Tabac Original σαπούνι - κρέμα ξυρίσματος.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kritikos
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 3155 times
Been thanked: 1267 times

Αγαπημένο σαπούνι το Tabac Original.Πολλά ξυρίσματα με το Tabac tallow και τη MERKUR Futur στο 4 φορτωμένη με Polsilver Super Iridium.Η νέα σύνθεση δεν είναι το ίδιο σαπούνι και αυτό το διαπιστώνεις στη πράξη…Άλλωστε δεν γίνεται να είναι το ίδιο!!!
Άβαταρ μέλους
stratri1
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 1250 times
Been thanked: 857 times

Δεν ακούω και πολλά ενθαρυντικά για τη νέα φόρμουλα, οπότε θα βάλω την ερώτηση.
Ποιό σαπούνι πιστεύετε ότι μπορεί να "αντικαταστήσει" το Tabac το παλιό;
(κύριε Διαχειριστάάάά;;;; Μήπως να ανοίξω νέο θέμα;)
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29315 times
Been thanked: 29445 times

Σωστά, νέο θεματάκι να μην χαλάσουμε το νήμα. Παρεμπιπτόντως, στο top shaving έχει ακόμη σαπούνι σε μπολ με την παλιά foruma (τουλάχιστον μέχρι την περασμένη εβδομάδα που το επισκέφτηκα).
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Επειδή τις τελευταίες ημέρες δουλεύω την καινούργια φόρμουλα με omega χοίρου και vie-long two band η διαφορά δεν είναι και τόσο μεγάλη που να δημιουργεί κατάθλιψη 8) . Φορτώνει γρήγορα με πολύ καλό και κρεμώδη αφρό κάνοντας ωραίο ξύρισμα. Η διαφορά για εμένα εντοπίζεται περισσότερο στην ξηρότητα μετά το ξύρισμα σε σχέση με την tallow version κάτι που όμως «μαζεύεται» με την lotion και το Balm. Σαφώς και θα ήταν προτιμότερο να μην άλλαζαν την σύνθεση αλλά αυτά συμβαίνουν ;)
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Pain
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 34 times
Been thanked: 168 times

Εγώ πάντως σήμερα με το tabac tallow το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το ξύρισμα ,το πρώτο μου ξύρισμα χωρίς κανένα κοψίματακι και με ελάχιστο τσούξιμο , σαφέστατα και αρχίζω να μαθαίνω και την όλη διαδικασία βέβαια ,παρόλα αυτά θεωρώ ότι το tabac έπαιξε τον ρόλο του στο ανεμακτο αποτέλεσμα ,εμένα και το άρωμα του μου άρεσε πολύ ,ευτυχώς γκαβατζωσα δύο tallow και θα τα χρησιμοποιώ με σύνεση ,έχω σκοπό το ένα να το κρατήσω άθικτο μιας και σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει πουθενά .
hiddenite
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 21 times
Been thanked: 109 times

Η κρέμα tabac στο σωληνάριο είναι καλή; Αξίζει η αγορά της ή είναι καλύτερο το μπολάκι είτε με την νέα είτε με την παλιά σύνθεση;
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 15368 times
Been thanked: 15629 times
Επικοινωνία:

Προσωπικά, θα επέλεγα το σκληρό σαπούνι. Το βρίσκω πιο κοντά στο παραδοσιακό ξύρισμα. Απόψεις....
Άβαταρ μέλους
Kritikos
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 3155 times
Been thanked: 1267 times

Η κρέμα Tabac είναι αρκετά καλή(χρησιμοποίησε πινέλο συνθετικό ή χοίρου,όχι ασβό).Το σαπούνι ή stick Tabac με το tallow είναι κλάσεις ανώτερο και το δουλεύω με ασβό.
hiddenite
Νήπιο
Νήπιο
3

Σας ευχαριστώ!!!
hiddenite
Νήπιο
Νήπιο
3

Μετά από τόσο καιρό που έχει αλλάξει η σύνθεσή του εξακολουθείτε να πιστεύετε, όσοι το έχετε, ότι όντως η νέα έκδοση είναι υποδεέστερη;
Όπως και να έχει εδώ στην Αθήνα που μπορώ να βρω την παλιά παραγωγή, ξέρει κάποιος;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”