Τι έφαγα σήμερα ...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
iogi
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4758
Εγγραφή: πριν από 8 χρόνια
Τοποθεσία: Αθήνα - Αμπελόκηποι
Has thanked: 11279 times
Been thanked: 7224 times
Ηλικία: 62

Re: Τι έφαγα σήμερα ...

Δημοσίευση από iogi » πριν από 1 χρόνο

Τελευταία δημοσίευση της προηγούμενης σελίδας:

Κακοπερνάς βλέπω ;) :D


Γιάννης


Άβαταρ μέλους
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 3890
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Has thanked: 4528 times
Been thanked: 4610 times
Ηλικία: 41

Δημοσίευση από Ηλίας » πριν από 1 χρόνο

Deluxe Creme Brulee από τα Lidl. Κοροϊδέψτε όσο θέλετε. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που τα φέρνουν, σηκώνω τα ράφια. ;)


Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.

paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1635
Εγγραφή: πριν από 6 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: Synthetics,Grooming Dept,Standard razor,Myrsol
Has thanked: 3376 times
Been thanked: 5239 times

Δημοσίευση από paratairosexthros » πριν από 1 χρόνο

Φάβα με γουακαμόλε και βραστό λάχανο.
Και για σνακ,πανκέικς με μπανάνα,βρώμη και φιστικοβούτυρο.
Όλα homemade.


Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.

Άβαταρ μέλους
drumpa78
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: Dovo shavette,Πινέλο HJM συνθετικό.
Τοποθεσία: Ιωάννινα
Has thanked: 506 times
Been thanked: 224 times
Ηλικία: 40

Δημοσίευση από drumpa78 » πριν από 1 χρόνο

Γαριδομακαρονάδα!!



angvar
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: πριν από 1 χρόνο
Been thanked: 55 times

Δημοσίευση από angvar » πριν από 1 χρόνο

Βρώμη με πρωτεΐνη καρύδια ακτινίδιο
Μισή σοκολάτα ιόν με στεβια
Κοτόπουλο με ρύζι και σαλάτα
Γιαούρτι με μισό σκουπ πρωτεΐνης και μυρτιλα
Κοτόπουλο με ρύζι και σαλατα

Αυτά τα ολίγα;)




Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό


Άβαταρ μέλους
nik16v
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Δημοσιεύσεις: 1178
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: 11/16” Thomas Radley Cadman & Sons Bengall (1906-1953)
6/8” Thomas Turner & Co. Cutler to His Majesty (1834-1921)
Edwin Jagger DE8911BL
Has thanked: 8045 times
Been thanked: 3563 times

Δημοσίευση από nik16v » πριν από 1 χρόνο

Βαρβάρα* εχθές λόγω της ημέρας.
* (βραστό στάρι, χυλωμένο με σταφίδες, καρύδια, σουσάμι, κανέλλα κλπ)



Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4051
Εγγραφή: πριν από 7 χρόνια
Τοποθεσία: Ηλιούπολη
Has thanked: 1318 times
Been thanked: 4863 times
Ηλικία: 36
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fotakas » πριν από 1 χρόνο

Ωπ! τι είναι αυτό, που το βρήκες; Είναι κάπως σαν τα κόλλυβα;


Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)

Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 8356
Εγγραφή: πριν από 7 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: On the aggressive side...
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 9681 times
Been thanked: 8376 times

Δημοσίευση από Antonis » πριν από 1 χρόνο

Φώτη είναι το γνωστό κολυβόζουμο (αν το έχεις έτσι ακουστά). Νοστιμότατον, πολύ καλή επιλογή!



Άβαταρ μέλους
nik16v
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Δημοσιεύσεις: 1178
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: 11/16” Thomas Radley Cadman & Sons Bengall (1906-1953)
6/8” Thomas Turner & Co. Cutler to His Majesty (1834-1921)
Edwin Jagger DE8911BL
Has thanked: 8045 times
Been thanked: 3563 times

Δημοσίευση από nik16v » πριν από 1 χρόνο

Φώτη, με πρόλαβε ο Αντώνης.
Έχω μία ένσταση μόνο επειδή έχεις σχέση με Μυτιλήνη, ο πεθερός μου που είναι από εκεί μου έχει πει ότι όταν ήταν μικρός και έφτιαχναν κόλλυβα κρατούσαν μόνο το ζουμί από το βρασμένο στάρι και το έδεναν με καβουρδισμένο αλεύρι. Αυτό έλεγαν εκείνοι κολλυβόζουμο.
Πολύ υγιεινό και σαν γλυκό για τα παιδιά που έχουν μάθει μόνο τις σοκολάτες.



Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4051
Εγγραφή: πριν από 7 χρόνια
Τοποθεσία: Ηλιούπολη
Has thanked: 1318 times
Been thanked: 4863 times
Ηλικία: 36
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fotakas » πριν από 1 χρόνο

Σας ευχαριστώ παιδιά, για την πληροφόρηση. Νίκο, αυτό ακριβώς μου απάντησε και η μητέρα μου, όταν την ρώτησα. Απο τα παιδικά της χρόνια, ως κολλυβόζουμο γνώριζε ένα μείγμα με τον ζωμό απο το βρασμένο σιτάρι. Φυσικά θα συμφωνήσω οτι τα κόλλυβα είναι ένα εξαιρετικό σνακ, απο κάθε άποψη.


Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)

Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 4875
Εγγραφή: πριν από 6 χρόνια
Τοποθεσία: Patras
Has thanked: 5703 times
Been thanked: 14649 times
Ηλικία: 53

Δημοσίευση από yiannischris » πριν από 1 χρόνο

Εικόνα



Εικόνα


Εικόνα


Γιάννης


Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”