Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2014

Απάντηση
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5633 times

Πωωωώ ρε παιδί μου ! Αυτή η κρέμα δεν είναι να την αγγίξεις ! Αφρίζει με το που την κοιτάζει ! >:)
Τρία περάσματα λέει του βγάζει με μία στροφή. Την έχει σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε ο τύπος !

Άρη, το ταβάνιασμα δεν αφορά την CF. Ήταν για τον Χάρη που ανησυχεί πως βρέχει τη κρέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ηλίας την 04 Αύγ 2014, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Samogue OC bristle
EJ DE86 + Personna super (#4)
Panacrema Namaste (Πακέτο οδοιπόρος)
Crabtree & Evelyn Sandalwood asb (Πακέτο οδοιπόρος)

Το σημερινό ξύρισμα... από αδιάφορο ως εκνευριστικό :beah2 (τόσο που δεν είχα όρεξη ούτε να φωτογραφίσω το setup)
Τίποτα δεν πήγε στραβα (πχ κοψίματα, ερεθισμοί κλπ), αλλά όλο το software (σαπούνι + asb) απέδωσε μέτρια και τα αρώματά του μου ήταν από αδιάφορα ως ψιλοάσχημα...

Καταρχάς η Panacrema.... μόνο crema δεν είναι! Με μπόλικο φόρτωμα στο SOC κι έδωσε μέτριο αφρό, ο οποίος μάλιστα δεν κράταγε καθόλου! Τον ξέπλυνα, στέγνωσα σχεδόν εντελώς το πινέλο και ξαναδοκίμασα με την ελάχιστη δυνατή υγρασία... Πέτυχα λίγο καλύτερο σε όγκο αποτέλεσμα, αλλά και πάλι ήταν πολύ κακής καλυπτικότητας και μέτριας προς κακής διατήρησης. Ωστόσο, στο ξύρισμα δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, απλώς με το ζόρι έφτασε για δυο περάσματα!
Αρωματικά, μου έβγαλε έναν συνδυασμό κανέλας, γαρίφαλου και λεμονιού (σαν δροσερό κέικ) που προσωπικά δεν μου έκανε ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αν απέδιδε καλύτερα δεν θα είχα πρόβλημα με το άρωμα, αλλά ο αφρισμός της ήταν δραματικά χάλια :beah2

Η Crabtree & Evelyn Sandalwood asb καλούτσικη σαν baslam, καταπραϋντική κι όχι ιδιαίτερα λιπαρή. Πλην όμως το άρωμά της δεν με καλύπτει καθόλου.. Μυρίζει κάτι πολύ χλωρό, σαν φρεσκοκομμένο κλαδί! Είναι σανδαλόξυλο; Δεν ξέρω. Πάντως αυτή η "χλωρίλα" αρχίζει να μου τη βαράει στα νεύρα :dash

Πάμε γι' άλλα.... :megagrin
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Βασίλη κάποτε στη ποδιά της Pannacrema σφάζονταν παλικάρια... 8)

Το άρωμα είναι υποκειμενικό αλλά οι ιδιότητες...αν τη μάθεις... :dance3
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Δεν στέκομαι σχεδόν καθόλου στο άρωμα.... Ο αφρισμός της όμως... ρε παιδί μου, αισθάνθηκα λες και ξυριζόμουν πρώτη φορά... Τόσο μ@λ@κ@ς :shocking :megagrin Ήμαρτον!
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Ηλίας έγραψε:
Άρη, το ταβάνιασμα δεν αφορά την CF. Ήταν για τον Χάρη που ανησυχεί πως βρέχει τη κρέμα.
Ok Ηλία , κατανοητό. :megagrin

Βασίλη μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν μπόρεσες να κάνεις καλό αφρό με την Pannacrema (για το άρωμα πάω πάσο) ....Κάθε φορά που την χρησιμοποιώ (Ιταλική μέθοδος) δεν κάνω αφρό αλλά γιαουρτόκρεμα που λέει και ο Ηλίας.... :bigsmilie Κάποια στιγμή που θα την χρησιμοποιήσω θα βάλω φωτό απο την σαντιγί που δημιουργείται..
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

preshave-proraso green
κρέμα ξυρίσματος-proraso green
μηχανή-edwin jagger de 89l
λεπίδα-super max platinum
πινέλο-semogue 1305
aftershave-floid mentolado vigoroso

Απίστευτο ξύρισμα...
Τι να πει κανείς για τα proraso?Απλά κορυφή,ειδικά όταν συνδιάζονται μαζί.
Η μηχανή επίσης πολύ καλή!Μετά από μηνες με την 25c open comb τη βρήκα απίστευτη!
Το πινέλο πολύ ωραίο αλλά κάνει πιο πολύ για μπόλ!Δεν πειράζει και για facelather παλεύεται ωραία.
Το floid με περιποιήθηκε ωραία,αλλά θα ήθελα να είχε περισσότερη μενθόλη!!!Βάλτε λίγο παρπάνω βρε Ισπανοί μου,να τη νιώσουμε λίγο!
Όμως η αποκάλυψη για μένα ήταν η λεπίδα!!!
Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΗ!!! Δεν είχα μείνει ευχαριστημένος από τη super max stainless.H super max stainless plus ήταν κάπως καλύτερη αλλά και πάλι είχα επιλογές πιο ωραίες.Αυτή η λεπίδα ήταν τρομερή!!!Έκοβε πολύ άνετα δεν με ερέθισε καθόλου και ήταν πολύ γλυκιά.Αν συμπεριλάβουμε και την τιμή της μιλάμε για 100άδα.Περιμένω να την ξαναδώ πως θα πάει και ετοιμάζω παρουσίαση!Λογικά και μια μεγάλη παραγγελία.Συναγωνίζεται personna blue,astra superior platinum,personna platinum,personna israeli...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Καλησπέρα.

Semogue 830
HTGAM/Synergy Cavendish, ss

EJ89L BL
Personna Super (blue) # 2

Thayers, Original Witch Hazel
Floid Vigoroso, asl
Άβαταρ μέλους
Stam
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 314 times
Been thanked: 209 times

Gillette Fat Boy (8)
Feather (2)
Frank Shaving Silvertip
Mitchell's Wool Fat Soap
Aqua Velva (US)

Άψογο!
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

image.jpg
Το MWF και τα υπόλοιπα σαπούνια...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
chris82
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 410 times
Been thanked: 205 times

Pre shave Proraso green
MWF
Omega 10018
Muhle R106
Croma Diamant Stainless Steel #1
Thayers Original