Βαριά (& ασήκωτα), κλασσικά , αντρικά !!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Ζητάς να σε συγχωρέσουμε Κωνσταντίνε που δεν έδειξες αρκετά.
Δεν ξέρω αν τα καταφέρω να σε συγχωρέσω !!!
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
Νεκρομάντης
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 148 times
Been thanked: 41 times

Σίγουρα δεν είναι "βαρύ και ασήκωτο", αλλά το αγαπημένο μου άρωμα εδώ και 15 περίπου χρόνια είναι το LANVIN L' HOMME. Δροσερό και λουλουδάτο, με έντονη την μυρωδιά των εσπεριδοειδών και ελαφρύ άρωμα μπαχαρικών, είναι μία ευχάριστη καλοκαιρινή νότα στη μέρα μου! Ιδανικό για άνοιξη και καλοκαίρι, αλλά εγώ το φοράω όλο το χρόνο. Μόνο κάποιες φορές για βραδινή έξοδο το "προδίδω" για το Dior Homme που επίσης θεωρώ καταπληκτικό (το λατρεύει και η γυναίκα μου, άλλωστε αυτή μου το έκανε δώρο).
Τώρα τελευταία έχω ενθουσιαστεί και με την Crabtree & Evelyn Sienna, όμως δυστυχώς δεν έχει ακριβώς το ίδιο άρωμα με το σαπούνι ξυρίσματος το οποίο λατρεύω!!!! (τι μπέρδεμα και αυτό να μην είναι ακριβώς τα ίδια το σαπούνι, το balm και το άρωμα... :cry )
Αν και συμφωνώ με την άποψη του Γιάννη (y.v.) για το προσωπικό άρωμα (και το εφάρμοζα με το Lanvin), με βλέπω να χρησιμοποιώ και τα τρία ταυτόχρονα, αφού μου αρέσουν και τα τρία.
Τώρα πάντως μου μπήκαν και περίεργες ιδέες να κατασκευάσω μόνος μου το προσωπικό μου άρωμα, αν και πολύ φοβάμαι ότι οι προσπάθειες μου θα έχουν άδοξο τέλος (αρχική επιδίωξή μου θα είναι να πετύχω το άρωμα του σαπουνιού ξυρίσματος sienna...).
Μανώλης

"the blind are leading the blind are leading the blind"
dimis
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 2 times

Πάντα χρησιμοποιούσα τη fahrenheit, την οποία πραγματικά έχω πια "αγαπήσει". Σκέφτομαι με τη νέα (χειμερινή) σεζόν μήπως δοκίμαζα κάποιο άλλο ανδρικό άρωμα για χρήση σε καθημερινή βάση. Θα ήθελα μια γνώμη για τις AZARO. Είχα δοκιμάσει την κλασσική, έχει δοκιμάσει κανείς τη Summer ή την Elixir? Απ'ότι είδα εδώ http://www.dutyfreeshops.gr/default.asp ... sorttype=2 μαλλον υπάρχει όλη η σειρά της σε ανδρικά αρώματα.
NavalArchitect

Η Elixir είναι του 2009, περιγράφεται συνοπτικά ως καθαρά χειμωνιάτικο άρωμα με δυνατό ἀνδρικό' τόνο αλλά και νότες από λεβάντα, βανίλια και τριαντάφυλλο (αρκετά γλυκές δηλαδή).

Η Chrome Summer είναι του 2012, με την κλασική Chrome να είναι από το 1996. 'Μεταλλική' σε χαρακτήρα (εξ'ου και το όνομα), απ'όσο λέγεται κρατά αρκετά και έχει ανδρικό στυλ (κι όχι unisex) το οποίο όμως δεν πρωτοτυπεί ή ξεχωρίζει ιδιαίτερα - αυτά όλα για την original Chrome. Τώρα για την Summer κάποιο λόγο θά'χεις που ρωτάς για αυτήν, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

brhka sto hondos center xalkidas mia kolwnia pou thn erwteythka...mia vetyver edt..foberh..den thymamai akribws marka psiloprasinh kai psilopsilo mpoukali..ayth einai to apoluto xeimerino arwma.. :xp1
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Tommy h
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 24 times
Been thanked: 7 times

Εικόνα

Prada amber, πολύ καλό άρωμα , εαν έχετε ευκαιρία δοκιμάστε το.
θωμάς
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1364 times
Been thanked: 4912 times

Θωμά, δεν θα το πιστέψεις. Το μύρισα την Τετάρτη και όντως ενθουσιάστηκα.
Σκεφτόμουν να το αναφέρω, αλλά με πρόλαβες.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14
Has thanked: 30014 times
Been thanked: 30398 times

rhtoras έγραψε:βρήκα στο hondos center Χαλκίδας μια κολώνια που την ερωτεύτηκα...μια vetyver edt..φοβερή..δεν θυμάμαι ακριβώς μάρκα ψιλοπράσινη και ψιλοψηλό μπουκάλι..αυτή είναι το απόλυτο χειμερινό άρωμα.. :xp1
Μάλλον εννοείς αυτήν, αν κατάλαβα καλά.

Εικόνα

Πόσο την είχαν; Υπάρχει και εδώ.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

ναι ρε φίλε...99% αν όχι 100% αυτή είναι...
μα πως το βρήκες? σ αρέσει και σένα? έχει εκπτώσεις οπότε λογικά θα την έχει σε καλή τιμή...θα κοιτάξω και θα σου πώ...
παίδες πάντως αυτό είναι απίστευτο άρωμα ώρες το μύριζα ισχύει ο ενθουσιασμός μου όσο και με την kinetic +1 κλίκ παραπάνω :shocking
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14
Has thanked: 30014 times
Been thanked: 30398 times

Όχι δεν την έχω, ούτε την ξέρω. :google :megagrin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρώματα”