αν καποιος εχει ενα θεμα με ενα μηνυμα ή ενα νημα μπορει να το αναφερει σε εμας. Το αν θα το απομακρυνουμε ειναι κατι το οποιο αφορα μονο εμας τους 4.
Και με την καλυψη της συντονιστικης ομαδας εχεις το ελευθερο να γραψεις το αρθρο - κειμενο (πες το οπως θες) για το EDTA!
Φιλικα
Στεφος

-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Αντώνη, όπως έχω ξαναγράψει, αναμένουμε το κείμενό σου. Προφανώς το κατέχεις το θέμα. Εγώ δεν έχω ιδέα και θα ήθελα να μάθω. Όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να αναφέρεις τις πηγές των γραφόμενών σου. Έχουμε πήξει (γενικά μιλάω) σε αστήρικτες εικασίες τύπου "Η μαλακία τυφλώνει". :shocking
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Υποθέτω ότι έχει δίκιο ο Αντώνης. Όταν προσθαφαιρείς συστατικά, αλλάζει και η σύσταση του προϊόντος. Εγώ, ούτως ή άλλως, έχω στοκάρει αρκετά και με το rotation δεν θα χρειαστεί να ξαναπάρω. Το ίδιο θα συνιστούσα και στους υπόλοιπους fan. Λογικά, τα καινούργια που θα φέρει ο Γιώργος, θα είναι με την καινούργια σύσταση.
Μα είναι δυνατόν, να αλλάζεις, έστω και λίγο, ένα τόσο πετυχημένο σαπούνι;!
Μα είναι δυνατόν, να αλλάζεις, έστω και λίγο, ένα τόσο πετυχημένο σαπούνι;!
- yakoumis
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1197 times
- Been thanked: 1280 times
- Επικοινωνία:
Οι αναφορές στις πηγές απο μόνες τους δεν λένε κάτι - φαντάζομαι οτι και ο Λιακόπουλος στα πονήματα του θα έχει κάποια στοιχειώδη βιβλιογραφία να επιδείξει :) Αυτό που είναι κομβικό σε τέτοιου είδους συζητήσεις κατ' εμε είναι η έννοια της αλήθειας καθεαυτής - πιστεύουμε οτι μπορεί κάποιος να αποφανθεί μια και έξω οτι το Χ συστατικό είναι καλό ή κακό; Δεν ειναι στη φύση της επιστήμης να αμφισβητεί τα παλαιότερα πορίσματα της εφόσον πράττει ορθολογικά και σε νέες πειραματικές ή θεωρητικές βάσεις;
Με λίγα λόγια, μήπως ψάχνουμε άλλη μια αυθεντία στην οποία θα αναθέσουμε το δύσκολο έργο της τελεσίδικης απόφασης – να πάρω cella ή να την αφήσω γιατι περιέχει EDTA;
Ορισμένες σκόρπιες σκέψεις για τα παραπάνω κάνω, μη βαράτε. Αναμένω και εγώ το άρθρο του Τόνι.
Με λίγα λόγια, μήπως ψάχνουμε άλλη μια αυθεντία στην οποία θα αναθέσουμε το δύσκολο έργο της τελεσίδικης απόφασης – να πάρω cella ή να την αφήσω γιατι περιέχει EDTA;
Ορισμένες σκόρπιες σκέψεις για τα παραπάνω κάνω, μη βαράτε. Αναμένω και εγώ το άρθρο του Τόνι.
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
παντως οπως και να εχει ολοι σχεδον πιστευουμε οτι η προσθηκη του edta tetrasodium δημιουργει καποιο προβλημα.καλο θα ηταν καποιος που εχει αυτες τις γνωσεις να ενημερωσει και μας τους κοινους θνητους για τι ακριβως προκειται. :confused