Tabac Original σαπούνι - κρέμα ξυρίσματος.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 32 times
Been thanked: 69 times

1. Κάνω αφρό στο πρόσωπο με πινέλο. Όχι σε κάποιο μπολ.
2. Όταν τον δουλεύω στο πρόσωπο και έχει έρθει ο αφρός στην απαιτούμενη υφή του, τότε ξεκινάω να ξυριστώ.
3. Ξεκινάω και ξυρίζομαι λοιπόν.
4. Έπειτα από 1 λεπτό νοιώθω τον αφρό να είναι σε διαφορετική υφή, τον νοιώθω πιο αφυδατωμένο σε σχέση με πριν.
Καλατζος
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
6
Has thanked: 17412 times
Been thanked: 7038 times

Φίλε μου νερό το tabac διψάει μην το φοβάσαι
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4

εβρεξα το πινέλο περίπου 5 φορές κατά την διάρκεια που δουλευα το πινελο στο πρόσωπο. Με την γνωστή "τεχνική" που βρέχουμε τα δάχτυλα και αφήνουμε τις σταγόνες να πέσουν από τα δάχτυλα προς το πινέλο με την βοήθεια της βαρύτητας. (Πιο ακριβές νομίζω, ότι δεν γίνεται να στο περιγράψω) :-)
Έτσι ενδεικτικά πόσες φορες μπορεί να χρειαστεί να βρέξεις το πινέλο κατα την δημιουργία του αφρού στο πρόσωπο;
Καλατζος
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
6

Φίλε μου αυτό δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς γιατί πας τελείως εμπειρικά μέχρι να δεις να κάνει έναν ωραίο αφρό και όχι να είναι σαν λάσπη
Γιώργος
FSword
Δημοτικό
Δημοτικό
8
Has thanked: 301 times
Been thanked: 808 times

Μάλιστα, τώρα κατάλαβα. Η ένδειξη είναι μέχρι να τον νιώσεις αρκούντως υδαρό :-) Βάλε κι άλλο νερό (σταδιακά πάντα), μην το φοβάσαι. Το tabac δεν είναι κάνα δύσκολο σαπούνι, το νερό του όμως το θέλει. Γενικά στην αρχή νομίζω οι περισσότεροι φοβούνται μην παραγίνει νερουλός ο αφρός και δεν προσθέτουν όσο νερό χρειάζεται. Βάλε λοιπόν αρκετά παραπάνω (είπαμε, σταδιακά) και θα δεις. Το πολύ πολύ να σου γίνει καμιά φορά και λίγο πιο αραιός και τι έγινε; Άμα δεν πειραματιστείς δε θα μάθεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FSword την 16 Ιαν 2021, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4

Χρειάζομαι έναν μπούσουλα για αρχή. από τόσο μέχρι τόσο (παραδείγματος χάρη).
Εσύ πόσες φορές χρειάζεται να βρέξεις το πινελο πχ δώσε μου ένα εύρος, μία τάξη μεγέθους..

Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό 30 δευτερόλεπτα:
FSword έγραψε: 16 Ιαν 2021, 21:25 Γενικά στην αρχή νομίζω οι περισσότεροι φοβούνται μην παραγίνει νερουλός
Αυτό ακριβώς φοβόμουν, για αυτό και έβαζα νερό με το σταγονομετρο
Καλατζος
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
6

Φίλε μου κάνεις δεν μπορεί να σου πει ούτε ξέρουμε το πινέλο που δουλεύεις ούτε πόσο έχεις φορτώσει το πινέλο με σαπούνι γι αυτό σου λέμε να βάζεις σταδιακά το νερό για να τον φέρεις τον αφρό εκεί που τον θέλεις
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4

Καταλαβαίνω ότι αυτό που ρωτάω είναι τελείως υποκειμενικο. Οι παράγοντες που το ορίζουν είναι πάρα πολλοί.
Θα δοκιμάσω να βάζω περισσοτερο νερό και κάποια στιγμή με την εμεπιρία θα το φέρω εκεί που θέλω. Πιστεύω...
Παρεμπιπτόντως το πινέλο είναι της Anbbas
Σας ευχαριστώ πολύ που συμμετείχατε. Να είστε καλα.. !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pechr την 16 Ιαν 2021, 21:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
FSword
Δημοτικό
Δημοτικό
8
Has thanked: 301 times
Been thanked: 808 times

Κοίτα δεν μπορώ να σου πω αριθμό γιατί όπως λέει κι ο φίλος συνξυριστής είναι πολλοί οι παράγοντες. Θα σου πω το εξής όμως, δοκίμασε με διπλάσιο νερό απ' όσο βάζεις και πες μας το αποτέλεσμα :-)
sotirists
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Χαίρετε, αν αφήσω το σαπούνι στην άκρη θα χάσει το άρωμα του σε (έστω και μεγάλο) βάθος χρόνου;
Το λάτρεψα στο ξύρισμα αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ την μυρωδιά του. Υπάρχει περίπτωση να είναι πολύ "φρέσκο" και για αυτό το λόγο να είναι τόσο έντονο το άρωμα του;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”