Τι έφαγα σήμερα ...

Άβαταρ μέλους
iogi
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4725
Εγγραφή: πριν από 8 χρόνια
Τοποθεσία: Αθήνα - Αμπελόκηποι
Has thanked: 10590 times
Been thanked: 7172 times
Ηλικία: 61

Re: Τι έφαγα σήμερα ...

Δημοσίευση από iogi » πριν από 11 μήνες

Τελευταία δημοσίευση της προηγούμενης σελίδας:

Κακοπερνάς βλέπω ;) :D


Γιάννης


Άβαταρ μέλους
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 3835
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Has thanked: 4257 times
Been thanked: 4355 times
Ηλικία: 40

Δημοσίευση από Ηλίας » πριν από 11 μήνες

Deluxe Creme Brulee από τα Lidl. Κοροϊδέψτε όσο θέλετε. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που τα φέρνουν, σηκώνω τα ράφια. ;)


Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.

paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1573
Εγγραφή: πριν από 6 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: Synthetics,Grooming Dept,Standard razor,Myrsol
Has thanked: 3043 times
Been thanked: 4893 times

Δημοσίευση από paratairosexthros » πριν από 11 μήνες

Φάβα με γουακαμόλε και βραστό λάχανο.
Και για σνακ,πανκέικς με μπανάνα,βρώμη και φιστικοβούτυρο.
Όλα homemade.


Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.

Άβαταρ μέλους
drumpa78
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: Dovo shavette,Πινέλο HJM συνθετικό.
Τοποθεσία: Ιωάννινα
Has thanked: 490 times
Been thanked: 198 times
Ηλικία: 40

Δημοσίευση από drumpa78 » πριν από 11 μήνες

Γαριδομακαρονάδα!!



angvar
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: πριν από 1 χρόνο
Been thanked: 54 times

Δημοσίευση από angvar » πριν από 11 μήνες

Βρώμη με πρωτεΐνη καρύδια ακτινίδιο
Μισή σοκολάτα ιόν με στεβια
Κοτόπουλο με ρύζι και σαλάτα
Γιαούρτι με μισό σκουπ πρωτεΐνης και μυρτιλα
Κοτόπουλο με ρύζι και σαλατα

Αυτά τα ολίγα;)




Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό


Άβαταρ μέλους
nik16v
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Δημοσιεύσεις: 1132
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: 11/16” Thomas Radley Cadman & Sons Bengall (1906-1953)
6/8” Thomas Turner & Co. Cutler to His Majesty (1834-1921)
Edwin Jagger DE8911BL
Has thanked: 7524 times
Been thanked: 3289 times

Δημοσίευση από nik16v » πριν από 11 μήνες

Βαρβάρα* εχθές λόγω της ημέρας.
* (βραστό στάρι, χυλωμένο με σταφίδες, καρύδια, σουσάμι, κανέλλα κλπ)



Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4048
Εγγραφή: πριν από 7 χρόνια
Τοποθεσία: Ηλιούπολη
Has thanked: 1286 times
Been thanked: 4842 times
Ηλικία: 36
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fotakas » πριν από 11 μήνες

Ωπ! τι είναι αυτό, που το βρήκες; Είναι κάπως σαν τα κόλλυβα;


Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)

Άβαταρ μέλους
Antonis
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 8136
Εγγραφή: πριν από 7 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: On the aggressive side...
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 8465 times
Been thanked: 7436 times

Δημοσίευση από Antonis » πριν από 11 μήνες

Φώτη είναι το γνωστό κολυβόζουμο (αν το έχεις έτσι ακουστά). Νοστιμότατον, πολύ καλή επιλογή!



Άβαταρ μέλους
nik16v
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Δημοσιεύσεις: 1132
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: 11/16” Thomas Radley Cadman & Sons Bengall (1906-1953)
6/8” Thomas Turner & Co. Cutler to His Majesty (1834-1921)
Edwin Jagger DE8911BL
Has thanked: 7524 times
Been thanked: 3289 times

Δημοσίευση από nik16v » πριν από 11 μήνες

Φώτη, με πρόλαβε ο Αντώνης.
Έχω μία ένσταση μόνο επειδή έχεις σχέση με Μυτιλήνη, ο πεθερός μου που είναι από εκεί μου έχει πει ότι όταν ήταν μικρός και έφτιαχναν κόλλυβα κρατούσαν μόνο το ζουμί από το βρασμένο στάρι και το έδεναν με καβουρδισμένο αλεύρι. Αυτό έλεγαν εκείνοι κολλυβόζουμο.
Πολύ υγιεινό και σαν γλυκό για τα παιδιά που έχουν μάθει μόνο τις σοκολάτες.



Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4048
Εγγραφή: πριν από 7 χρόνια
Τοποθεσία: Ηλιούπολη
Has thanked: 1286 times
Been thanked: 4842 times
Ηλικία: 36
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fotakas » πριν από 11 μήνες

Σας ευχαριστώ παιδιά, για την πληροφόρηση. Νίκο, αυτό ακριβώς μου απάντησε και η μητέρα μου, όταν την ρώτησα. Απο τα παιδικά της χρόνια, ως κολλυβόζουμο γνώριζε ένα μείγμα με τον ζωμό απο το βρασμένο σιτάρι. Φυσικά θα συμφωνήσω οτι τα κόλλυβα είναι ένα εξαιρετικό σνακ, απο κάθε άποψη.


Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)

Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 4852
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Τοποθεσία: Patras
Has thanked: 5483 times
Been thanked: 14303 times
Ηλικία: 53

Δημοσίευση από yiannischris » πριν από 11 μήνες

Εικόνα



Εικόνα


Εικόνα


Γιάννης


Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”