Πολύ δύσκολο έως απίθανο να βρεις το Tabac με την παλιά σύνθεση, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και οπουδήποτε.
Οταν ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση, όλοι μας (όχι μόνο από το forum, αλλά και διεθνώς) αγοράσαμε το παλιό stock μαζικά.
Βέβαια, ψάχνοντας το βρήκα σε site στην Πολώνία που πουλάει τις ατσάλινες μηχανές Stando.
Το σαπούνι σε μπολ και το stick
Tabac Original σαπούνι - κρέμα ξυρίσματος.
- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31146 times
- Been thanked: 32637 times
Γιάννης
-
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 109 times
Στο κέντρο της Αθήνας δεν υπάρχει ούτε η νέα έκδοση. Έχω επικοινωνήσει με τόσα καταστήματα μικρά και μεγάλα. Έχει κάποιος ιδέα που το πουλάνε; Στο κέντρο πάντα!
Προστέθηκε μετά από 2 ώρες 49 λεπτά 22 δευτερόλεπτα:
Ενημερώνω ότι στο (γνωστό) κατάστημα της Αργυρούπολης με είδη ξυρίσματος υπάρχει απόθεμα αρκετό σε σαπούνι με την παλιά σύσταση. Πήγα, είδα και πήρα.
Προστέθηκε μετά από 2 ώρες 49 λεπτά 22 δευτερόλεπτα:
Ενημερώνω ότι στο (γνωστό) κατάστημα της Αργυρούπολης με είδη ξυρίσματος υπάρχει απόθεμα αρκετό σε σαπούνι με την παλιά σύσταση. Πήγα, είδα και πήρα.
- lozioditalia
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 150 times
- Been thanked: 1049 times
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω αυτό το σαπούνι την παλιά έκδοση, είναι του 2017 και το χρησιμοποιώ σπάνια
- Midak
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 2025 times
- Been thanked: 4025 times
Έγινα επιτέλους κάτοχος του Tabac στο κουκλίστικο-ρετρό μπολάκι του.
Παραγγελία από Notino πριν 1 βδομάδα σε σούπερ τιμή (~13€), και μάλιστα έτυχα στην tallow version.
Υ.Γ.1: @Bill the butcher, μήπως να κάνεις replace το σπασμένο σου;
Υ.Γ.2: Το άρωμά του έχει πολλά κοινά με το Floris No.89. Τουλάχιστον στην μύτη μου.
Υ.Γ.3: Για όσους δεν είναι βέβαιοι αν έχουν την παλαιά ή την νέα έκδοση, στο κουτί έχει αφαιρεθεί το "Beauty" κάτω από το "Mäurer & Wirtz" - ίσως (δεν το έχω επιβεβαιώσει) να ισχύει το ίδιο και στο πίσω μέρος του μπολ.

Παραγγελία από Notino πριν 1 βδομάδα σε σούπερ τιμή (~13€), και μάλιστα έτυχα στην tallow version.

Υ.Γ.1: @Bill the butcher, μήπως να κάνεις replace το σπασμένο σου;

Υ.Γ.2: Το άρωμά του έχει πολλά κοινά με το Floris No.89. Τουλάχιστον στην μύτη μου.

Υ.Γ.3: Για όσους δεν είναι βέβαιοι αν έχουν την παλαιά ή την νέα έκδοση, στο κουτί έχει αφαιρεθεί το "Beauty" κάτω από το "Mäurer & Wirtz" - ίσως (δεν το έχω επιβεβαιώσει) να ισχύει το ίδιο και στο πίσω μέρος του μπολ.

- Bill the butcher
- Γυμνάσιο
- 5
- Has thanked: 7683 times
- Been thanked: 8234 times
Κολοξύριστο Δημήτρη μου!
Κι εγώ απ'το Notino είχα παραγγείλει πέρσι.
Το εν λόγω σπασμένο, ένα refill κι ένα κεραμικό για τον Λάζαρο.
Όσο για το σπασμένο, το έχω αφήσει πίσω μου και δεν σκοπεύω σύντομα να το αντικαταστήσω.
Έχω φορτώσει δύο refill σε ένα κεραμικό Occult διαμέτρου 10-11cm και απολαμβάνω φόρτωμα με τα ασβοπίνελα μου
Κι εγώ απ'το Notino είχα παραγγείλει πέρσι.
Το εν λόγω σπασμένο, ένα refill κι ένα κεραμικό για τον Λάζαρο.
Όσο για το σπασμένο, το έχω αφήσει πίσω μου και δεν σκοπεύω σύντομα να το αντικαταστήσω.
Έχω φορτώσει δύο refill σε ένα κεραμικό Occult διαμέτρου 10-11cm και απολαμβάνω φόρτωμα με τα ασβοπίνελα μου

Αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε πάντως. Φοβάμαι ότι θα απογοητευτούμε, γιατί ο Midak ήταν μάλλον τυχερός και του έκατσε η παλιά παρτίδα. Βλέπω έχει πολλά, που αποκλείεται να είναι όλα tallow, εκτός κι αν το Νοτίνο έχει κάποια "άκρη" απευθείας μέσα από το εργοστάσιο, ή προμηθευτή που του ξεστοκάρει τα παλιά. Τελοσπάντων, στα 13 ευρώ είναι no brainer ακόμα και το νέο να είναι. Τρομερό δώρο για όσους φίλους έχουμε διαφθείρει, εφόσον είναι φυτικό και δε μας αρέσει, τρομερή ευκαιρία εφόσον μας τύχει ταλλοου.

- Akist
- Γυμνάσιο
- 7
- Has thanked: 4193 times
- Been thanked: 2857 times
Έχουμε βγάλει κάποιο σαφές πόρισμα αν το reformulated tabac είναι τελικά χειρότερο η απλά έχουμε "placebo effect" ;
Αλλού που διαβάζω οι περισσότεροι γράφουν πως δεν έχει διαφορά , μάλιστα κάποιοι λένε πως είναι και καλύτερο το καινούργιο.
Θα με κάνετε οι διαφθορείς εδώ μέσα να "ρίξω (μ)πιστολιά" για καινούργιο , απλά για να το δοκιμάσω μου φαίνεται...
Αλλού που διαβάζω οι περισσότεροι γράφουν πως δεν έχει διαφορά , μάλιστα κάποιοι λένε πως είναι και καλύτερο το καινούργιο.
Θα με κάνετε οι διαφθορείς εδώ μέσα να "ρίξω (μ)πιστολιά" για καινούργιο , απλά για να το δοκιμάσω μου φαίνεται...
Θα πάρω πενταλέπιδο αν το φτιάξουν σαν του avatar μου ...
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30249 times
- Been thanked: 41459 times
Είμαι από τους 'κάποιους' που λένε ότι το tallowless Tabac μου φαίνεται καλύτερο από το παλιό.
Παρομοίως έχω στουμπώσει δυο new refills στο Occult κεραμικό μου.
Παρομοίως έχω στουμπώσει δυο new refills στο Occult κεραμικό μου.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- andreop
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 14526 times
- Been thanked: 15878 times