Λεπίδες στο μικροσκόπιο. Κυριολεκτικά.galazia_lepida έγραψε:Καλό θα ήταν να γνωρίζαμε μερικά πράγματα ως προς σε τι διαφέρουν οι λάμες, διότι τις καταλαβαίνουμε μόνο στο πρόσωπο. Εκ πρώτης όψεως φαίνονται ίδιες όλες. Γνωρίζει κάτι παραπάνω κανείς;
Τι ξυράφι προτείνετε;
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 8 times
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ναι τουρκικες, παραγονται πλεον στην Ρωσια. Οι παλιες, που παραγοντας στην Τουρκια και διακρινονται γιατι ειναι σε πλαστικο κουτακι, ειναι καλυτερες!

-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
- Επικοινωνία:
Αυτές δηλαδή είναι μάπα; ποια είναι η γνώμη σου;
Ευχαριστώ κιόλας
Ευχαριστώ κιόλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 05 Αύγ 2014, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
Όχι βέβαια δέν είναι μάπα οι Πέρμα. Ίσα ίσα, Θεωρούνται (και είναι) καλές, κοφτερές λεπίδες.
Βέβαια είναι και πώς θα "σου κάτσουν". Εγώ έχω ξοδέψει κανα δυό κουτάκια νομίζω.
Δοκίμασέ τη να δείς πώς θα είναι...:winkcool
Βέβαια είναι και πώς θα "σου κάτσουν". Εγώ έχω ξοδέψει κανα δυό κουτάκια νομίζω.
Δοκίμασέ τη να δείς πώς θα είναι...:winkcool
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
- Επικοινωνία:
Είμαι πολύ νέος στο άθλημα. Τα πρώτα δέκα ξυρισματα περίπου τα έκανα με αστορ. Σήμερα το πρωί δοκίμασα personna. Εντάξει μιλάμε για χαοτική διάφορα. Εκείνο δε που μου εκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι ξυριστηκα βαθύτερα καλύτερα αλλά είχα αισθητά λιγότερο κάψιμο όταν έβαλα αφτερ σειβ. Το σίγουρο είναι ότι οι αστορ παροπλιστηκαν
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Οι αστορ είναι ή του ύψους ή του βάθους, δοκίμασε Astra, Feather πιο μετά γιατί είναι επιθετικές, Gillete silver blue, Bic chrome και θα βρεις ποιες σου ταιριάζουν, όλες σε μένα κάνουν γλυκό ξύρισμα. Η Personna βγάζει γλυκά ξυρίσματα και στο δικό μου πρόσωπο, είναι φοβερή λεπίδα, σίγουρα δεν θα λείψει ποτέ από τον εξοπλισμό μου.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Μιας και αναφέρθηκαν οι πέρμασαρπ,η γνώμη μου είναι η καλύτερη.Δεν μπορώ να τους βρω αρνητικό.Ίσως άλλες είναι πιο κοφτερές,αλλά αυτές εδώ κάνουν τρομερό ξύρισμα.Από το να χρησιμοποιώ κάποια πιο κοφτερή(δεν είπα οτι αυτές δεν είναι κοφτερές,μην παρεξηγηθώ) προτιμώ τις πέρμα.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Θα πάω και εγώ μια βόλτα τότε να πάρω να δοκιμάσω αν είναι τόσο καλές όσο λέτε....
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015