Ομ..
Δε σας έμαθε η μαμά σας να μη κοροϊδεύετε ? :xp1
Εντάξει, έχω φάει ένα κόλλημα με το Cavendish, αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω. Αφού, νά, έγραψα πως και το CaD μου αρέσει πολύ. Άρα είμαι σε καλό δρόμο.
Όμ..
HTGAM Synergy shaving soaps
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
-
desperado
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Ηλία, κανόνισε να μου αρέσει το Cavendish που μου πρότεινες (μου το έχει παραγγείλει ο Βασίλης), γιατί αλλιώς θα στο χαρίσω και προβλέπω να ανοίγεις το CaD σε κανα εφτάμηνο. 
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1364 times
- Been thanked: 4912 times
Πρωτοφανής απειλή στον χώρο του Π.Ξ. Δεν έχει ειπωθεί ξανά, ούτε καν για το σαπούνι της Wilkinson... :bigsmilie...γιατί αλλιώς θα στο χαρίσω...
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Wazzaa
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αν κάνει κανείς παραγγελία για Synergy (κατά προτίμηση από Αθήνα), ας μου στείλει ένα προσωπικό γιατί σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ τίποτα μιας που 1ον δεν τα πάω καλά με αγορές από το Ιντερνετ και 2ον για να μυραστούμε τα έξοδα αποστολής....
:thnx
Αν κάνει κανείς παραγγελία για Synergy (κατά προτίμηση από Αθήνα), ας μου στείλει ένα προσωπικό γιατί σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ τίποτα μιας που 1ον δεν τα πάω καλά με αγορές από το Ιντερνετ και 2ον για να μυραστούμε τα έξοδα αποστολής....
:thnx
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Χθές ήμουν στημένος πάνω απο τον υπολογιστή σχεδόν ολη την ημέρα ..... :rainy
Αρχίζει και μου τσαταλιάζει τα νεύρα ο κος Douglas με τα μαρκετινίστικα κολπάκια του ....... :!@#!
Και οχι τίποτε άλλο αλλά σήμερα που δεν θα εχω πρόσβαση στο ίντερνετ στο διάστημα 6-9 το απόγευμα τότε βλέπω να τα βγάζει.....
Ε ρε γλέντια που θα έχουμε..... :hau6 :rocket :ranting2 :boing :pcdoof2
Αρχίζει και μου τσαταλιάζει τα νεύρα ο κος Douglas με τα μαρκετινίστικα κολπάκια του ....... :!@#!
Και οχι τίποτε άλλο αλλά σήμερα που δεν θα εχω πρόσβαση στο ίντερνετ στο διάστημα 6-9 το απόγευμα τότε βλέπω να τα βγάζει.....
Ε ρε γλέντια που θα έχουμε..... :hau6 :rocket :ranting2 :boing :pcdoof2
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- digibill
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Χαλάρωσε βρε Άρη... Και να μην το προλάβεις τώρα, θα το πάρεις την άλλη - την παράλλη εβδομάδα... Αφού βγαίνει σε κανονική παραγωγή, μην αγχώνεσαι..
Λογικό είναι να γίνεται λίγο πανικός αυτές τις πρώτες μέρες, κάπου το κάνει κι ψιλοεπίτηδες για να συντηρεί τη ζήτηση.... Μην αγχώνεσαι πάντως. Εδώ κατάφερες και πήρες το συνδυασμό αρωμάτων που ήθελες στου Mike's!! :xp1
Λογικό είναι να γίνεται λίγο πανικός αυτές τις πρώτες μέρες, κάπου το κάνει κι ψιλοεπίτηδες για να συντηρεί τη ζήτηση.... Μην αγχώνεσαι πάντως. Εδώ κατάφερες και πήρες το συνδυασμό αρωμάτων που ήθελες στου Mike's!! :xp1
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
Eγώ δε κατάλαβα απο που προκύπτει πως θα βγάλει CaD σήμερα το απόγευμα. Διαβάσατε κάτι ? :confused
Εμένα πάντως με στεναχωρεί που διέγραψε το Εh+ απο τη λίστα. Ούτε καν πιά out of stock. Aπόλυτη διαγραφή.
Κρίμα ! Πολύ κρίμα και μου αρέσει το maple syrup. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και σε σαπούνι.
Ο καθένας με το πόνο του, βέβαια...
Εμένα πάντως με στεναχωρεί που διέγραψε το Εh+ απο τη λίστα. Ούτε καν πιά out of stock. Aπόλυτη διαγραφή.
Κρίμα ! Πολύ κρίμα και μου αρέσει το maple syrup. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και σε σαπούνι.
Ο καθένας με το πόνο του, βέβαια...
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Όχι Ηλία, απλή διαίσθηση η οποία δεν δούλεψε όμως ούτε χθες...... :dashΗλίας έγραψε:Eγώ δε κατάλαβα απο που προκύπτει πως θα βγάλει CaD σήμερα το απόγευμα. Διαβάσατε κάτι ? :confused .
[/quote]
Εμ βέβαια , πρώτα μας ξεσηκώνεις και μετά χαλάρωσε Άρη ........Μην αγχώνεσαι Άρη , θα πάρεις και εσύ τίποτα στις επόμενες 35 παρτίδες που θα βγάλει..... :beah2 :boeller :megagrindigibill έγραψε: Χαλάρωσε βρε Άρη... Και να μην το προλάβεις τώρα, θα το πάρεις την άλλη - την παράλλη εβδομάδα... Αφού βγαίνει σε κανονική παραγωγή, μην αγχώνεσαι..
Ωραίος φιλος...... :xp1 :megagrin
Και όσο για τον Mike πέτυχα τον αρωματικό συνδυασμό που ήθελα μόνο κατά 50%. Οπότε έπεται συνέχεια...... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- digibill
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Κι εγώ ήθελα να το δοκιμάσω αυτό... Δεν θα του πέτυχε το σιρόπι φαίνεται.... :xp1Ηλίας έγραψε:Κρίμα ! Πολύ κρίμα και μου αρέσει το maple syrup. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και σε σαπούνι.
Πες μας 40 νούμερα στο λόττο να παίξουμε τα υπόλοιπα έξι :megagrinΌχι Ηλία, απλή διαίσθηση η οποία δεν δούλεψε όμως ούτε χθες...... :dash
LOL!Εμ βέβαια , πρώτα μας ξεσηκώνεις και μετά χαλάρωσε Άρη ........Μην αγχώνεσαι Άρη , θα πάρεις και εσύ τίποτα στις επόμενες 35 παρτίδες που θα βγάλει..... :beah2 :boeller :megagrin
Εμ, μου το έπαιζες δύσκολος στην αρχή... Ορίστε τώρα τα χαΐρια σου :electrician2 :megagrin
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Πάπαλα και σήμερα........Δεν με βλέπω να έχω κληρονομικό χάρισμα.... :bigsmilie :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........