Τι έκανε ο άνθρωπας!!!
Μικρά πράγματα της μέρας που μας κάνανε να χαμογελάσουμε!
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- 1
- Has thanked: 3040 times
- Been thanked: 4528 times
- Επικοινωνία:
Σπύρος Δέλτα.
- zanxion
- Δημοτικό
- 3
- Has thanked: 2251 times
- Been thanked: 2504 times
@Spyros Delta Άμα πιάνουν τα χέρια σου...
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"
Νίκος
Νίκος
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- 1
- Has thanked: 3040 times
- Been thanked: 4528 times
- Επικοινωνία:
@zanxion κι έχεις και τα εργαλεία
Σπύρος Δέλτα.
- stratri1
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1248 times
- Been thanked: 853 times
Ο πατέρας μου έλεγε ότι τα εργαλεία θέλουν χέρια για να τα δουλεύουν. Και μυαλό επίσης (συμπληρώνω εγώ).
Τρομερός ο τύπος.
Τρομερός ο τύπος.
- zanxion
- Δημοτικό
- 3

Νίκος
Νίκος
- zanxion
- Δημοτικό
- 3
Καλή Τσικνοπέμπτη...

Νίκος
Νίκος
- qsplan
- Λύκειο
- 3
- Has thanked: 9047 times
- Been thanked: 7230 times
Μια από τις μεγάλες μου διατροφικές αδυναμιες, είναι η pizza...
Το να τις κάνεις μόνος σου, είναι από μόνο του ψυχολυτρωτικό, κι όταν είναι απείρως καλύτερη και νοστιμότατη από την πλειοψηφία αυτών της αγοράς, πολλαπλασιάζει την απόλαυση...
Στην αρχή είχα πάρει ένα μαντεμενιο slab και όλα τα συμπαραμαρτουντα και η επιλογή μου με δικαίωσε...

Πίτσα, αρκετά κοντινή σε αυτές από ξυλοφουρνο, παρ' όλο που η θερμοκρασία έπιανε κάτι παραπάνω από 320 βαθμούς σε οικιακό φούρνο... Και μέσα σε ένα 5λεπτο βαριά βαριά...
Σήμερα, αποφασισα να κάνω ένα βήμα πιο πέρα, με την αγορά ενός φούρνου για πίτσα... Θερμοκρασία στους 400, επιλογές για διαφορετικά είδη πίτσας συν ένα ταψακι για deep pan pizza, focaccia, κλπ κλπ...

Το μόνο που μένει πλέον, είναι να αποκτήσω δόντια μιας και περιφέρομαι σαν ξεδοντιαρης γέρος...
Το να τις κάνεις μόνος σου, είναι από μόνο του ψυχολυτρωτικό, κι όταν είναι απείρως καλύτερη και νοστιμότατη από την πλειοψηφία αυτών της αγοράς, πολλαπλασιάζει την απόλαυση...
Στην αρχή είχα πάρει ένα μαντεμενιο slab και όλα τα συμπαραμαρτουντα και η επιλογή μου με δικαίωσε...

Πίτσα, αρκετά κοντινή σε αυτές από ξυλοφουρνο, παρ' όλο που η θερμοκρασία έπιανε κάτι παραπάνω από 320 βαθμούς σε οικιακό φούρνο... Και μέσα σε ένα 5λεπτο βαριά βαριά...
Σήμερα, αποφασισα να κάνω ένα βήμα πιο πέρα, με την αγορά ενός φούρνου για πίτσα... Θερμοκρασία στους 400, επιλογές για διαφορετικά είδη πίτσας συν ένα ταψακι για deep pan pizza, focaccia, κλπ κλπ...

Το μόνο που μένει πλέον, είναι να αποκτήσω δόντια μιας και περιφέρομαι σαν ξεδοντιαρης γέρος...

Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem
- stratri1
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1248 times
- Been thanked: 853 times
Για δώσε λεπτομέρειες Κώστα @qsplan . Μάλλον άνοιξε άλλο θέμα, γιατί αντί για πίτσα θα φάμε... κράξιμο από τους Μοντς!!!
Εμένα, αυτές τις ημέρες, με έκαναν να χαμογελάσω όλα αυτά τα πιτσιρικάκια που πήγαιναν στην εκκλησία για τη Θεία Μετάληψη. Κοριτσάκια με φανταχτερά φουστανάκια, κοτσιδάκια, κορδελάκια και φιογκάκια και αγοράκια με κουρέματα περιποιημένα και ντυσίματα στην πένα. Όλα με φατσούλες παιχνιδιάρικες, ή νυσταγμένες, ή φοβισμένες, αλλά παιδικές, γεμάτες αθωότητα και ξενοιασιά.
Εμένα, αυτές τις ημέρες, με έκαναν να χαμογελάσω όλα αυτά τα πιτσιρικάκια που πήγαιναν στην εκκλησία για τη Θεία Μετάληψη. Κοριτσάκια με φανταχτερά φουστανάκια, κοτσιδάκια, κορδελάκια και φιογκάκια και αγοράκια με κουρέματα περιποιημένα και ντυσίματα στην πένα. Όλα με φατσούλες παιχνιδιάρικες, ή νυσταγμένες, ή φοβισμένες, αλλά παιδικές, γεμάτες αθωότητα και ξενοιασιά.
- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2634 times
- Been thanked: 4665 times
Η 4ων μηνών ανιψουλα μας που είδαμε για πρώτη φορά από κοντά, στο ντεμπούτο της σε Πασχαλινή μάζωξη του σογιου!
Ελπίδα για το μέλλον...
Ελπίδα για το μέλλον...
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- SrTv
- Συντονιστής
- 4
- Has thanked: 4457 times
- Been thanked: 4800 times