Πένες Montblanc

Απάντηση
arturios
Νήπιο
Νήπιο
11

Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει.
Έχω στη διάθεση μου μια πένα Montblanc Noblesse Oblige Navy Blue και ένα ballpoint pen Boheme Noir.
Ψάχνω κάποιο τρόπο πέρα από τις κλασικές αγγελίες να τα πουλήσω και προφανώς λόγω οικονομικής κρίσης και έλλειψης ενδιαφέροντος
το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο. Υπάρχει καμιά ιδέα, πέρα από Amazon και Ebay να μην μπλεχτώ με εξωτερικό;
(Για τα συγκεκριμένα είδα τρελές τιμές, αλλά εννοώ προφανώς πολύ φθηνότερα).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29363 times
Been thanked: 29504 times

Καλησπέρα φίλε μου.

Επειδή προφανώς θέλεις την βάλεις αγγελία στο forum, μπορείς να το κάνεις στην κατάλληλη κατηγορία. Διάβασε λίγο τους κανόνες για το πως πρέπει να την ανεβάσεις και αν έχεις κάποια απορία εδώ είμαστε.

Καλό θα ήταν, αν έχεις εμπειρίες από πένες και άλλα είδη γραφείου να τις μοιραζόσουν μαζί μας.
arturios
Νήπιο
Νήπιο
11

Καλησπέρα Αντώνη, ευαριστώ για την αποδοχή, έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά τον λανθασμένο χώρο ανάρτησης του θέματος μου, θα το αναρτήσω εκεί που είναι πιο κατάλληλο και ζητώ συγγνώμη.
Δυστυχώς δεν έχω κάποια μεγαλύτερη εμπειρία να μοιραστώ, πέρα από την μικρή έρευνα που έχω κάνει για να βρω την αξία αυτών των αντικειμένων και μια μικρή επικοινωνία που είχα με καταστήματα-αντιπροσώπους Montblanc που δεν μου πρόσφεραν καμία περαιτέρω βοήθεια, για αυτό και η ερώτηση που έθεσα εδώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Είδη γραφείου”