Tabac Original σαπούνι - κρέμα ξυρίσματος.
- YMMV
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Είναι όντως εξαιρετικό σαπούνι, το αγαπημένο μου.
Εγώ το πήρα από το λιμάνι με 12.95 λίρες (μπώλ και σαπούνι) και δωρεάν μεταφορικά.
Από εδώ
(Αγαπητοί Συντονιστές ελπίζω να μην είναι ενάντια στους κανονισμούς που βάζω το link αυτό)
Εγώ το πήρα από το λιμάνι με 12.95 λίρες (μπώλ και σαπούνι) και δωρεάν μεταφορικά.
Από εδώ
(Αγαπητοί Συντονιστές ελπίζω να μην είναι ενάντια στους κανονισμούς που βάζω το link αυτό)
Γιώργος
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Γιώργο και εγω απο εκεί είχα πάρει το δικό μου. Όντως πολύ καλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά!
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την στιγμή που το έχεις ενσωματώσει.YMMV έγραψε:Είναι όντως εξαιρετικό σαπούνι, το αγαπημένο μου.
Από εδώ
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Lefty
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 21 times
Τελικά μετά από πολλές δοκιμές οφείλω να ομολογήσω ότι είχε δίκιο ο Αντώνης. Το συγκεκριμένο σαπουνάκι δουλεύετε πιο εύκολα με χοίρο.Antonis έγραψε:Όπως σε βολεύει εσένα, μπορείς να το δουλέψεις και με τα δυο. Εγώ προτιμώ τον χοίρο.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Το συγκεκριμενο καταστηαμ ειναι γεγονος οτι εχει πολυ καλες τιμες, ειδικα σε πραγματα τα οποια δεν βρισκω στην κανονικη αγορα. Εκτος απο το σαπουνι ξυρισματος Tabac, μιας και το βρισκω πολυ φτηνοτερο σε καταστηματα..

-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Παρέλαβα σήμερα το stick,αλλά το κακό είναι οτι έπρεπε να περιμένω 3 μέρες για να ξυριστώ.Ε και?Ας κάνω είπα ένα test lather.Πρώτα με το ωμέγα 49.Αποκάλυψη.Τι κρέμα ήταν αυτή.Δεν έχω λόγια.Μετά δοκίμασα ξανά με ένα απλό ασβοπίνελο,αλλά δεν είχα το ίδιο αποτέλεσμα.Ήταν ένα κλικ κατώτερο,αλλά μπορεί εγώ να μην έκανα κάτι καλά.Την σαπουνάδα που μου έκανε μόνο με του cella μπορώ να την συγκρίνω.Εν αναμονή του ξυριστικού πλέον αποτελέσματος,αν και κάτι μου λέει πως θα είναι υπεράνω κριτικής.
ΥΓ:Α,και να μην ξεχάσω,το άρωμα πολύ ωραίο.Νόμιζα οτι είναι πολύ βαρύ και χειμωνιάτικο,αλλά διαψεύστηκα.Ναι μεν δεν είναι δροσερό και καλοκαιρινό και το χειμώνα μπορεί να το ευχαριστηθώ περισσότερο,αλλά είναι μια χαρά και για αυτήν την εποχή.Δεν είναι καθόλου ενοχλητικό για μένα,και δεν με 'μπουκώνει'.Αυτά. :megagrin
ΥΓ:Α,και να μην ξεχάσω,το άρωμα πολύ ωραίο.Νόμιζα οτι είναι πολύ βαρύ και χειμωνιάτικο,αλλά διαψεύστηκα.Ναι μεν δεν είναι δροσερό και καλοκαιρινό και το χειμώνα μπορεί να το ευχαριστηθώ περισσότερο,αλλά είναι μια χαρά και για αυτήν την εποχή.Δεν είναι καθόλου ενοχλητικό για μένα,και δεν με 'μπουκώνει'.Αυτά. :megagrin
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2662 times
- Been thanked: 4669 times
Συγνώμη για την ελαφρώς χαζή ερώτηση.
Το άρωμα είναι ακριβώς ίδιο με την κολώνια? Σε μυρωδιά και ένταση?
Πραγματικά θα ήθελα να το δοκιμάσω με όλες τις καλές εντυπώσεις που διαβάζω, αλλά το άρωμα της κολώνιας που μύρισα στον Χόντο μου φάνηκε μαζούτ... Και έτσι έκανα πίσω.
Το άρωμα είναι ακριβώς ίδιο με την κολώνια? Σε μυρωδιά και ένταση?
Πραγματικά θα ήθελα να το δοκιμάσω με όλες τις καλές εντυπώσεις που διαβάζω, αλλά το άρωμα της κολώνιας που μύρισα στον Χόντο μου φάνηκε μαζούτ... Και έτσι έκανα πίσω.
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Παναγιώτη,αν με την κολώνια εννοείς το after shave,εγώ που τα έχω μυρίσει και τα δύο μπορώ να σου πω οτι το στικάκι έχει πιο ραφιναρισμένο άρωμα,ενώ το after shave πιο βαρύ,έντονο και 'πνιγηρό'.Βέβαια,υπάρχει κοινή αρωματική βάση,αλλά το στικάκι μου φάνηκε πιο ευχάριστο σε άρωμα.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.