Δεν πάτε καλά χαχα
Ούτε εγώ όταν ψάχνω για νέα φωτογραφική μηχανή δεν κάνω έτσι...
HTGAM Synergy shaving soaps
- natnat
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 2737 times
- Been thanked: 4694 times
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Παναγιώτη δεν νομίζω όμως οταν ψάχνεις για νεα φωτογραφική μηχανή το μοντέλο που θα επιλέξεις να εξαφανίζεται απο την αγορά σε 20 λεπτά........... 
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
:dance :dance :dance5 :dance5 :mad :mad :dance5 :drool
Πιστεύω καταλάβατε όλοι τι έγινε !!!!!
Πιστεύω καταλάβατε όλοι τι έγινε !!!!!
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- natnat
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 2737 times
- Been thanked: 4694 times
Όχι απλά μέχρι να διαλέξω και να τη χτυπήσω είναι 48 μαρτυρικές ώρες...aris22 έγραψε:Παναγιώτη δεν νομίζω όμως οταν ψάχνεις για νεα φωτογραφική μηχανή το μοντέλο που θα επιλέξεις να εξαφανίζεται απο την αγορά σε 20 λεπτά...........
Με γειά σου Άρη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος natnat την 22 Σεπ 2014, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17338 times
σεισμος ,σεισμος!!!! 
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Ευχαριστώ παιδιά !!! :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- yakoumis
- Δημοτικό

- 11
- Has thanked: 1197 times
- Been thanked: 1280 times
- Επικοινωνία:
Μια γρήγορη ερώτηση, για τους φίλους του αρώματος Gondolier...
Εντοπίζει κανείς, εκτός του ρόδου, του γιασεμιού, του κέδρου κτλ. και κάτι επιπλέον; Κάτι απροσδιόριστα γνώριμο;
Για να σας βοηθήσω, μήπως σας μυρίζει και κάτι απο τον ίδιο τον γονδολιέρη;

Εκτός απο την αφεντομουτσουνάρα μου, 2 σεβαστά μέλη του φόρουμ συμφωνούν. Ας αποκαλυφτούν μόνα τους.
Σκέτη απογοήτευση όταν το έλαβα (το πρώτο μου HTGAM γμτ),και ακόμη δεν είμαι πεπεισμένος ότι το σαπούνι δεν είναι ελαττωματικό.. Θα το επαληθεύσω σε κάποια μελλοντική συνάντηση όπου οι κατέχοντες Γονδολιέρη παρακαλούνται να τον προσκομίσουν για οσφρητική σύγκριση.
Εντοπίζει κανείς, εκτός του ρόδου, του γιασεμιού, του κέδρου κτλ. και κάτι επιπλέον; Κάτι απροσδιόριστα γνώριμο;
Για να σας βοηθήσω, μήπως σας μυρίζει και κάτι απο τον ίδιο τον γονδολιέρη;

Εκτός απο την αφεντομουτσουνάρα μου, 2 σεβαστά μέλη του φόρουμ συμφωνούν. Ας αποκαλυφτούν μόνα τους.
Σκέτη απογοήτευση όταν το έλαβα (το πρώτο μου HTGAM γμτ),και ακόμη δεν είμαι πεπεισμένος ότι το σαπούνι δεν είναι ελαττωματικό.. Θα το επαληθεύσω σε κάποια μελλοντική συνάντηση όπου οι κατέχοντες Γονδολιέρη παρακαλούνται να τον προσκομίσουν για οσφρητική σύγκριση.
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Α ρε Γιακουμή δεν παίζεσαι...
Στη χθεσινή συνάντηση μύρισα τον γονδολιέρη, πραγματικά η μυρωδιά του ειναι ανυπόφορη, σκέτη ιδρωτίλα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ να ειναι χαλασμένο γιατί μονο Γονδολιέρης δεν ειναι!
Στη χθεσινή συνάντηση μύρισα τον γονδολιέρη, πραγματικά η μυρωδιά του ειναι ανυπόφορη, σκέτη ιδρωτίλα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ να ειναι χαλασμένο γιατί μονο Γονδολιέρης δεν ειναι!
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Γιακουμή αφού είναι έτσι τα πράγματα επικοινώνησε με τον Douglas ώστε να του το στείλεις πίσω.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Συμφωνω και εγω οτι η μυρωδια τραβαει ανετα προς τα εκει που περιγραφει (γλαφυρα) ο Γιακουμης - αλλα με την επισημανση οτι δεν μου ειναι ενοχλητικη και κατα βαση πιστευω οτι τη δημιουργει ο πετυχημενος συνδιασμος βουτυρου, λουλουδιων και ελαφρου λιβανιου (Κεδρος). Ο κυριος "Ντουγκλας" αν μη τι αλλο εχει και καλη μυτη και γνωσεις χημειας και οτι αρωμα εχω δει στα Synergy ειναι σιγουρα μοναδικο.
Τωρα το οτι φερνει σε ανθρωπο που σπρωχνει ενα κονταρι καταμεσημερo κατω απο νταλα ηλιο σε περιβαλλον με τρομερη υγρασια και φορα ενα παλιομοδιτικο rexona των 80ς ειναι μια αληθεια - αλλα δεν το εχω ξαναμυρισει σε σαπουνι και δεν το απορριπτω ως ιδεα :-)
Χτες μυρισα και το CaD - ιδιαιτερη μυρωδια κατι σε κουρειο και μπουγαδα με σαπουνι Μασσαλιας - εξαιρετικο και αυτο - αλλα το κολλημα το εχω παθει με το Chocolate Bourbon που ειναι η καλυτερη αποδοση λικερ Αμαρετο που εχω δει.
Τωρα το οτι φερνει σε ανθρωπο που σπρωχνει ενα κονταρι καταμεσημερo κατω απο νταλα ηλιο σε περιβαλλον με τρομερη υγρασια και φορα ενα παλιομοδιτικο rexona των 80ς ειναι μια αληθεια - αλλα δεν το εχω ξαναμυρισει σε σαπουνι και δεν το απορριπτω ως ιδεα :-)
Χτες μυρισα και το CaD - ιδιαιτερη μυρωδια κατι σε κουρειο και μπουγαδα με σαπουνι Μασσαλιας - εξαιρετικο και αυτο - αλλα το κολλημα το εχω παθει με το Chocolate Bourbon που ειναι η καλυτερη αποδοση λικερ Αμαρετο που εχω δει.