HTGAM Synergy shaving soaps

Απάντηση
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Ομ..

Δε σας έμαθε η μαμά σας να μη κοροϊδεύετε ? :xp1

Εντάξει, έχω φάει ένα κόλλημα με το Cavendish, αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω. Αφού, νά, έγραψα πως και το CaD μου αρέσει πολύ. Άρα είμαι σε καλό δρόμο.

Όμ..
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
desperado
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 3820 times
Been thanked: 4324 times

Ηλία, κανόνισε να μου αρέσει το Cavendish που μου πρότεινες (μου το έχει παραγγείλει ο Βασίλης), γιατί αλλιώς θα στο χαρίσω και προβλέπω να ανοίγεις το CaD σε κανα εφτάμηνο. 8)
Θοδωρής

"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1364 times
Been thanked: 4912 times

...γιατί αλλιώς θα στο χαρίσω...
Πρωτοφανής απειλή στον χώρο του Π.Ξ. Δεν έχει ειπωθεί ξανά, ούτε καν για το σαπούνι της Wilkinson... :bigsmilie
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αν κάνει κανείς παραγγελία για Synergy (κατά προτίμηση από Αθήνα), ας μου στείλει ένα προσωπικό γιατί σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ τίποτα μιας που 1ον δεν τα πάω καλά με αγορές από το Ιντερνετ και 2ον για να μυραστούμε τα έξοδα αποστολής....

:thnx
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Χθές ήμουν στημένος πάνω απο τον υπολογιστή σχεδόν ολη την ημέρα ..... :rainy
Αρχίζει και μου τσαταλιάζει τα νεύρα ο κος Douglas με τα μαρκετινίστικα κολπάκια του ....... :!@#!

Και οχι τίποτε άλλο αλλά σήμερα που δεν θα εχω πρόσβαση στο ίντερνετ στο διάστημα 6-9 το απόγευμα τότε βλέπω να τα βγάζει.....
Ε ρε γλέντια που θα έχουμε..... :hau6 :rocket :ranting2 :boing :pcdoof2
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Χαλάρωσε βρε Άρη... Και να μην το προλάβεις τώρα, θα το πάρεις την άλλη - την παράλλη εβδομάδα... Αφού βγαίνει σε κανονική παραγωγή, μην αγχώνεσαι..
Λογικό είναι να γίνεται λίγο πανικός αυτές τις πρώτες μέρες, κάπου το κάνει κι ψιλοεπίτηδες για να συντηρεί τη ζήτηση.... Μην αγχώνεσαι πάντως. Εδώ κατάφερες και πήρες το συνδυασμό αρωμάτων που ήθελες στου Mike's!! :xp1
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Eγώ δε κατάλαβα απο που προκύπτει πως θα βγάλει CaD σήμερα το απόγευμα. Διαβάσατε κάτι ? :confused

Εμένα πάντως με στεναχωρεί που διέγραψε το Εh+ απο τη λίστα. Ούτε καν πιά out of stock. Aπόλυτη διαγραφή.

Κρίμα ! Πολύ κρίμα και μου αρέσει το maple syrup. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και σε σαπούνι.

Ο καθένας με το πόνο του, βέβαια...
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Ηλίας έγραψε:Eγώ δε κατάλαβα απο που προκύπτει πως θα βγάλει CaD σήμερα το απόγευμα. Διαβάσατε κάτι ? :confused .
Όχι Ηλία, απλή διαίσθηση η οποία δεν δούλεψε όμως ούτε χθες...... :dash

[/quote]
digibill έγραψε: Χαλάρωσε βρε Άρη... Και να μην το προλάβεις τώρα, θα το πάρεις την άλλη - την παράλλη εβδομάδα... Αφού βγαίνει σε κανονική παραγωγή, μην αγχώνεσαι..
Λογικό είναι να γίνεται λίγο πανικός αυτές τις πρώτες μέρες, κάπου το κάνει κι ψιλοεπίτηδες για να συντηρεί τη ζήτηση.... Μην αγχώνεσαι πάντως. Εδώ κατάφερες και πήρες το συνδυασμό αρωμάτων που ήθελες στου Mike's!! :xp1
Εμ βέβαια , πρώτα μας ξεσηκώνεις και μετά χαλάρωσε Άρη ........Μην αγχώνεσαι Άρη , θα πάρεις και εσύ τίποτα στις επόμενες 35 παρτίδες που θα βγάλει..... :beah2 :boeller :megagrin
Ωραίος φιλος...... :xp1 :megagrin 8)

Και όσο για τον Mike πέτυχα τον αρωματικό συνδυασμό που ήθελα μόνο κατά 50%. Οπότε έπεται συνέχεια...... :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Ηλίας έγραψε:Κρίμα ! Πολύ κρίμα και μου αρέσει το maple syrup. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και σε σαπούνι.
Κι εγώ ήθελα να το δοκιμάσω αυτό... Δεν θα του πέτυχε το σιρόπι φαίνεται.... :xp1
Όχι Ηλία, απλή διαίσθηση η οποία δεν δούλεψε όμως ούτε χθες...... :dash
Πες μας 40 νούμερα στο λόττο να παίξουμε τα υπόλοιπα έξι :megagrin
Εμ βέβαια , πρώτα μας ξεσηκώνεις και μετά χαλάρωσε Άρη ........Μην αγχώνεσαι Άρη , θα πάρεις και εσύ τίποτα στις επόμενες 35 παρτίδες που θα βγάλει..... :beah2 :boeller :megagrin
LOL!
Εμ, μου το έπαιζες δύσκολος στην αρχή... Ορίστε τώρα τα χαΐρια σου :electrician2 :megagrin
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Πάπαλα και σήμερα........Δεν με βλέπω να έχω κληρονομικό χάρισμα.... :bigsmilie :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”