Tabac Original σαπούνι - κρέμα ξυρίσματος.
- Algebar
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 17126 times
- Been thanked: 18828 times
Πολύ καλό σαπούνι, εύκολος αφρισμός, καλή ολισθηρότητα και προστασία, και για τη μύτη μου ευχάριστο άρωμα. Δεν είναι το καλύτερο σαπούνι που υπάρχει αλλά με 6-7 ευρώ τo refill 125gr είναι σίγουρα το πιο VFM.
Γιάννης
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15368 times
- Been thanked: 15629 times
- Επικοινωνία:
TABAC σαπούνι θρύλος, προσωπικά δεν μου αρέσει η μυρωδιά του, αλλά δεν πρέπει να λείπει από κανένα den, προσφέρει, σε κάθε περίπτωση, ένα αξιοπρεπές ξύρισμα.
- tolis.sketos2
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 5898 times
- Been thanked: 3581 times
Το Tabac πιστεύω ότι είναι το Άγιο δισκοπότηρο στο Π.Ξ.
-
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 159 times
Tabac το σαπουνι που οποιος το μυρισει το λατρευει η το συχενεται
αρωμα παλιο αλλα χημικο εμενα προσοπικα σαν αποδοση μου αρεσει
σαν αρωμα οχι τοσο πολυ οποτε απλα το εχω στο den.
αρωμα παλιο αλλα χημικο εμενα προσοπικα σαν αποδοση μου αρεσει
σαν αρωμα οχι τοσο πολυ οποτε απλα το εχω στο den.
- SrTv
- Συντονιστής
- 4
- Has thanked: 4479 times
- Been thanked: 4989 times
Tο tabac θεωρώ πάρα πολύ καλό σαπούνι. Την απόδοσή του δεν την αμφισβητούν και οι “πολέμιοί” του (λόγω αρώματος οι περισσότεροι). Προσωπικά μου βγάζει κάτι το χημικό στον τρόπο συμπεριφοράς του αλλά το μόνο που με πειράζει είναι το αδύναμο άρωμά του, θα το ήθελα με περισσότερη ένταση!
-
- Νήπιο
- 9
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 7 times
Ουπς. Σόρυ.
Θα το δοκιμάσω. Απλά μου φαίνεται περίεργο μια εταιρεία αρωματων να βγάζει τόσο καλό σαπούνι.
Θα περίμενα τα καλύτερα να είναι τα προιόντα από εταιρίες που ειδικέυονται στο ξύρισμα.
Θα το δοκιμάσω. Απλά μου φαίνεται περίεργο μια εταιρεία αρωματων να βγάζει τόσο καλό σαπούνι.
Θα περίμενα τα καλύτερα να είναι τα προιόντα από εταιρίες που ειδικέυονται στο ξύρισμα.
- acidburn
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 10 times
Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά το πολυσυζητημένο TABAC.
Στα άπειρα χέρια και γένια μου μου πρόσφερε ένα ευχάριστο και ολισθηρό ξύρισμα.
Το άρωμά του ναι μεν μου άρεσε, ωστόσο δεν είχε καμία σχέση με αυτό που περίμενα στο μυαλό μου. Διαβάζοντας για ένα παραδοσιακό αντρικό άρωμα σε καμία περίπτωση δεν περίμενα μια μυρωδιά καθαρά σαπουνιού. Για κάποιους μπορεί να είναι και χαρακτηριστικό barbershop. Αν είναι έτσι τα barbershop αρώματα τότε θα τα δοκιμάσω με "καχυποψία".
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τη μυρωδιά του tabac την έχω συναντήσει ξανά, αν δεν απατώμαι σε κάποιο σαπούνι DOVE.
Εν κατακλείδι, ένα όμορφο άρωμα σαπουνιού, φιλικές στο πρόσωπο αλλά και στην, επαναλαμβάνω χωρίς πείρα, τεχνική μου ιδιότητες.
Στα άπειρα χέρια και γένια μου μου πρόσφερε ένα ευχάριστο και ολισθηρό ξύρισμα.
Το άρωμά του ναι μεν μου άρεσε, ωστόσο δεν είχε καμία σχέση με αυτό που περίμενα στο μυαλό μου. Διαβάζοντας για ένα παραδοσιακό αντρικό άρωμα σε καμία περίπτωση δεν περίμενα μια μυρωδιά καθαρά σαπουνιού. Για κάποιους μπορεί να είναι και χαρακτηριστικό barbershop. Αν είναι έτσι τα barbershop αρώματα τότε θα τα δοκιμάσω με "καχυποψία".
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τη μυρωδιά του tabac την έχω συναντήσει ξανά, αν δεν απατώμαι σε κάποιο σαπούνι DOVE.
Εν κατακλείδι, ένα όμορφο άρωμα σαπουνιού, φιλικές στο πρόσωπο αλλά και στην, επαναλαμβάνω χωρίς πείρα, τεχνική μου ιδιότητες.
_
Ξεσκεπάζω την ψυχοφθόρα βδελυγμία.
Ξεσκεπάζω την ψυχοφθόρα βδελυγμία.
- merambelo
- Δημοτικό
- 9
- Has thanked: 1443 times
- Been thanked: 1426 times
δεν ενδείκνυται η χρηση Tabac με τέτοια ζεστη...
αστο καλύτερα για κανα βραδακι με λίγη δροσούλα, αν ντε και καλα πρεπει να ξυριστεις με αυτο καλοκαιριατικα
αυτό ειναι και το μονο μειον του
κατα τα αλλα, προσκυναμε
αστο καλύτερα για κανα βραδακι με λίγη δροσούλα, αν ντε και καλα πρεπει να ξυριστεις με αυτο καλοκαιριατικα
αυτό ειναι και το μονο μειον του
κατα τα αλλα, προσκυναμε
per ardua ad astra
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11390 times
- Been thanked: 15029 times
Στα 8€ που έχω πάρει το refill αξίζει πραγματικά. Εύκολος αφρισμός κ πολύ καλές ξυριστικές ιδιότητες. Post shave αίσθηση επίσης καλή. Το άρωμα ούτε κρύο, ούτε ζέστη για τα γούστα μου.
Μπάμπης