Arko Moist Shaving Cream

Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Φοβερή κρέμα παιδιά.Τη δοκίμασα σήμερα και είναι άριστη!Απο τις καλύτερες κρέμες που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα και απο τις μερικές που κατέχω.Ο Δορυφέρων έχει δώσει ακριβή περιγραφή της κρέμας και τον επαληθεύω και εγώ.Θέλω να συμπληρώσω πως εμένα δεν ήτανε σφιχτή όταν έβγαινε απο το σωληνάριο αλλά κάπως κάπως σαν αλοιφή!Επίσης έχει μαλακιά , βελούδινη αίσθηση ,δροσερή, ωραία μυρωδιά και αυτό που μου έκανε εντύπωση φοβερή διάρκεια.Το μετάνιωσα που δε πήρα 2 :boeller !
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

boltsis έγραψε:εμένα δεν ήτανε σφιχτή όταν έβγαινε απο το σωληνάριο αλλά κάπως κάπως σαν αλοιφή!
Ναι ετσι ειναι απλα ειχα επηρεαστει απο αλλες 2 "νερομπουλες" που ειχα δοκιμασει.

:bigsmilie
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Η moist αρωματικά παίζει στην αλπική κατηγορία. Είναι η κρέμα που θα ήθελε ο παππούς της Χάιντι για να ξυριστεί ( αν ξυριζόταν ) και του πλοίαρχου Γκεόργκ φον Τραπ. Ο Δορυφέρων αρωματικά χτύπησε διάνα.
Έμεινα ευχαριστημένος απο αυτή τη κρέμα. Ευχαριστημένος που επέκτεινε το αρωματικό μου πεδίο σε κάτι πέρα απο θάλασσα-καλοκαίρι, μέντα-παγωνιά. Ευχαριστημένος που με ξύρισε απροβλημάτιστα και ευχαριστημένος που δε παράγγειλα, τελικά, τρείς.Αλλά μόνο μία.
Ναί, είναι μιά αξιοπρεπέστατη κρέμα και κάτι παραπάνω και εννοείτε πως θα τη ξανάπαιρνα, αλλά δεν είναι για στοκάρισμα. Δε χρειάζεται κιόλας. Μέσα σ 'ένα καλό rotation στέκεται μιά χαρά στο ύψος της. Μαζί με τις Palmolive, τις Arko τις θεωρώ πολύ καλές για τα λεφτά τους αν και δε μπαίνω στη διαδικασία να τις συγκρίνω.Και πάλι, δε χρειάζεται κιόλας.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
Roadrunner
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 3611 times
Been thanked: 4505 times

Οντως, μία πολύ καλή κρέμα και όχι μόνο για την κατηγορία της. Ωστόσο, δεν τη θεωρώ ανώτερη από τις βουλγάρικες κρέμες που πωλούνται σε ακόμα χαμηλότερη τιμή στη χώρα μας και απλά δεν έχουν διαφημιστεί όσο αυτή στη διεθνή wet shaving κοινότητα.

Μ' αρέσει, πάντως, η Arko Moist μια και είναι καθαρά χειμωνιάτικη κρέμα, που διευρύνει το αρωματικό μας πεδίο -όπως πολύ εύστοχα έγραψε ο Ηλίας από πάνω. Αφρίζει πανεύκολα, προστατεύει ικανοποιητικά, κάνει δηλαδή τη δουλειά της όπως πρέπει. Αξίζει, με λίγα λόγια.
padjon72
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 32 times
Been thanked: 74 times

Πολύ ωραία κρέμα με εξαιρετικό άρωμα. Εγώ τη θεωρώ ανοιξιάτικη γιατί δροσίζει και λίγο το πρόσωπο.

Αν και φαίνεται "αραιή" αφρίζει πάρα πολύ καλά. Επίσης είναι πάρα πολύ "ελαφριά" στο δέρμα κάτι που πλέον αποτελεί το Νο1 παράγοντα αγοράς ενός προίοντος για μένα. Μόλις τελείωνει θα αναπληρώνεται. 8)
padjon72
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 32 times
Been thanked: 74 times

Μετά από αρκετά ξυρίσματα έφτασα στο συμπέρασμα οτι το μοναδικό της μειονέκτημα είναι οτι δεν μαλακώνει τα σκληρά γένια επαρκώς.
Αν θεωρήσουμε οτι με άριστα το δέκα κορυφαίο σε "μαλάκωμα" είναι για μένα το ΚΕΝΤ, η Moist μετα βίας πιάνει το τριαράκι.

Επειδή όμως μου αρέσει πολύ σαν άρωμα και είναι ...skin friendly στρώνω πριν pre λευκο proraso που κάνει τα γένια αφρό μετά moist και γίνεται δουλειά.

Μάλλον όμως δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”