Μικρά πράγματα της μέρας που μας κάνανε να χαμογελάσουμε!

Άβαταρ μέλους
stratri1
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 1248 times
Been thanked: 853 times

Συγχαρητήρια και από εμένα Γιάννη. Καλές σπουδές να έχει το κοριτσάκι σου και να είναι υγιές και τυχερό. Μακάρι να πιάσουν τόπο οι κόποι και να πραγματωθούν τα όνειρά της.
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11613 times
Been thanked: 11726 times
Επικοινωνία:

Αν και αυτό το διάστημα τα πράγματα δεν ήταν άσχημα, πολύ πρόσφατα έμαθα ότι η οικογένεια μας είχε μία μεγάλη απώλεια.
Ένα ανιψάκι μου έχασε την ζωή του (ο γιος της εξαδέλφης μου την οποία αισθάνθηκα πιο κοντά απ όλα τα ξεδέλφια που έχω και πιστέψτε με έχω αρκετά) . Δεν θα επεκταθώ σε αυτό. Μονάχα θα πω πως στο άκουσμα της είδησης λυπήθηκα πάρα πολύ.
Θα μου πείτε, γράφεις σε λάθος νήμα....
Κάντε λίγο υπομονή....

Εδώ και καιρό έχω θέματα με το διάβασμα, οπότε είχα κλείσει ραντεβού για να ελέγξω τα "ματάκια" μου.
Το ραντεβού ήταν για σήμερα. (Εδώ για απλή εξέταση στα μάτια, για γυαλιά δηλαδή, πας σε ένα κατάστημα οπτικών).
Έφτασα στην προκαθορισμένη ώρα. Όπου με το που μπήκα στο κατάστημα με υποδέχτηκε μια γλυκιά ξανθιά Ολλανδέζα.
Είχα την λανθασμένη εντύπωση πως ήταν μόνο για την υποδοχή. Στο τέλος όμως αποδείχθηκε ότι θα με ακολουθούσε καθ όλη την διαδικασία.
Αφού μου έκανε τις μετρήσεις στα μάτια με άφησε να διαλέξω τους σκελετούς (2+1 προσφορά).
Με πήρε λίγο χρόνο, όσο εγώ διάλεγα η κοπέλα έκανε άλλες δουλειές και εξυπηρέτησε κάνα δυο περαστικούς πελάτες.

Ανταλλάξαμε μονάχα λίγες κουβέντες και αυτές ήταν τυπικές. Προσπάθησα να σπάσω τον πάγο με λίγα αστεία, στα οποία γέλασε αλλά ως εκεί.
Έχοντας διαλέξει τους σκελετούς, ήρθε η ώρα να μετρήσει τις αποστάσεις των ματιών.
Όρθια μπροστά μου και έχοντας σχεδόν παραβεί τον προσωπική μου χώρο. Μου ζήτησε να φορέσω τους σκελετούς και να κοιτάξω στα μάτια της.
Από πριν είχα δει ότι έχει όμορφα μάτια. Αλλά τώρα, από αυτήν την απόσταση είδα τον απέραντο γαλάζιο ουρανό που έκρυβαν.
Η διαδικασία έπρεπε να γίνει τρις φορές, στο σύνολο έξι δηλαδή.
Κάθε μάτι για κάθε ζευγάρι γυαλιά.
Φόραγα το ζευγάρι, μου έδειχνε με μια αέρινη κίνηση των χεριών και των δαχτύλων της αρχικά το δεξί μου μάτι να κοιτάξει το αριστερό δικό της και εγώ άβουλα υπάκουγα στις προσταγές της.
Σημείωνε με έναν μαρκαδόρο πάνω στο γυαλί και με την ίδια αέρινη κίνηση ακολουθούσε το αριστερό μου μάτι και χανόταν στο δικό της δεξί.
Με κάθε βλέμμα μου πέταγα όλο και πιο πολύ στους γαλάζιους ουρανούς των ματιών της όπου έφτασε το τέλος για την ανώμαλη προσγείωση.

Ήρθε το τέλος της διαδικασίας που με έκανε να ξεχάσω για λίγο όλες μου τις έγνοιες και την ακολούθησε η ώρα του απολογισμού ή αλλιώς της λυπητερής.
Η πληρωμή έγινε και εγώ και η Ολλανδέζα με τον καταγάλανο ουρανό στα μάτια της υποσχεθήκαμε να συναντηθούμε ξανά όταν θα έρθω να παραλάβω τα νέα μου γυαλιά, χωρίς αυτή να το μάθει ποτέ.
Ελπίζω να έρθει στο ραντεβού μας. Για να μπορέσω να κλέψω λίγο ακόμα από τον ουρανό της.
Γιατί ο δικός μου είναι συννεφιασμένος.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
mgm
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
2
Has thanked: 5436 times
Been thanked: 3907 times

Με κάνει να χαμογελάω ότι τόσοι άνθρωποι σπεύδουν να μου ευχηθούν γα τα γενέθλιά μου.
Οι περισσότεροι είναι μάλιστα άνθρωποι που δεν με έχουν συναντήσει αλλά ξοδεύουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να μένα. Έκανα απλώς άλλη μία πλήρη περιφορά γύρω απ τον ήλιο μας αλλά είμαι πολύ ευγνώμων για τον χρόνο και την προσοχή όλων σας. Η αγάπη για το χόμπι μας είναι σημαντικός καταλύτης και συνδετικός κρίκος και είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτήν την εκλεκτή παρέα.
:helt
How you do anything is how you do Everything.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
stratri1
Δημοτικό
Δημοτικό
11

@andreas Εκτός απο διαχειριστής είσαι και ποιητής και μερακλής. Εύγε παλικάρι μου.
Να υποθέσω ότι είσαι ΚΑΙ παντρεμένος;;;
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Επικοινωνία:

@stratri1 Δύο φορές μάλιστα (με την ίδια γυναίκα XD).
Να σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
3
Has thanked: 9047 times
Been thanked: 7229 times

Μερακλής...

Πες μου ότι μεσολάβησε και κανένα διαζύγιο (με την ίδια), να γίνεις το απόλυτο ίνδαλμα...
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou
Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Επικοινωνία:

Όχι όχι...
Ήταν το γνωστό σύστημα...
Πολιτικός, στεγαστικό, θρησκευτικός.
Βέβαια όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει, βλέπει ο Θεός και γελάει.
Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
stratri1
Δημοτικό
Δημοτικό
11

Απάντηση στο " Τι μουσική ακούω τώρα" γιατί θα εμφανιστεί κανένας... διαχειριστής να μας επαναφέρει!!!!
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14057 times
Been thanked: 8954 times

Αμα εισαι καλος κυνηγος ….
Εικόνα
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
3
Has thanked: 9047 times
Been thanked: 7229 times

Έτσι κι αλλιώς τον ίδιο προορισμό έχουν... Από μένα είναι ΝΑΙ!!!
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou
Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”