Βοήθεια πώλησης εξοπλισμού

Απάντηση
Chriskat
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 25 times
Been thanked: 54 times

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους.

Θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι. Έχω αρκετό εξοπλισμό σε DE, SE, σαβέτες και πλέον κάθονται στο ράφι. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερα κομμάτια αν εξαιρέσουμε ίσως κάποιες GEM. Μετά από μία δύσκολη μετακόμιση, αποφάσισα να πουλήσω κάποια αρκετά από αυτά. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κρατήσω εκτός από μια SE που είναι δώρο και σίγουρα θα είναι μέχρι 4 κομμάτια, δε θέλω παραπάνω. Πουλάω μόνο τις μηχανές, τα σαπούνια/κρέμες θα τα κρατήσω. Αυτό που θέλω από όποιον γνωρίζει είναι κάποια πλατφόρμα που να μπορώ να τα ανεβάσω και να έχω κάλυψη σε όλη τη διαδικασία, δηλαδή, να μπορεί ο αγοραστής να πληρώσει και εμένα να μου μπουν τα χρήματα χωρίς να έχει εκείνος άγχος αν θα πάρει το δέμα και εγώ τα χρήματα. Επίσης να αναλαμβάνει τη διαδικασία της αποστολής χωρίς να τρέχω πολύ. Απλώς να ετοιμάζω το δέμα, άντε και να το πάω σε θυρίδα. Για την ώρα πούλησα κάποια πράγματα μέσω Skroutz το οποίο αν και κρατάει μεγάλη προμήθεια (Σχετικά), τουλάχιστον όλα γίνονταν άμεσα, δυστυχώς όμως δεν επιτρέπει εύκολα την πώληση DE/SE εκτός κι αν κατά την επιλογή κατηγορίας επιλέξεις κάτι παρεμφερές οπότε και το αυτόματο σύστημα την εγκρίνει. Π.χ. έχω βάλει μια Oneblade Core προς 25ε και την πέρασα στις oneblade της Philips :) :d Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που αφιερώσατε στην ανάγνωση και πιθανές προτάσεις.
Gian_Arg
Δημοτικό
Δημοτικό
2
Has thanked: 6013 times
Been thanked: 3379 times

Μια επιλογή την οποία επιλέγω εγώ , κύριος για να κάνω αγορές είναι το Vedora ! Έχω κάνει αρκετές αγορές και δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους πωλητές ούτε από την πλατφόρμα! Για προμήθειες κτλπ δεν ξέρω τι παίζει γιατί εγώ είμαι ο αγοραστής! Τσεκαρε το αν δεν το έχεις κάνει ήδη!
Stelios20
Νήπιο
Νήπιο
Has thanked: 658 times
Been thanked: 750 times

Στο Facebook έχει μια ομάδα παραδοσιακό ξύρισμα - αγγελίες. ούτε προμήθειες ούτε τίποτα . Τώρα για την εξασφάλιση όπως το Skroutz δεν ξέρω αλλά εκεί μέσα όλοι σοβαροί κύριοι ειμαι που ασχολούνται με αυτό το χόμπι. Δεν έχει ακουστεί κάποιο πρόβλημα με κάποιον.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”