Μπορεί να λέω βλακείες, αλλά μήπως τα μαλακά δεν τα έχουν αφήσει να ωριμάσουν αρκετά και τα βάλανε σε λίγο διαφορετική συσκευασία για να ξεχωρίζουν;
Ή μήπως, όπως γίνεται με πολλά ίδια φαινομενικά προϊόντα, τα χωρίζουν σε κατηγορίες ανάλογα με την ποιότητα;
La Toja Shaving Stick
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες, αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα ωρίμανσης μιας και μιλάμε για προϊόν μαζικής παραγωγής. Σίγουρα έχει περάσει από αυτό το στάδιο. Επίσης, θα το καταλάβαινα αυτό από τη στιγμή που η υφή δεν είναι διαφορετική. Όσοι έχουν και από τα 2, το τελευταίο πιστεύω το καταλαβαίνουν.
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 9 times
Και εγώ αγοράζωντας το στίκ απο το γιώργο,φτάνοντας στο σπίτι,το ανοίγω να το μυρίσω και μου πέφτει το σαπούνι κάτω.Δεν ειχε εφαρμόσει, στην πλαστική βαση σωστά, απο το εργοστάσιο, μάλλον.Κατόπιν στην προσπάθεια μου να το βάλω στριμωχτά στη βάση, έλιωσε-άφησε λακουβάκια στο μέγεθος των δακτύλων μου.Μου έκανε εντύπωση το πόσο έυπλαστο είναι.Πάντως η απογοήτευση ηταν όταν το χρησιμοποίησα.Ερεθισμός. κοκκινίλες και τσούξιμο.Μάλλον το προιόν έχει πολύ"χημεία και τέρατα¨.Για εμένα πάντως το βρίσκω,πολύ υπερτιμημένο προιόν.
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Πολύ περίεργο. Το La Toja είναι triple milled σαπούνι, δηλαδή πρέπει να είναι σκληρό, σίγουρα όχι μαλακό.
Επίσης όσο και να το αφήσεις, δεν θα ωριμάσει, εκτός αν άλλαξαν κάτι στη συνταγή.
Μου φαίνεται θα πάρω ένα από το Γιώργο να δώ.
Επίσης όσο και να το αφήσεις, δεν θα ωριμάσει, εκτός αν άλλαξαν κάτι στη συνταγή.
Μου φαίνεται θα πάρω ένα από το Γιώργο να δώ.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 9 times
Δημήτρη, καλησπέρα.Εάν θέλεις ,χαρίζω το δικό μου.Δέν θα το κρατήσω.Το έχω δουλέψει 4 φορές.Στέιλε πμ εαν το θέλεις,η όποιο αλλο παιδί το ενδιαφέρει.
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Ευχαριστώ, σου έστειλα ΠΜ.
Μπορεί να βάλει κάποιος φωτογραφία των συστατικών;
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Δημήτρη, τα συστατικά και η συσκευασία γενικότερα είναι ακριβώς η ίδια. Αυτό με τις λακουβίτσες που ειπώθηκε, το φαντάστηκα, μιας και είναι μαλακό, ας πούμε, σαν το Arko. Το ίδιο συμβαίνει και μ' αυτό.
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 8 times
Έχει στείλει κάποιος (από οποιοδήποτε φόρουμ) ένα email απευθείας στη Schwarzkopf ή στο FB τους, να τους εξηγήσει το θέμα και να τους ρωτήσει τι ακριβώς γίνεται;
Γιατί με τα σενάρια δε γίνεται δουλειά...
Γιατί με τα σενάρια δε γίνεται δουλειά...
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Δεν εχω καταλαβει ομως - μιας και δεν αναφερθηκε - ποια ειναι η διαφορα στο ξυρισμα αναμεσα στις 2 εκδοσεις ? Υπαρχει διαφοροποιηση στην αποδοση ? Ειναι χειροτερο το ενα απο το αλλο ?
Φιλε Giovanni εχεις αφησει σχολιο στο wellshaved σχετικα με το LaToja ? Γιατι καποιος με παρεμφερες nick αναφερει μια θετικη εντυπωση για το συγκεκριμενο προιον. Παντως το οτι σου αφησε ερεθισμο/κοκκινιλες/τσουξιμο ισως ειναι καποια αλλεργικη αντιδραση του οργανισμου σου - δεν παρατηρησα προσωπικα κατι τετοιο.
Φιλε Giovanni εχεις αφησει σχολιο στο wellshaved σχετικα με το LaToja ? Γιατι καποιος με παρεμφερες nick αναφερει μια θετικη εντυπωση για το συγκεκριμενο προιον. Παντως το οτι σου αφησε ερεθισμο/κοκκινιλες/τσουξιμο ισως ειναι καποια αλλεργικη αντιδραση του οργανισμου σου - δεν παρατηρησα προσωπικα κατι τετοιο.

- yakoumis
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1197 times
- Been thanked: 1280 times
- Επικοινωνία:
Ανέβασα τα συστατικά (non-tallow, το καινούργιο) στο cosdna.dimitris έγραψε:Ευχαριστώ, σου έστειλα ΠΜ.
Αν βαριέσαι το κλικάρισμα:
Potassium Stearate, Potassium Cocoate, Potassium Palmitate, Sodium Stearate, Aqua, Glycerin, Sodium Cocoate, Sodium Palmitate, Coconut Acid, Parfum, Mineral Salts, Coumarin, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, CI 77891
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)